- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
tubitipim nutella&sarelle araştırması yaptım.
Nutellanın sitesinde içerikler var. Şöyle der:
NUTELLA®'nın içeriği şeker, bitkisel yağ, fındık (%13), yağı azaltılmış kakao tozu (%7,4), yağsız süt tozu (%5), peynir altı suyu tozu, emülgatör (soya lesitini) ve vanilin aromasından oluşmaktadır.
SSS - Discover Nutella; the Star of Breakfast. - NUTELLA® Ferrero
Sarelle'nin içeriği maalesef sitelerinde yazmıyor. Evdeki kavanoza baktım. Bendeki Sarellenin kavanozunda "şekersiz" yazıyor.
Nutellada şeker var, Sarellede tatlandırıcı(isomalt ve sukraloz) var.
Nutellada yağı azaltılmş kakao tozu diyor, Sarellede yağı azaltılmış ibaresi olmaksızın kakao tozu var.
İçeriğin kalan kısmı birebir eşit.
Bakmışken enerji değerlerine de bakayım bari..
Nutella 100 gr 544 kcal
Sarelle 100 gr 458 kcal
Sarelle daha iyi gibi göründü bana, ne dersin? Belki de diyetisyendeki bilgi güncel değil. Neticede Sarelle'nin bu "şekersiz" olarak piyasaya sürdüğü ürün yeni.
Nutellanın sitesinde içerikler var. Şöyle der:
NUTELLA®'nın içeriği şeker, bitkisel yağ, fındık (%13), yağı azaltılmış kakao tozu (%7,4), yağsız süt tozu (%5), peynir altı suyu tozu, emülgatör (soya lesitini) ve vanilin aromasından oluşmaktadır.
SSS - Discover Nutella; the Star of Breakfast. - NUTELLA® Ferrero
Sarelle'nin içeriği maalesef sitelerinde yazmıyor. Evdeki kavanoza baktım. Bendeki Sarellenin kavanozunda "şekersiz" yazıyor.
Nutellada şeker var, Sarellede tatlandırıcı(isomalt ve sukraloz) var.
Nutellada yağı azaltılmş kakao tozu diyor, Sarellede yağı azaltılmış ibaresi olmaksızın kakao tozu var.
İçeriğin kalan kısmı birebir eşit.
Bakmışken enerji değerlerine de bakayım bari..
Nutella 100 gr 544 kcal
Sarelle 100 gr 458 kcal
Sarelle daha iyi gibi göründü bana, ne dersin? Belki de diyetisyendeki bilgi güncel değil. Neticede Sarelle'nin bu "şekersiz" olarak piyasaya sürdüğü ürün yeni.