- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
Ya beni bugun doktor tartti elbiselerle ve tok karnina 61.5 çıktım. Baslangic kilomu da oyle kaydettiBu kaptanlar neden hep çıtır oluyorr yaa
Böyle zayıflama topiği mi olurr
morordek buna sende dahilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya beni bugun doktor tartti elbiselerle ve tok karnina 61.5 çıktım. Baslangic kilomu da oyle kaydettiBu kaptanlar neden hep çıtır oluyorr yaa
Böyle zayıflama topiği mi olurr
morordek buna sende dahilsin
Olsun canım hamilesin dimi sorun ne anlamadımYa beni bugun doktor tartti elbiselerle ve tok karnina 61.5 çıktım. Baslangic kilomu da oyle kaydetti
Olsun canım hamilesin dimi sorun ne anlamadım
Evet canim daha cok yeni :) Hep aç karnina tartiliyoruz ya malum yarismada, 61.5 cikinca ve doktor o sekilde kaydedince hafif bi bozuldum sadeceOlsun canım hamilesin dimi sorun ne anlamadım
Takılma artık sen bunlara bebişine bak ama biliyorsun artık aldığın kilo önemli ben de 62 ile hamile kalmıştım ilk 4 ay 3 kilo aldım kimse hamile olduğumu anlamıyordu 5. Ayda hamilelik şekeri çıktı bi kilo almaya başladım 84le doğuma girdim sen düşün 22 kilo.ye ama yararlı ye canım.Evet canim daha cok yeni :) Hep aç karnina tartiliyoruz ya malum yarismada, 61.5 cikinca ve doktor o sekilde kaydedince hafif bi bozuldum sadece
Evet canim haklisin dikkat etmeyi dusunuyorum. Dedigin gibi saglikli devam etsin, onemli olan o :) benimki isin şakası zaten :)Takılma artık sen bunlara bebişine bak ama biliyorsun artık aldığın kilo önemli ben de 62 ile hamile kalmıştım ilk 4 ay 3 kilo aldım kimse hamile olduğumu anlamıyordu 5. Ayda hamilelik şekeri çıktı bi kilo almaya başladım 84le doğuma girdim sen düşün 22 kilo.ye ama yararlı ye canım.
canim hayirli olsun ilk bebegin mi?Evet canim haklisin dikkat etmeyi dusunuyorum. Dedigin gibi saglikli devam etsin, onemli olan o :) benimki isin şakası zaten :)
Ya beni bugun doktor tartti elbiselerle ve tok karnina 61.5 çıktım. Baslangic kilomu da oyle kaydetti
Evet canim ilk olacak insallah :)canim hayirli olsun ilk bebegin mi?
Sagol tatlimmmCanım benimmm hayırlı olsun bebeğin
Sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah
Olur inşallah hergün kendini gördüğünden pek anlamıyorsun. Ama sağlıklı olduğunu hissediyorsunmerhabalar ben 3.takımdan bir yarışmacı sıfatım yok şuan cafe olayının olmasına sevindim valla :) 1 ay oldu ben yarımaya başlayalı iki hafta ara verdim.71 kilo ile başlamıştım 68 de ara verdim bu hafta geri döndüm şöyle gözümle oha gerçekten zayıflamışım he dedğim günü iple çekiyorum
saglik ve mutlulukla miniginize kavusmanizi diliyorum canim, ilkler cok ozel oluyor, tadini cikart.Evet canim ilk olacak insallah :)
Sagol tatlimmm
Insallah canimsaglik ve mutlulukla miniginize kavusmanizi diliyorum canim, ilkler cok ozel oluyor, tadini cikart.
amaaaaaan bilirimmmmm hic sevmezsiinnnnnnnnn balimSlmm 14. Takimin incecik zayifcacikkk fit kaptani geldi kendimi övmeyi pek sivmem @ParteMoralll bilir
Selam canim, fit kategorisine girmiyorum pek, 6 aylik hamile karnu burnunda desek daha dogruBu aradaa selaaaaaaamfittt hatunlaaaaaaaaar
Aaaa sen de hamileydin degil miii? :)))Selam canim, fit kategorisine girmiyorum pek, 6 aylik hamile karnu burnunda desek daha dogru
evet canim 27 haftalik olduk az kaldiAaaa sen de hamileydin degil miii? :)))
Senin yolun az kalmis sayilir ama