Sen de yapıyor musun canımAllah kolaylık versin ablacım, inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de yapıyor musun canımAllah kolaylık versin ablacım, inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Sen de yapıyor musun canım
bende ya.. normalde yemiyorum ama oruç deyince can1m çekiyorYok kaptanım herşeye bişi buldum 2-3 günü geçemedim daha hiç.
Kim silah dayadı kafana :)yemen içinYine makarna yedim. Kendimi çok pis boğaz hissediyorum
BeynimKim silah dayadı kafana :)yemen için
Varım diyorrrrrrr
Ben 18 gün falan yaptım cnm sonra nefsime yenik düşüp bisküvi yedim
Sen dukancıydın kızz ne ara kuşana atladın :))bende bugün kuşhan diyeti + şeker orucu ile başladım, hadi Allah yüzümüzü kara çıkarmasın kaptanım
Yelizcim sende erimişin gitmişin kızzz :))maşallahKuşhan diyetini bilmiyorum ama şeker orucu fikri güzelmiş
Kuşhan diyetini bilmiyorum ama şeker orucu fikri güzelmiş
simit + makarnayla nasıl şeker orucu olacak. olmazzzzzzzvalla takımdan bi arkadaş güzel sonuç aldı bu hafta, eskiden de bi arkadaş yapmış o önemişti.
bi bak istersen simit var bi ögünde, hatta makarna bile var
özlemedik mi yaa
Listeyi biliyorum tatlım önceden bakmıştımvalla takımdan bi arkadaş güzel sonuç aldı bu hafta, eskiden de bi arkadaş yapmış o önemişti.
özlemedik mi yaa
Şimdi benimde aklıma o geldi :)))simit + makarnayla nasıl şeker orucu olacak. olmazzzzzzz
Ben 18 gün falan yaptım cnm sonra nefsime yenik düşüp bisküvi yedim
Şeker orucu diye kendimi şartlandırmak istemiyorum ama zaten bayrama kadar kaçamak yapmaya niyetim yok
Sen dukancıydın kızz ne ara kuşana atladın :))
Yapanların yorumu genelde güzel inş.sende de etkili olur cnm
Ben listeye bağlı kalabilsem bende isterdimde liste işi sıkıyor biraz
Bakalım belki sonrasında denerim
ben sabah eşimi fırına gondermiştim simit al diye. vendigo yazınca telefon açtım vazgeçtim alma diye ben yemedim o da yemesinŞimdi benimde aklıma o geldi :)))
Evet yaa birde koruyabilsemm inşallahYelizcim sende erimişin gitmişin kızzz :))maşallah
Özledik canım özlenmez mi bir bakayım bugün bakalım cazip geldivalla takımdan bi arkadaş güzel sonuç aldı bu hafta, eskiden de bi arkadaş yapmış o önemişti.
özlemedik mi yaa