Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler eylülcüm..
Ben de bir an önce alayım.. En azından denemiş olayım.. Bugün alamam da.. Yarın almayı becerebilirim sanırım..
Elbette haraket/yemek en önemlisi. Bu çay sadece ek bir destek olacak diye heeslendim. Bisiklete binmeden önce içerim ben de.. Bakalım tubiş yürüyüşten ne kadar önce içmiş, yazınca on da öğreniriz..
Ay ben de yapıyorum o dansı.. Lulut kaçıyo odadan nedense
kızlar şimdi bana yardım edin lütfen ben bu şüpheci ve güvensiz eylülü nasıl bastırıcam kıskançlığımı nasıl yok edicem yada bana yalan söylüyor mu nasıl anlıycam?:26::26: ben çok mutsuzum bu konuda özellikle zeburus topraks PEGASUS hadi bana bişiler diyin ben kıskanmak istemiiyorum ya bu konuda değiştiğimi görsün istiyorum. bekar ama nişanlı yada sevgilisi olanlar.
Eki Görüntüle 551791
Devamı gelecek
Bugün yorgun bitkin kötü görünüyorum ama elbisem geldi netten, denedim nasıl olmuşum
Püsküütüm genetik olarak üst bölümümüz kalın zaten bizim ama nasıl gitcek bilmiyorum dambıllarla da çalışıyorum ama gitmiyovay vay vay
özellikle de basen bölgendeki fark hemen gözüme çarptı..
Bravo tubişim!
selamlar
cumadan beridir yogunlukdan yazamadın pazar günü girdim biraz okudum yazmaya fırsatım olmadı ..
iyisinizdir inşallah .
püsküütüm tebrikederim canım
Püsküütüm genetik olarak üst bölümümüz kalın zaten bizim ama nasıl gitcek bilmiyorum dambıllarla da çalışıyorum ama gitmiyo
eliptik bisiklet aldım perşembe gelicek bakalım nasıl olacak son çarem o
tubişim fark bariz canım tabrikler .. kolar ve sırt içinde püskütümün dambıllarına ek pilates çemberinide öneririm harika çalıştıryor koları . benim kollar pazı sarması olacak kadar oldularPüsküütüm genetik olarak üst bölümümüz kalın zaten bizim ama nasıl gitcek bilmiyorum dambıllarla da çalışıyorum ama gitmiyo
eliptik bisiklet aldım perşembe gelicek bakalım nasıl olacak son çarem o
aebenim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severimmm
monti annem benim ne oldu monti hala devam mı çok özledim seni elvancım
bu hafta bende bi,rde regl var püskütüm sanırım artı çakmazsam bende şükredicem . perşembe yine lapa yapmayı düşünüyorum en azından reglin şişligi insin . birde bu yüzden iştahım bu hafta fazla açık ,tatlılar önümde pervane gibi dönüyor . malum evde benden başka 4 kişi daha var ve hepsi tatlı düşkünü . bugünler boyunca yaptıgım hamur işlerini saysam üf . yapma dediginizi duyar gibiyim ama benim yavruların 3 de okula gidiyor ve hepside 2 ögünlü okuldan yemekde istemiyorlar bende yapıp dolaba koyuyorum .. günlük çıkaracagım şekilde streçliyorum . dünde cızcezimin dogum günüydü . 2 çt pastasından aldım okadar.ama evde bulunan taze hurmaya bir türlü dayanamıyorum . yanı bu hafta dengem ve azmin bozulmuş durumda bunada şükür diyorum .Evet aebenim.. Zaten artık öyle hassaslaşmış ki bünye sabah kalkınca anlıyorum ne yolda gittiğimi.. misal bu hafta henüz bir eksilme yok bence. Pantolonlar aynı.. Benim terazi bir tek Cuma günü mesai yapıyor. Haftanın diğer günleri de kotlarım..
İnşallah ikimiz de böyle hedef oyunlarıyla bitirecez bu işi bu sefer aebenim. Sıkıntı geldi, kapıya dayandı çünkü. Şimdilik açmıyorum, içeri davet etmiyorum, duymazlıktan geliyorum o ayrı konu..
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Şu anda 1 aralık tarihine kilitlendim. 900 gr. kaldı.
Sonraki hedefim 1 Mart 65 diye düşünüyorum şimdilik. Ama kesin kararımı 1 Aralık günü veririm.
Cezam da hep yarışmaya dönmek olacak. Çünkü bu benim içim en büyük ceza. Burada yeniden yarışmacı/kaptan olmak, menü okumak, yorum yapmak falan.. Düşününce bile açlığım geçiyor.
Teşekkürler Eylülcüm..
Ben de bir an önce alayım.. En azından denemiş olayım.. Bugün alamam da.. Yarın almayı becerebilirim sanırım..
Elbette haraket/yemek en önemlisi. Bu çay sadece ek bir destek olacak diye heeslendim. Bisiklete binmeden önce içerim ben de.. Bakalım tubiş yürüyüşten ne kadar önce içmiş, yazınca on da öğreniriz..
Ay ben de yapıyorum o dansı.. lulut kaçıyo odadan nedense
bu hafta bende bi,rde regl var püskütüm sanırım artı çakmazsam bende şükredicem . perşembe yine lapa yapmayı düşünüyorum en azından reglin şişligi insin . birde bu yüzden iştahım bu hafta fazla açık ,tatlılar önümde pervane gibi dönüyor . malum evde benden başka 4 kişi daha var ve hepsi tatlı düşkünü . bugünler boyunca yaptıgım hamur işlerini saysam üf . yapma dediginizi duyar gibiyim ama benim yavruların 3 de okula gidiyor ve hepside 2 ögünlü okuldan yemekde istemiyorlar bende yapıp dolaba koyuyorum .. günlük çıkaracagım şekilde streçliyorum . dünde cızcezimin dogum günüydü . 2 çt pastasından aldım okadar.ama evde bulunan taze hurmaya bir türlü dayanamıyorum . yanı bu hafta dengem ve azmin bozulmuş durumda bunada şükür diyorum .
ay o dans gamgam deyilde ham ham olmalıymış
kıslar çayı bende deneyim bakim bugün dışarı çıkabilirsem alayım
püskütüm güzelim diyetde nasıl bir yol takip ediyorsun ? kl. sayıp dengeli beslenerekmi ?
aeben abla istahin icin kahve icmeyi denedin mi?
bu hafta bende bi,rde regl var püskütüm sanırım artı çakmazsam bende şükredicem . perşembe yine lapa yapmayı düşünüyorum en azından reglin şişligi insin . birde bu yüzden iştahım bu hafta fazla açık ,tatlılar önümde pervane gibi dönüyor . malum evde benden başka 4 kişi daha var ve hepsi tatlı düşkünü . bugünler boyunca yaptıgım hamur işlerini saysam üf . yapma dediginizi duyar gibiyim ama benim yavruların 3 de okula gidiyor ve hepside 2 ögünlü okuldan yemekde istemiyorlar bende yapıp dolaba koyuyorum .. günlük çıkaracagım şekilde streçliyorum . dünde cızcezimin dogum günüydü . 2 çt pastasından aldım okadar.ama evde bulunan taze hurmaya bir türlü dayanamıyorum . yanı bu hafta dengem ve azmin bozulmuş durumda bunada şükür diyorum .
ay o dans gamgam deyilde ham ham olmalıymış
kıslar çayı bende deneyim bakim bugün dışarı çıkabilirsem alayım
püskütüm güzelim diyetde nasıl bir yol takip ediyorsun ? kl. sayıp dengeli beslenerekmi ?
Ay ben soru sormaya gelmiştim güya..
Kardeşim soruyor. 2-3 günlük sıvı detoks diyeti var mı? Denediğiniz..?
yok mumum ben hiç kahve içmemki... bilmiyormusun ben müzeligim . çuku çay kahve kırkyıl dursam aramam
geçenlerde yazmıştın sade kahveden bahsediyordun mumum yoksa nescafe tarzı şeylerdenmi . hazır kahvelerin içinde glikoz şurubu dolu birde ne oldugu beli olmayan kremalar .