- 23 Ağustos 2012
- 14.229
- 37.406
simit + makarnayla nasıl şeker orucu olacak. olmazzzzzzz
aaa olmaz dimi? ben şeker orucunu işlenmiş şekerden uzak kalmak adına yapmak istiyorum aslında ama o ögünleri sağlıklı kh ve proteinle geçerim madem öyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
simit + makarnayla nasıl şeker orucu olacak. olmazzzzzzz
ben sabah eşimi fırına gondermiştim simit al diye. vendigo yazınca telefon açtım vazgeçtim alma diye ben yemedim o da yemesin
Özledik canım özlenmez mi bir bakayım bugün bakalım cazip geldi
Valla güzelim evet önceki gibi canın istemiyor ama bi başlayıncada tekrar başa dönülüyorhaklısın, insan saydıkça sıkılıyo ama burdan da 1. gün 2. gün hoşuma gidiyodu ya, keşke çıkarabilsek şekeri hayatımızdan tamamen.
sen tam unutma aşamasına gelmişsin aslında, 21. günde unutuluyo diyolar. eskisi gibi keyif vermemiştir yalnız bisküvi sana?
abla 2. bebişi istiyoruz, dukanla kolestrol (her ne kadar önemsemeselerde artık) sıkıntısı yaşıyorum haliyle. o yüzden az daha sağlıklı olsun istedim, denicem olmazsa sadık yarim dukandır :)
Aynen ben de urik asit yuksekliğinden bobrek taşı olmuştu.Valla güzelim evet önceki gibi canın istemiyor ama bi başlayıncada tekrar başa dönülüyor
Ben zaten dukanı hiç desteklemiyorum cnm bıraktığın iyi olmuş
Bence o yarine dönme artık :))
Uzun süre yapanlarda gerçerten hasar bırakıyor karaciğere böbreğe çok yük biniyor
kız şeker orucu olmasa bile simiy yimee :))kilo verecen senben sabah eşimi fırına gondermiştim simit al diye. vendigo yazınca telefon açtım vazgeçtim alma diye ben yemedim o da yemesin
Bence sende şeker orucu diye takılma tatlımaaa olmaz dimi? ben şeker orucunu işlenmiş şekerden uzak kalmak adına yapmak istiyorum aslında ama o ögünleri sağlıklı kh ve proteinle geçerim madem öyle.
pazartesi bugün, başladık artık :)
Geçmiş olsun bende de vardı pek fena ağrısı aman amanAynen ben de urik asit yuksekliğinden bobrek taşı olmuştu.
Insan her alıp vermede birazdaha akıllanıyor inş.korursun cnmEvet yaa birde koruyabilsemm inşallah
Özledik canım özlenmez mi bir bakayım bugün bakalım cazip geldi
Ay çok canım çekmiştiiii amaaaa wendigo yetişti yicektim niyeti bozmuştumkız şeker orucu olmasa bile simiy yimee :))kilo verecen sen
Bence sende şeker orucu diye takılma tatlım
Madem kuşana başladın listeyi değiştirmeden ayrıca ekleme yapmadan devam et derim
Yeterki kaçamak yapma
Gerçekten sende sonuç verdimi test edebilesin
Yaaa aslında hiç macera aramaya gerek yokAynen ben de urik asit yuksekliğinden bobrek taşı olmuştu.
Bu son olsun inşallah yaaInsan her alıp vermede birazdaha akıllanıyor inş.korursun cnm
Benim 3.hakkım son sefer şans verdim kendime :)
Kız tek simit yimeyle iş bitmiyoo :))Ay çok canım çekmiştiiii amaaaa wendigo yetişti yicektim niyeti bozmuştum
Listeye ben de bakayım o zaman ben de yiyim benim neyim eksik ben de yirim
Evet aynen öyle cnmBu son olsun inşallah yaa
Yıpratıcı bir süreç aslında ..ben de verdim önce ama hiç koruyamadım en çok ondan çekiniyorum 1 sene burda durayım diyorum
Valla güzelim evet önceki gibi canın istemiyor ama bi başlayıncada tekrar başa dönülüyor
Ben zaten dukanı hiç desteklemiyorum cnm bıraktığın iyi olmuş
Bence o yarine dönme artık :))
Uzun süre yapanlarda gerçerten hasar bırakıyor karaciğere böbreğe çok yük biniyor
Aynen ben de urik asit yuksekliğinden bobrek taşı olmuştu.
kız şeker orucu olmasa bile simiy yimee :))kilo verecen sen
Bence sende şeker orucu diye takılma tatlım
Madem kuşana başladın listeyi değiştirmeden ayrıca ekleme yapmadan devam et derim
Yeterki kaçamak yapma
Gerçekten sende sonuç verdimi test edebilesin
Yanlışla isveçemi baktın kızzz :))peynir ekmek neyine yetmedii :))Kızlar kuşhan diyetine baktım bu kahvaltı beni öldürür
Kızlar kuşhan diyetine baktım bu kahvaltı beni öldürür
Geçmiş olsun bende de vardı pek fena ağrısı aman aman
Yaaa aslında hiç macera aramaya gerek yok
Sağlıklı normal menülerle pekala çok güzel veriliyor
Geçmiş olsun cnm
Kız tek simit yimeyle iş bitmiyoo :))
Bence sağlıksız bi diyet değil yapılabilir
Senin hedefin listeden dışarı çıkmamak olsun cnm ama kaçamak yoook ona göreay hemen de söz dinlerim ya, tamam uyayım listeme