Ayy yorulmuştum baya iyi oldı ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy yorulmuştum baya iyi oldı ellerine sağlık
Afiyet olsun canımAyy yorulmuştum baya iyi oldı ellerine sağlık
Abooo cuma kaçamağı yapacaktım tüm istahim içime kaçtı şuan %3 mu
Abooo cuma kaçamağı yapacaktım tüm istahim içime kaçtı şuan %3 mu
hihi yaptım yaptım sen rahat rahat takıl bence relax ol gerek yok kasmana ben yüzde üç hiç görmedim :)Yap sen yap afiyet olsun.
Yok yahu kassam %5 çıkarırım da 4 ten fazlası sayılmıyor boşa gitmesin diye dedim aman bee sen de çabuk pes ettin bu hafta gide gide 300 gr gitti bendenhihi yaptım yaptım sen rahat rahat takıl bence relax ol gerek yok kasmana ben yüzde üç hiç görmedim :)
Şimdi belli oldu planın bu hafta az verdin vuruşu bende yapacaksın kız sen emziriyorsun dimi aç kalma yazık tosbige ye annesi yeYok yahu kassam %5 çıkarırım da 4 ten fazlası sayılmıyor boşa gitmesin diye dedim aman bee sen de çabuk pes ettin bu hafta gide gide 300 gr gitti benden
düzeltiyorum..
Ben tutayım elini kaybolmasın :)))))Konuyu sabitleyeceğim bu sefer.
Elinden tutan olmayınca kayıp gidiyor bebe
Sabitledim artık hayırlı olsun.Ben tutayım elini kaybolmasın :)))))
Tesekkur ederiz ❤Sabitledim artık hayırlı olsun.
Çok teşekkürler bahar ellerine sağlık yorduk seniSabitledim artık hayırlı olsun.
Hayrlı olsun o zamann bizeer :) :)Kızlar merhaba
Paylaşım alanındaki paylaşımların karışmaması için sohbet bölümünü açtık.
Gruplarında online kimse olmadığında, canınız sıkıldığında, kilolarınızla ilgili dert yanmak istediğinizde her türlü sohbet Cafe Light'ta...
De hadi buyurun
Enerjiye veee biraz morale ihtiyacım varrdııı saoalsın ya canım :\Kızlar merhaba
Paylaşım alanındaki paylaşımların karışmaması için sohbet bölümünü açtık.
Gruplarında online kimse olmadığında, canınız sıkıldığında, kilolarınızla ilgili dert yanmak istediğinizde her türlü sohbet Cafe Light'ta...
De hadi buyurun
sesin çıkmadı rakibem hafta sonu ye yedin ictinÇok teşekkürler bahar ellerine sağlık yorduk seni
Yaaa ben seni yarışmak istemiyorsun sandımdı yarışıyor muyuzsesin çıkmadı rakibem hafta sonu ye yedin ictin
Yarisiyoruz dedik bir kere dedim dimi eee hafta sonu iyi geçti mi ne yedin ictinYaaa ben seni yarışmak istemiyorsun sandımdı yarışıyor muyuz