- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
aypare ackerman dünkü yoklama tamam mı :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 saat popomun üzerinde dursan bitiyor bizim ev ne 1 günü hey heyŞu ev işleri olmasa süperim canım ama bitmiyor Malesef şu bir hafta evi kirlenmeyeler yada hep temiz olanlara nasıl özeniyorum anlatamam benim ev bir gün elleme mahvoluyor
Beo markasını alabilirsin güvenerek bağışıklık dayanmıyor bazı insanlarda diyet sürecinde bende geçen yıl çok grip olmuştum mutlaka deneTesekkur ederim kaptanım kullanmıyorum ama bakarım burdan
Propolisi bu ara cook duydum alayım en iyisi
Cancağzım evde çocuk yok çoluk yok artık yıldım vallahi iş yapmaktan1 saat popomun üzerinde dursan bitiyor bizim ev ne 1 günü hey hey
Tesekkur ederim kaptanım ♥Beo markasını alabilirsin güvenerek bağışıklık dayanmıyor bazı insanlarda diyet sürecinde bende geçen yıl çok grip olmuştum mutlaka dene
Hadi ya kendin mi dağıtıyorsun o zamanCancağzım evde çocuk yok çoluk yok artık yıldım vallahi iş yapmaktan
Tebrik ederim canım benimde şimdi 300 oldu. Fırsat olursa akşam üstü yine zıplarım benim ayak bileklerim çok ağrıyor sizde herşey yolunda mı
aldığın şeyleri yerine koyarsan çok işin çıkmaz birde mutfakta dikkatli olmak gerekli . benimde ev işlerim bitmiyor birde 2 kişiyiz eşim biraz fazla rahat olunca allahtan çalışıyorum da tüm gün işle uğraşmıyorumŞu ev işleri olmasa süperim canım ama bitmiyor Malesef şu bir hafta evi kirlenmeyeler yada hep temiz olanlara nasıl özeniyorum anlatamam benim ev bir gün elleme mahvoluyor
bende akşam yapacam ama 250 yaparım . şuan değişik yürüme şeklim var çok ayaklarımın ağrısından
Hah bak harften etiketleyememişim Ben daha atlamadım kuzu,halı yıkıyorum,13 metrekarecik kaldı
Benim de 110 oldu(dili dışarıda emoji)Tebrik ederim canım benimde şimdi 300 oldu. Fırsat olursa akşam üstü yine zıplarım benim ayak bileklerim çok ağrıyor sizde herşey yolunda mı
Maşallah canım halıyıda yıkamışsın, zıpzıpta yapmışsın.Benim de 110 oldu(dili dışarıda emoji)
Bileklerim değil de alt bacaklar pertTebrik ederim canım benimde şimdi 300 oldu. Fırsat olursa akşam üstü yine zıplarım benim ayak bileklerim çok ağrıyor sizde herşey yolunda mı
Zorlama canım 250 olsun. Bana 500 az gibi gelmişti başlangıç için iyi demiştim ama fazla oldu galiba benim bacaklar da acıyoraldığın şeyleri yerine koyarsan çok işin çıkmaz birde mutfakta dikkatli olmak gerekli . benimde ev işlerim bitmiyor birde 2 kişiyiz eşim biraz fazla rahat olunca allahtan çalışıyorum da tüm gün işle uğraşmıyorum
bende akşam yapacam ama 250 yaparım . şuan değişik yürüme şeklim var çok ayaklarımın ağrısından
Yaa çok istiyorum ben de ama sağolsun burdan tanıştığım arkadaşlar rehbere anka diye kaydetmiş turkcellin upcell uygulamında anka diye çıkıyorum akrabalar eşim falan hep öğrendi onu. mecbur değiştirdim.Hah bak harften etiketleyememişim Ben daha atlamadım kuzu,halı yıkıyorum,13 metrekarecik kaldı
Çay içeyim biraz ip atlayayım devam edicem:))
Ya sen anka olsana yine,ya da guguk kuşu filan,kolay etiketlenirsin,bu da çok güzel ama zor
çok fazla olmuş hemdeBileklerim değil de alt bacaklar pert
Zorlama canım 250 olsun. Bana 500 az gibi gelmişti başlangıç için iyi demiştim ama fazla oldu galiba benim bacaklar da acıyor
Yaa çok istiyorum ben de ama sağolsun burdan tanıştığım arkadaşlar rehbere anka diye kaydetmiş turkcellin upcell uygulamında anka diye çıkıyorum akrabalar eşim falan hep öğrendi onu. mecbur değiştirdim.
Aa sorun oldu mu peki,öğrenmeleri kötü olmuş=/Bileklerim değil de alt bacaklar pert
Zorlama canım 250 olsun. Bana 500 az gibi gelmişti başlangıç için iyi demiştim ama fazla oldu galiba benim bacaklar da acıyor
Yaa çok istiyorum ben de ama sağolsun burdan tanıştığım arkadaşlar rehbere anka diye kaydetmiş turkcellin upcell uygulamında anka diye çıkıyorum akrabalar eşim falan hep öğrendi onu. mecbur değiştirdim.
Yok ama ne gerek var normal hayatımdaki insanlarla konuşmak istemediklerimi burda konuşuyorum. Bilmesinler daha iyi. :)Aa sorun oldu mu peki,öğrenmeleri kötü olmuş=/
Denizinyosunkokusu dedi ki ben çok atarım şimdi sen söyle o söylese kaç atlayacaktık acabaçok fazla olmuş hemde
200 iyiymiş
ahaha sen insaflı çıkmışsınDenizinyosunkokusu dedi ki ben çok atarım şimdi sen söyle o söylese kaç atlayacaktık acaba
Elbette öyle,benim de hiç kimse bilmez,aksi saçma olur zatenYok ama ne gerek var normal hayatımdaki insanlarla konuşmak istemediklerimi burda konuşuyorum. Bilmesinler daha iyi. :)
1000 geçtiydi aklımdanElim çok boldurDenizinyosunkokusu dedi ki ben çok atarım şimdi sen söyle o söylese kaç atlayacaktık acaba
el insaf 1000 taaneyi nasıl atlayalım topallardık artık1000 geçtiydi aklımdanElim çok boldur