Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa hadi ya :)) bakalim bizimkisi de gununde gelecek mi :)Bu arada morordek canim dogum tarihin benim buyuk oglumun dogum tarihi :)
Benimki de gununde gelmedi 2 hafta once dogduAaa hadi ya :)) bakalim bizimkisi de gununde gelecek mi :)
Nasil oluyor boga burcu cocugu, zor mu? :) bana biraz tüyo ver
Hu hu Bende geldim, 7. Takımın kaptanıyım, Bende şimdi kendimi ovmeyeyim
Kaptan olarak hala takimdayim kuzum kilomu koruyorum
Selammm
4. takımdan sevgilerle geldim
Ay inşallah
Hergün 1 tane sade vardır zaten içerim
Giyersin canım Giyersin :)
Bu kaptanlar neden hep çıtır oluyorr yaa
Böyle zayıflama topiği mi olurr
morordek buna sende dahilsin
10.takimdan sevgilerle kahve kokusuna geldim
Turşu kurcam hadi siz de bana gelip bi el atın da bitsin
Gelir gelmez de yaşlı teyzeler gibi iş yapın didim ammaa
Buranın varlığından haberdar değildim,acanin ellerine saglik
Bende geldim bi sade kahve bende aliyim bari
9.takim yardimcilarinda Merve ben kizlar
Ben bu topigi daha oncede gormustum ama tozlu raflara kaldirilmis diye hic ses etmediydim
Aslinda cok iyi fikir takimlarla tanismak isterim sahsen gerci surekli takimlari gezdigimden hepinizden haberim var
Kislik yapanlara kolay gele gacilar
Evet canim daha cok yeni :) Hep aç karnina tartiliyoruz ya malum yarismada, 61.5 cikinca ve doktor o sekilde kaydedince hafif bi bozuldum sadece
Takılma artık sen bunlara bebişine bak ama biliyorsun artık aldığın kilo önemli ben de 62 ile hamile kalmıştım ilk 4 ay 3 kilo aldım kimse hamile olduğumu anlamıyordu 5. Ayda hamilelik şekeri çıktı bi kilo almaya başladım 84le doğuma girdim sen düşün 22 kilo.ye ama yararlı ye canım.
Aa birde cafesi varmis yarışmanın yesilcaylar benden
Selam kizlar nasilsiniz, cafemiz canlanmis sanki biraz :)
merhabalar ben 3.takımdan bir yarışmacı sıfatım yok şuan cafe olayının olmasına sevindim valla :) 1 ay oldu ben yarımaya başlayalı iki hafta ara verdim.71 kilo ile başlamıştım 68 de ara verdim bu hafta geri döndüm şöyle gözümle oha gerçekten zayıflamışım he dedğim günü iple çekiyorum
Olur inşallah hergün kendini gördüğünden pek anlamıyorsun. Ama sağlıklı olduğunu hissediyorsun
Bu aradaa selaaaaaaamfittt hatunlaaaaaaaaar
Selam canim, fit kategorisine girmiyorum pek, 6 aylik hamile karnu burnunda desek daha dogru
evet canim 27 haftalik olduk az kaldi
ah boyle iyiyim aslinda, hep kalabilir bebis iceride..
Tuyoya ihtiyacin yok, o dogdugunda, her seyi yapacak donanim sana yuklenmis olacak hic merak etme
Eki Görüntüle 1883416
Hadi size hem kahve hemde fal ısmarlıyım ama çok cimrisiniz kızlar hiç yeşil çay kahve filan yok. Bu arada kahveler Kayseriden ...
Fotoğraftan her şey ortada zaten
Insallah canimBenimki de gununde gelmedi 2 hafta once dogdu
Boga burcu cocuklari, oglumda gordugum kadariyla cok tuttugunu koparan tipler.
Biraz inatcilik ozellikleri de var.
Aslinda bizim evde koc, boga ve aslan burclari var, hepimiz inadiz, belki de bu bize ozgu bir seydir
Tuyoya ihtiyacin yok, o dogdugunda, her seyi yapacak donanim sana yuklenmis olacak hic merak etme
Sagol canim insallah :)Aa, hayırlı uğurlu olsunn Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inş
Kizlaar bugün bildirim yok da ben mi kaçırdım yahu
Tamamdir musaitsen yapar misin canım ben hastanedeyim su an müsait değilimBiz başlayalım istersen kaptan, eğer bildirim yoksa da bir uyaran fıstık çıkar herhalde
Tamamdir musaitsen yapar misin canım ben hastanedeyim su an müsait değilim