- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
Yine sessizlesmis burasi biraz hareket gelsin o zaman yazayım daKimse ugramiyor mu artik cafeye?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine sessizlesmis burasi biraz hareket gelsin o zaman yazayım daKimse ugramiyor mu artik cafeye?
ŞİMDİ Bİ KAHVE GÜZEL OLURDU. ŞU ÇİZELGEYİ NASIL YAPTIN BENDE İSTİYORUUUUUMMM.Eki Görüntüle 1794395
Kahveler benden
ben bi cafe de paris alayım sütü tam yağsız olsun ama tadı yağlı gibin olsun üstüne kakao serpin ama yağı azaltılmış olmuş yanına soda koyun ama kalorisi az olsun yanına da big mag menü pliiis
ohaaaaaaaaaaa....bende bi türk kahvesi alayım bol kaynamış ama bol köpüklü olsun.sonrda parkın şeyettridiğinden.yaşlıyım ben dilim dönmiiiiben bi cafe de paris alayım sütü tam yağsız olsun ama tadı yağlı gibin olsun üstüne kakao serpin ama yağı azaltılmış olmuş yanına soda koyun ama kalorisi az olsun yanına da big mag menü pliiis
buralar dutluk olmuş kak gidek miskoohaaaaaaaaaaa....bende bi türk kahvesi alayım bol kaynamış ama bol köpüklü olsun.sonrda parkın şeyettridiğinden.yaşlıyım ben dilim dönmiiii
Ecz.imis seni gördüğüme çok sevindim. Nerdesin şimdi.
Ben kayseriye taşındım. Bir oğlum daha oldu. Hafif düzey sp hastası. Şimdi toparlıyor çok şükür. 2 yaşını doldurdu.
Doğumdu sıkıntıydı derken 120 ye merdiven dayadım. Gittim tüp mide op oldum. Son 6 kg hedefe. Çocuklarla daha kaliteli zaman geçiriyorum artık. Ama sarkmalar oldu spor olmayınca. 44-46 giyiyorum. Ama yakıştıramıyorum pek.
selam kızlar
Ay ay nerde pişiryor o kahve ben içerim zevkleHuu kızlar hadi kahve yapıyorum fincanınızı alıp gelin
Allah şifa versin canım bebeneEcz.imis seni gördüğüme çok sevindim. Nerdesin şimdi.
Ben kayseriye taşındım. Bir oğlum daha oldu. Hafif düzey sp hastası. Şimdi toparlıyor çok şükür. 2 yaşını doldurdu.
Doğumdu sıkıntıydı derken 120 ye merdiven dayadım. Gittim tüp mide op oldum. Son 6 kg hedefe. Çocuklarla daha kaliteli zaman geçiriyorum artık. Ama sarkmalar oldu spor olmayınca. 44-46 giyiyorum. Ama yakıştıramıyorum pek.
Bana daaaaHuu kızlar hadi kahve yapıyorum fincanınızı alıp gelin
Selam kızlar bende 10. Takım kaptan yardımcısı şuan izindeyim aldıklarımı vereyim ekim de aranızdayım
Ay ay nerde pişiryor o kahve ben içerim zevkle
6 kilo süper sona gelmişsin pilates yaparak sıkılaşabilirsin :)