Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bayaga fark etti p.tesi 87 kiloydum suan 84.6 ama tabi alinan 2 kilo bi haftada alindi o yuzden cabuk gitmistir diye dusunuyorum. Bu hafta anlarim ben ancak ise yariomu yaramiyo muGünaydın hanımlar, hayırlı Cumalar. Şeker diyeti tartıda çok fark etmedi bende, bakalım haftaya daha çok etkisini görürüm insallah. 5. güne başarılar dilerim
Kaptanım super gitmiş tebriklerBende bayaga fark etti p.tesi 87 kiloydum suan 84.6 ama tabi alinan 2 kilo bi haftada alindi o yuzden cabuk gitmistir diye dusunuyorum. Bu hafta anlarim ben ancak ise yariomu yaramiyo mu
Slm kızlar bende de gitti oruç bı ısırık mısırla baştan başlıyorum
Tesekkur ederimKaptanım super gitmiş tebrikler
Sen dün zaten psikolojik hazırlığını yaptıydınKizlar ben bugun 1 dilim kiymali borek yedim gitti seker diyeti yarin bastan
Kriz falan yok tatlımMerhaba kızlar, dün bi talı kriziyle bende başa döndüm maalesef
ya bı ısırıkla toptan gitmiş sayılmaz bence yaa, üstelikte tam şeker bile değil. bence başa dönme. haşlanmış mısır neticede.
Ay yok ya hic bozmak istemiyordum aslinda ama dayanamadim bir dilimcik yemis bulundumSen dün zaten psikolojik hazırlığını yaptıydın
Hadi bakalım tekrar bismillahAy yok ya hic bozmak istemiyordum aslinda ama dayanamadim bir dilimcik yemis bulundum
Yoook daha bozmam tobe :)Hadi bakalım tekrar bismillah
Ama bayrama kadar bozmıcan
Beynini şartlarsan olur
Selamlaaat ben bugün sıfırdan başladım. Geçenki yanlışlıkla bozulmuştu ya. Bugün 1. Günüm :)
Ben de ameliyat oldum sadece çorba ekmek yiyebildim bu gün 1. Günden başladım canım.
hadi bakalım ama tekrar yanlışlık olmasın :))Selamlaaat ben bugün sıfırdan başladım. Geçenki yanlışlıkla bozulmuştu ya. Bugün 1. Günüm :)
tekrar geçmiş olsun cnm takıma yazdıydım ama görmedin heraldeBen de ameliyat oldum sadece çorba ekmek yiyebildim bu gün 1. Günden başladım canım.
Ay yok canım daha yok inşallah hayatımda ilk kez denedim acemiliğime geldi ohadi bakalım ama tekrar yanlışlık olmasın :))
tekrar geçmiş olsun cnm takıma yazdıydım ama görmedin heralde
Tam 1 ay var bayrama işi sıkı tutalım :)