- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Canım benim hepimizin başına geliyor böyle şeyler..Herşey tıkırında giderken sabırsızlanıp dahada hızlandırırız umudu ile farklı yollara giriyoruz ama hedeften tamamen uzaklaştığımız gibi eski gittiğimiz yolu bulamıyoruz bir türlü..Kendimize olan güveni yıkmış oluyoruz çünkü..günaydin kizlar,
Allahia sükür sonunda gönlüm rahat icim rahat kararli kendime inanarak diyetime bugün baslamiys bulunuyorum,simdiye kadar nemi yapiyordum resmen oyalaniyordum :) öyle kati ve yasakli diyet lsitem yok uslu bir kücük olarak aeben ablami dinleyip ,diyetimi hayatima göre uyarlamaya karar verdim,gecen aksam 3 sene önce 4.takima ilk girdigim mesajlarimi okudum ne yapmisim diyete nasil baslamisim nasil kilo vermisim,cok basitmis aslinda sabah ve ögle evde ne varsa yemisim aksamlarida ya yogurda taze meyve dograyip(özelliklede ananas) yada salata yada karisik sebze ve meyve tabagi yapip yiyerek tikir tikir veriyomusum kilolarimi tabi 18 den sonrada bisey yememisim sonra ne olmus ne olacak hayatin her alanindaki sabirsizligim diyetimede yansimis ve arayislara girip herseyi alt üst etmisim,ve ben simdi basladigim yeere geri dönüyorum.hadi gazam mübarek olsun..
püsküütüm bu hafta 1.5 kilo vermiycem hatta üstüne almis olucam belki ama suan icimdeki huzur hic bir kiloyaya paha bicilemez 300 500 1000 ne olursa olsun ama yavas ama hizli bu sefer ben bu isi bitiricem Allahinda yardimi ve izniyle ins..
oh beeeeeeeeee
Senin adına çok sevindim canım, güvenine sağlık
bundan sonra sabahlari sekersiz sütlü bir kahve icicem ,sanirim istahimi kapatiyor benim :) bu sabah oglumun kresinde randevum vardi bizim ufaklik hakkinda konustuk biraz kadin kahve ikram etti bende ictim sütle beraber eve geldim kahvalti ediyom simdi ama canim istemiyo :) evet evet bu kahve yariyo bana eminim :)
İştahını kapatıyosa akşamları iç derim canım..Akşamın fakir geçer böylelikle