Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün kahveler benden hazırlamıştım üstüne geldinBu gün kahveler kimden hep bana yaptırıyonuz 4 çocuklu kadınım ben çok ayıp
İşsiz olarak bugün benden olsun kahveler :)))Bu gün kahveler kimden hep bana yaptırıyonuz 4 çocuklu kadınım ben çok ayıp
Yaaa çok sağol çok makbule geçti ellerine sağlıkbugün kahveler benden hazırlamıştım üstüne geldin
Gec kaldım eline sağlık yarında benden olsun :))bugün kahveler benden hazırlamıştım üstüne geldin
Neyse yarına artık SchonerDuft yapmış elinde bekliyormuş soğumasın onlarİşsiz olarak bugün benden olsun kahveler :)))
Yarın vakit bulurum inşallah :))))Neyse yarına artık SchonerDuft yapmış elinde bekliyormuş soğumasın onlar
afiyet olsun bol bol yağ yaksın efenimYaaa çok sağol çok makbule geçti ellerine sağlık
Eline sağlık canım ❤Eki Görüntüle 2248591
buyurun kahveleri soğutmadan içelim
Vayyyy ellerine sağlıkEki Görüntüle 2248591
buyurun kahveleri soğutmadan içelim
Valla Oksurukleri gecmedi kuzum yaa
Geçmiş olsun canımValla Oksurukleri gecmedi kuzum yaa
Doktor 3 güne geçmezse gelin demişti bugün 3.günü ama ben pazartesiyi bekliycem
Çünkü çok yoğun öksürük vardı 3.güne geçecek cinsten değil
Çok teşekkür ederim
Iyi tatiller bu arada
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar bol eksiler herkese .
Ip atlayamadım ama dün sahilde 1 saat 17 dk yürüyüş yaptım akşam
evet hafta sonu yürüyüş + yoga + cardio için zaman ayıracam .Günaydın canım ❤
Spor olarak yürüme yapmıssın oda güzel canım :)
Gayet güzel canım bende birazdan zıpzıp yapacagım :))evet hafta sonu yürüyüş + yoga + cardio için zaman ayıracam .
haftaya güzel başlamış olurum
Tamam canım tatlı telasından burayı unutmussundur :)))Ayy ben burayı unuttum ama ip görevim tamam canım Zipzip-