- 2 Eylül 2009
- 1.795
- 288
Eki Görüntüle 550992
kızlar doğadan 7 bitkili çayı ben denedim günde en fazla 3 bardak tavsiye ediliyor. 5 günde 1 kiloya yakın kilo verdim belki denemek istersiniz dedim çünkü aktarlardan alınca hazırlamak istemeyip üşenip kullanmayanlar var ama bunlar hazır. 3 dakika kaynar syda demle afiyet olsun.
Hmm. Markete ilk gidişte alınacak.
kızlar ya size birşey sorucam böyle akşam yemeğinden sonra karnım bir acıkıyor benim uff ufff ki ne offf
Benim de cnm hep tatlı istiyor. Ama alışkanlıktan değil. Bildiğiniz gözüm dönüyor yani. Ben de savaşmaktan vazgeçtim. Mümkün olduğunca erken saatte ve düşük kaloriyle atlatmanın yoluna bakıyorum. :112:
bilgim oldugu kadar yazayım püskütüm .
ilk şunu yazayım pilates topu muhabbetine hiççç girmeyin pilates tıpuyla olan egzersizlerin %90 nı topsuzda yapıyorur o yüzden büyük top almadım almayıda düşünmüyorum i,lates yapıyorsanız olmazsa olmazınız küçük top lastikdir kol çalıştırmak istiyorsanızda pilates çemberi ..
püskütüm verdigin linkdeki hareketler göbek ve besen için etkilidir . topsuzda yapılabilir ..
ananecim aşagıda vedigin linkdeki hareketler güzel ama tam hareketleri görmek için EBRU ŞALLI'NIN pilates programlarından birinin tamamını izlerseniz .bu linkdeki hareketlerin daha ayrıntısını görebilirsiniz .
üylülcüm sanırım hareketleri sen sormuştun ilk basta . ben basen ve kalçalar için pilatesde 3 hareketi tek geçerim . birisi pubigi (iç kalçayı yere yapıştırarak yüz üstü yapılan ayakları tersden yukarı kaldırılan bir hareket var .(yazsarak ne kadar anlatabilirim ) biliyorsundur büyük ihtimal pilates yapıyorsan .
2 .si yan yatarak yapılan bir hareket bacagın birini çevirerek yapılıyor . eger kasları tam hissederek yaparsdan bütün kalça kaslarını hissedebilirsin . 3. de yarı şınav şeklinde durup tersden bacakları yukarı dogru kaldırmak bunun adına kaçka kaldırma operasyonu verdiginiz linklerdede var .
3 dedim ama bir hareket daha var bana güzel gelen köprü kurarka kalçayı sıkmak .
bu hareketlerde ve diger kalça ve basen hareketlerinde önemli olan kasları sıkarak hissedip hereketleri öyle yapmak . yoksa bu hareketleri yapsanda bir etkisi olmaz . tıpkı karnı içine çekmeden yapılan mekik gibi bir etkisi olmaz ..
bir önerimde bilmem duydunmu call diye bir spor var amerikalı teyzelerın yaptıgı pilatesin anası gibi bişi . daha zor ve etkili callaletics diye yazarsan sanırım çıkar videoları . ilk yaptıgımda agrımadık yerim kalmamıştı
Pilates kas yapmıyor di mi?
....
Cezam da hep yarışmaya dönmek olacak. Çünkü bu benim içim en büyük ceza. Burada yeniden yarışmacı/kaptan olmak, menü okumak, yorum yapmak falan.. Düşününce bile açlığım geçiyor.
Aşkolsun Püsküüt ya, o kadar mı çekilmeziz.
Eki Görüntüle 551791
Devamı gelecek
Bugün yorgun bitkin kötü görünüyorum ama elbisem geldi netten, denedim nasıl olmuşum
Tatlım o kadar bariz ki fark maş.
bu hafta bende bi,rde regl var püskütüm sanırım artı çakmazsam bende şükredicem . perşembe yine lapa yapmayı düşünüyorum en azından reglin şişligi insin . birde bu yüzden iştahım bu hafta fazla açık ,tatlılar önümde pervane gibi dönüyor . malum evde benden başka 4 kişi daha var ve hepsi tatlı düşkünü . bugünler boyunca yaptıgım hamur işlerini saysam üf . yapma dediginizi duyar gibiyim ama benim yavruların 3 de okula gidiyor ve hepside 2 ögünlü okuldan yemekde istemiyorlar bende yapıp dolaba koyuyorum .. günlük çıkaracagım şekilde streçliyorum . dünde cızcezimin dogum günüydü . 2 çt pastasından aldım okadar.ama evde bulunan taze hurmaya bir türlü dayanamıyorum . yanı bu hafta dengem ve azmin bozulmuş durumda bunada şükür diyorum .
Cnm 2 sene önce diyetisyenin verdiği değişim listesindeki bir şey çok şaşırtmıştı beni. Tabii bir o kadar da hoşuma gitmişti. Değişim listesine göre 5 hurma 1 pors meyveye denk geliyordu. Aklında olsun. :112:
Son düzenleme: