- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bimdeki ipde sayacsızdı ben 4 kat inmeye üşendimAaa bime ip mi gelmiş siyez unu stoklamaktan ip olayını hiç görmedim ben , benim ipim sayacsiz gerçi kalmamıştır kesin
Allah seni benim ki baya uzakta neyse sayacsizmis yoksa uzulecektim , anka nin ipe benzer bir ip aldı bizim takımdan biri spor mağazasından kalori filan veriyor gözüm o tarz iplerde ( mucize yaratmayacak ama heves benimkisi ) istersen Decathlona bakabilirsin vardır kesin uygun birşeyBimdeki ipde sayacsızdı ben 4 kat inmeye üşendim
Bende sayaclı istiyorum decathlon da vardır belki yolum düşerse bir bakacagım olmadı netten siparis verebilirim :)Allah seni benim ki baya uzakta neyse sayacsizmis yoksa uzulecektim , anka nin ipe benzer bir ip aldı bizim takımdan biri spor mağazasından kalori filan veriyor gözüm o tarz iplerde ( mucize yaratmayacak ama heves benimkisi ) istersen Decathlona bakabilirsin vardır kesin uygun birşey
Zıpzıp ta çok etkiliymis :) bol kilo vermeler canımBende sayaclı istiyorum decathlon da vardır belki yolum düşerse bir bakacagım olmadı netten siparis verebilirim :)
Ip için azda havaların ısınmasını bekliyorum balkonda atlamak için simdi havalar soguk gidiyor
Ben evde zıpzıpa devam ediyorum :)))
Kesinlikle cook etkili ben cook faydasını gördüm :))Zıpzıp ta çok etkiliymis :) bol kilo vermeler canım
çok güldüm yaBimdeki ipde sayacsızdı ben 4 kat inmeye üşendim
Halbuki asansör bile var düşün ne kadar üşendiğimiçok güldüm ya
çok mu uzaktı bim ya asansör var bir ineceksinHalbuki asansör bile var düşün ne kadar üşendiğimi
Ip alasım gelmedi galiba
Yok ne uzagı 4 kat altta işteçok mu uzaktı bim ya asansör var bir ineceksin
sen nerde yaşıyordun benim evde 4. katta bim üstünde komşum olma ihtimalin var mı ?Yok ne uzagı 4 kat altta işte
Evden cıkabilsem 2 dakikamı almazdı işte neyse alacagım ipi inşallah :)))
Yok yok komsu olamayız bizim burda sahil yoksen nerde yaşıyordun benim evde 4. katta bim üstünde komşum olma ihtimalin var mı ?
doğru demiştin tesadüfün böylesiYok yok komsu olamayız bizim burda sahil yok
Sahilde olsaydı o zaman süphelenirdik komsu olmaktandoğru demiştin tesadüfün böylesi
kesinlikle ilginçSahilde olsaydı o zaman süphelenirdik komsu olmaktan
O kadar cok subeleri var ki ama yinede aynı olması ilginc :))))
Hayırlı olsun eski nickine döndün sanırım ❤Canlar kullanıcı adımı değiştim haberiniz olsun..
bu çok önemli şeyi heryere yazdım gidip kahvaltı yapayım artık
Yarım döndüm o anka_misali idiHayırlı olsun eski nickine döndün sanırım ❤
Afiyet olsun canım :))
Yaa keske tam dönseydin ama buda güzel ❤Yarım döndüm o anka_misali idi ❤
O deşifre oldu yaYaa keske tam dönseydin ama buda güzel ❤