Kolay gelsin kuzucm. Desene bu hafta en fazla 70 tesin inş.
Ay regl dönemi o iştah korkunç oluyor evt.
Gerçi bendeki iştah artışı olarak değil de irade zayıflaması olarak gösteriyor kendini. Yoksa o iştah her daim mevcut ben de.
Bir de o hafta uyuyorsun sürekli, ohh miss. Kilo almak için birebir.
Ama bu hafta bomba gibi bir performans bekliyoruz senden.
Ah kuzum keşke tüm vücudum sıkı olsa. Yok öyle bir şey. Her yanım bıllık bıllık benim. Olduğum kilodan fazla gösteriyorum zaten.
Ama eşya azaltmayı beceremeyen ve senelerce yurtta kalıcam diye direten, sene başında ve sonunda 2-3 büyük koli yurda bırakıp(3 kat aşağıda depolanıyordu) 3-4 büyük boy valizle eve dönen, sene içerisinde 2 haftaya bir yolculuk yapan ve yurtta çamaşır yıkamayı reddederek tüm kirlilerini (ve tabii sonra temizlerini) eve götürüp getiren, ayrıca erkek arkadaş olayına da yaklaşmadığından tüm bunları tek başına kaldırıp indirip taşıyan biri olduğumdan kollarımda kas var sadece.
Amma uzun açıkladım yine.
Ve kollarımdaki kaslar sıkı durmasını sağlamıyor. Aksine bir de o kasların üzeri yağ bağladığından daha kalın. Ya da ben takıntı yaptım, bilmiyorum.
Ama ağır taşıma mevzusunda durumun vehametini bu yaz farkettim. Bir fotoğrafta. Bir baktım omzun boyna birleştiği yerde bir kalınlık. Önce kamburluk mu acaba dedim ama cıkk. Bildiğin kas hipertrofisi işte.
Biraz daha çabalasam vücut çalışanlara taş çıkartcam yani.
Kıssadan hisse: Siz taşımayın! Sevgili yapın, koca bulun o taşısın.
Ve ya kökten çözüm, benim gibi illa her şeyim her yerde yanımda olsun diye diretmeyin.