1 dilim kek dışında kaçamağım yok sen ne yedin. Yapsaydın evdekilerle güzel bi pazar kahvaltısı ballı börekliYarisiyoruz dedik bir kere dedim dimi eee hafta sonu iyi geçti mi ne yedin ictin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 dilim kek dışında kaçamağım yok sen ne yedin. Yapsaydın evdekilerle güzel bi pazar kahvaltısı ballı börekliYarisiyoruz dedik bir kere dedim dimi eee hafta sonu iyi geçti mi ne yedin ictin
Enerji olsun bol bol :) ben şehirdisindayim valla ne ballara böreklere hayır diyorum bir bilsen 1/2 simit yedim o ayrı1 dilim kek dışında kaçamağım yok sen ne yedin. Yapsaydın evdekilerle güzel bi pazar kahvaltısı ballı börekli
İyi haftalar canımHerkese iyi haftalar
%3 gercekten mi geliyor yoksa bu haftaGünaydınnnn havalar güzelleşiyor galiba çok şükür.
Sabah erkenden 2 mil leslie yapmış bir anka bırakayım şuraya
Aboo sen beni mi takip ediyorsun
Aynen yaa yicem ben de. Aşure yiyip yencem seni
Tabi ki takipteyimGünaydınnnn havalar güzelleşiyor galiba çok şükür.
Sabah erkenden 2 mil leslie yapmış bir anka bırakayım şuraya
O zaman artı olduğumu da gördün dimiTabi ki takipteyim
Nerdeeee -3 gelmezse iyi. Kaçamaksız artıdayım resmen%3 gercekten mi geliyor yoksa bu hafta
Benim de cok kacamakli gecti hafta sonu, ne yapsam maraton mu kossam acaba
Spor cok yapiyor musun? Belki kas yapiyorsundur? Cuma gunu bakacagim ozellikle kilona, bence kuruntu yapiyorsunNerdeeee -3 gelmezse iyi. Kaçamaksız artıdayım resmen
Kesin nanekekik bişey yaptı oralardan
Yoksa nereden gelecek bu kilo
Yok canım temizlik yapıyorum kaç gündür. Sürekli ayaktayımSpor cok yapiyor musun? Belki kas yapiyorsundur? Cuma gunu bakacagim ozellikle kilona, bence kuruntu yapiyorsun
AA bak onu görmedim bende artidayim canım yaO zaman artı olduğumu da gördün dimi
Yaa artılarımız yarışsın o zamanAA bak onu görmedim bende artidayim canım ya
Ben çok tehlikeli yerlerde geziyorum anka ya evde olsam böyle olmazdı ablamdayim hergun bir yer götürüyor beniYaa artılarımız yarışsın o zaman
Yaaa senin fit ve güzel olmanı mı kıskanıyor acabaBen çok tehlikeli yerlerde geziyorum anka ya evde olsam böyle olmazdı ablamdayim hergun bir yer götürüyor beni
Kendisi hamile sanırım birlikte siselim istiyorYaaa senin fit ve güzel olmanı mı kıskanıyor acaba
Türk milleti olarak misafiri yedirip içirmeyi marifet sayıyoruz.
Slm söyle zencefil ime cabuk doğursun takım açılınca oda doğursun gelsinKendisi hamile sanırım birlikte siselim istiyor