Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bebeğim dün bildirim yapmayı unuttumKızlar nasıl gidiyooor bıraktı mı herkes yoksa
Bozulmaz canım ya detoks sonuçta hiçbişey olmaz.Kızlar normalde fazla meyve yasak ama ben marankinin bu tarihlerde önerdiği karpuz detoksunu yapıyorum. Bugün başladım yapabilirsem 3 gün olacak
Detoks programı olduğu için bozulduğunu sanmıyorum
Harika sekiz gün ben de görebilcem mi o günleriiiiiYok bebeğim dün bildirim yapmayı unuttum
Edibede unuttu heralde. Menüsü kaçamaksızdı
6.günde tamamdır
Aslında benim 8 olduda, sizle ayrı olmayalım diye öyle saymaya başlamıştım
Siz tekrar başldığınıza göre ben kendi günümdem devam edeyim
valla ilk gün zor geçti birazBozulmaz canım ya detoks sonuçta hiçbişey olmaz.
Merak edip baktım neymiş karpuz detoksu diye de açlıktan ölmeyesin ay. Sadece karpuz anammmm
gerçekten beyinde bitirmekle alakalı cnmHarika sekiz gün ben de görebilcem mi o günleriiiii
Beni dondurma çok zorluyor mefkurecim senin canın çekmiyor mu hiç şekerli şeyler
Harikasınnnnnn karpuz detoksu sonucunu da yaz emi merak ediyorumBenim 9.günüm bittiiii
Selam arkadaşlar,
Benim bugün 9. gün aslında ama türlünün içinde bir iki parça patates yemiş olabilirim Baştan mı başlamalıyım sizce?
Pardon Mefkurem 'e gitti aklım, 7. gün bitti yanlış söyledim.Selam arkadaşlar,
Benim bugün 9. gün aslında ama türlünün içinde bir iki parça patates yemiş olabilirim Baştan mı başlamalıyım sizce?
Heralde yarın devam etmicem cnm çok zorladı beniHarikasınnnnnn karpuz detoksu sonucunu da yaz emi merak ediyorum
Biliyorumki baştan başlamak senin motivasyonunu bozacakSelam arkadaşlar,
Neyse karışıklık olmasın tatlım beraber devam edelim :))Pardon Mefkurem 'e gitti aklım, 7. gün bitti yanlış söyledim.
Selam arkadaşlar,
Canım o kadar çikolata istiyor ki kızlar çok zorlanıyorum şuan
sade türk kahvesi içeyim dimi teşekkür ederimtarçınlı yoğurt/tarçınlı elma tavsiye ederim. olmadı bi nescafe.
sade türk kahvesi içeyim dimi teşekkür ederim
Öyle tatlı krizi falan yoktur bende ama sadece işyerinde odada gözümün önüne koydular çıldırıyorum