- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
A.s. canım daha 6 ayı var canımSlm söyle zencefil ime cabuk doğursun takım açılınca oda doğursun gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A.s. canım daha 6 ayı var canımSlm söyle zencefil ime cabuk doğursun takım açılınca oda doğursun gelsin
Abooo kız sen benim gözümü %3 ile korkut sonra artı mi geldinArtıyım ben ya yoksa zaban köründe gelir bildirirdim heryerden
Geçen hafta hep ayaktaydım ödem oldu galiba.Abooo kız sen benim gözümü %3 ile korkut sonra artı mi geldin
Sen zaten o kadar çocukla nasıl yetisiyprsun herşeye aklım almıyor , inan ben yapamam cidden abartmiyorum yapamam bir tanesi yetiyor :)Geçen hafta hep ayaktaydım ödem oldu galiba.
İş başa düşünce mecburen yapılıyor.Sen zaten o kadar çocukla nasıl yetisiyprsun herşeye aklım almıyor , inan ben yapamam cidden abartmiyorum yapamam bir tanesi yetiyor :)
Yook ben evde toplamiyorum nasıl olsa arkamdan dağıtıyor ama eşim titiz kırk kere üşenmez toplar evet tek çocuk hep anne baba ile oynamak istiyor malesefİş başa düşünce mecburen yapılıyor.
Bi de ev dağınık genelde. Mesela şu an oturma odasında oyuncak dolu. Ben küçükleri uyuttum kızımla kahve yapıyorum başkası olsa etraf toplar
Bi de tek çocukla iki çocuk çok farklı. Çocuklar birbirini oyalıyor.
Yap bi kardeş sende yazık kuzumaYook ben evde toplamiyorum nasıl olsa arkamdan dağıtıyor ama eşim titiz kırk kere üşenmez toplar evet tek çocuk hep anne baba ile oynamak istiyor malesef
Çok doğurgan değilim zor tutuyorYap bi kardeş sende yazık kuzuma
Laf mı çarptın şimdi sen bana hayırlısı olsun olur inşallah kalbinde varsaÇok doğurgan değilim zor tutuyor
@tuzsuz_ruh nasılsın görüşmeyeli
morordek sen nasılsın kolayladın mı tezini
Zipzip- az mı görüşmeye başladık artık ya özledim
oynakbasi34 sen de gelsene buralara. Nasılsın
Mefkurem nasılsın
North River bizim bi yarış vardı devam mı etsek bi azim lazım bana
moni ciğim sen de uğramıyorsun hiç gel arada muhabbet edelim
LAydLiNe güzel kaptancığım seni de bekliyorum
drdotty aaaa etiket yapamıyorum mapusta gördümdü en son çıkmadın mı yoksa hala
Aaaa yine gitmiş. Ay takımların en kibar üyelerinden birisin yani nasıl düşüyorsun sürekli anlanıyorum ki Allah kurtarsın diyim inşallah çabuk dönersin. Mesajlarına da baktım bişey bulamadım bu sefer neden gittin
Ankacım hiç kolaylayamadım valla, nasıl bi illetse sözde sonuna geldim ama sonuna doğru işler iyice çetrefilleşiyor, yıldım yeminle@tuzsuz_ruh nasılsın görüşmeyeli
Mefkurem nasılsın
Hoşgeldin canımDavetin için çok teşekkür ederim ♡♡♡♡
Sabah telaşı bitsin anında buralardaki bende
drdotty kaptan banlanmışKim gitmiş canım
Ben gelirim gelmesine de takıma zor yetişiyorum nasıl olacak bilmiyorum
Yaa rabbim kolaylık versin asmii ye bakmaya geliyorum arada sizin takıma ya gördüm geceAnkacım hiç kolaylayamadım valla, nasıl bi illetse sözde sonuna geldim ama sonuna doğru işler iyice çetrefilleşiyor, yıldım yeminle
Valla takıma bile zor yetişiyorum, hatta kapatsak mı diye bi muhabbet bile döndü. Malum toplight kaptanın da durumu belli...
Sen napıyorsun nasıl gidiyor?
İnsallah bakalım ama benim vaktim günden güne daha da azalıyor buraya bakmak için ekstra zaman yaratmam gerekiyor. Hayırlısı bakalım..Yaa rabbim kolaylık versin asmii ye bakmaya geliyorum arada sizin takıma ya gördüm gece
İnşallah kapanmaya gerek kalmadan çözüm bulunur.
Buralardayım canım ama cook denk gelemedik bende özledimmm@tuzsuz_ruh nasılsın görüşmeyeli
Mefkurem nasılsın