Kız ben her gün Karatay kahvaltısı yapıyorum. 7 ceviz 15 zeytin 2 yumurta salatalık domates dereotuYanlışla isveçemi baktın kızzz :))peynir ekmek neyine yetmedii :))
Gerçi şimdi aklımda değil sabah ne olduğu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ben her gün Karatay kahvaltısı yapıyorum. 7 ceviz 15 zeytin 2 yumurta salatalık domates dereotuYanlışla isveçemi baktın kızzz :))peynir ekmek neyine yetmedii :))
Gerçi şimdi aklımda değil sabah ne olduğu :)
Senin hedefin listeden dışarı çıkmamak olsun cnm ama kaçamak yoook ona göre
Kız zaten az bi kilon var, ver kurtul anacım
Kız ben her gün Karatay kahvaltısı yapıyorum. 7 ceviz 15 zeytin 2 yumurta salatalık domates dereotu
dukandan dolayı mı
Bazı diyetisyenler öyle veriyor cnm heralde 1 öğünde alınan pro yeterli olur diyeyumurtayla peyniri aynı öğünde yemeyin diye bişi duydum, neden acaba bilginiz var mı?
ben hep yerim de
tamam canim davete icabet etmek lazim ben bugun karatayada basladim insallah ikisini beraber yuruturum :)
Karatay demek şeker orucu demek zaten :))tamam canim davete icabet etmek lazim ben bugun karatayada basladim insallah ikisini beraber yuruturum :)
Aaa Aynen oyle hic o yonden dusunmemistimKaratay demek şeker orucu demek zaten :))
kız sende çok abartıyomuşun :))tmm karatay doyuncaya kadar yiyin diyor ama senin kilona göre bu miktarlar fazla annem yaaKız ben her gün Karatay kahvaltısı yapıyorum. 7 ceviz 15 zeytin 2 yumurta salatalık domates dereotu
Sbah 8-9 gibi yiyorum akşam 6-7 ye kadar leptin çalıştırıyorum canım. Emziriyorum ya bi de anca yetiyor yoksa tansiyonum düşüyor.kız sende çok abartıyomuşun :))tmm karatay doyuncaya kadar yiyin diyor ama senin kilona göre bu miktarlar fazla annem yaa
3 ceviz 6 zeytin neyine yetmedi :))
Bir öğünde iki farklı Proteinin alınmama nedeni;yapıları farklı olan proteinlerin sindirim enzimleri ve emilim mekanizmaların farklı çalışmasından diye biliyorum. O nedenle öğünlere tek protein koyuyorlar. Sabah yumurta ile peynir değil yumurta ya da peynir, diğer ana öğünlerde et yoğurt değil et salata, sebze yoğurt gibi.. wendyBazı diyetisyenler öyle veriyor cnm heralde 1 öğünde alınan pro yeterli olur diye
Kimisi haftada 3 gün yumurta veriyor
Ama başka bişey yiyinceye kadar onu yerim
Ben hiç takılmadım şimdiye kadar
Önemli olan karbonu minimum tutmak
Bir öğünde iki farklı Proteinin alınmama nedeni;yapıları farklı olan proteinlerin sindirim enzimleri ve emilim mekanizmaların farklı çalışmasından diye biliyorum. O nedenle öğünlere tek protein koyuyorlar. Sabah yumurta ile peynir değil yumurta ya da peynir, diğer ana öğünlerde et yoğurt değil et salata, sebze yoğurt gibi.. wendy
Tek protein ve yanında ne olursa olsun her öğüne protein ile başlıyorlar..Anladım denizcim, en çok yaptığım şeydi benim de 2li protein
Haklısın gittiğim zamanlarda bana da öyle liste vermişti diyetisyen ..Bir öğünde iki farklı Proteinin alınmama nedeni;yapıları farklı olan proteinlerin sindirim enzimleri ve emilim mekanizmaların farklı çalışmasından diye biliyorum. O nedenle öğünlere tek protein koyuyorlar. Sabah yumurta ile peynir değil yumurta ya da peynir, diğer ana öğünlerde et yoğurt değil et salata, sebze yoğurt gibi.. wendy
Gunaydinİkinci günden selam kızlar
Sağolasın tatlım bunuda öğrenmiş oldukBir öğünde iki farklı Proteinin alınmama nedeni;yapıları farklı olan proteinlerin sindirim enzimleri ve emilim mekanizmaların farklı çalışmasından diye biliyorum. O nedenle öğünlere tek protein koyuyorlar. Sabah yumurta ile peynir değil yumurta ya da peynir, diğer ana öğünlerde et yoğurt değil et salata, sebze yoğurt gibi.. wendy
Ay hayirli olsun canim :) Allah kucagina almayida nasip etsin2. günden bi merhaba da benden :)
zaten alıcam kiloları bari az alayım dimi?