- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
Sana katılıyorum..Colanin ha light ha zerosu , bence tatlandiricilar sekerdende
zararli.... Birden kesrmiyorsan kademeli uzaklastir evden . Kendinizi coladan tiksindircek şeyler okuyum cocuklara gosterin . Bir zaman colayi buzluga koymusuz donmus tamamen cikardik . Cozulunce dibine coken o simsiyah zift gibi siviyi gormelisin . Netteki colanin rengini nerden aldigini vs arastir . Sonuclari cocuklarla paylas
. Ama once sen ikna olup birakmalisinki cocuklarida biratirasin ....
Belgesrl izlerken dunyanin en ucra ve yoksul kosesinde bile colayi goruyorum bu bende cokkk soru isaretleri uyandiriyor ...
Cola bana her zaman Amerikan emperyalizminin az gelişmiş ülkelere pompaladığı kimyasal silah gibi gelir..
Tuhaf bir şekilde bazen canım asitli ve şekerli bir şeyler çeker (ayda bir bazen iki ayda bir) o zaman Niğde gazozu içiyorum.. Ne yapıyorlar da o gazoz o kadar güzel oluyor bilmiyorum doğrusu..
Toplightım gibi ben de şanslıyım sanırım.. colanın tadını hiç sevemedim..
Senin bu cola deneyin bende bir çağrışım yaptı..İyi akşamlar cafe dostlarııı
Başarı hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz kuzum okuyana dek burdayız kurtuluşun yok
Ne sakıncası olabilir ki kuzum elbette kullanabilirsin Nietzche den bir dönem hakikaten çok etkilendim fakat Ümitsiz de yaşanmaz ki kuzum belki de kendimi kandırıyorum secret misali pozitif düşünüp tüm dünyayı düşüncelerimle değiştireceğimi mi sanıyorum kimbilir
Bir dene toplihtcım cafeye her zaman uğrasan ne güzel olur bu arada
Elimizden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz diyelim en doğrusu bitanem.Çünkü şehir şartlarında ne kadar sağlıklı beslenebiliriz tartışılır Elimden geldiğince evde yapabileceğim her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum en azından .Nohuttan yoğurt mayamı bile kendim ürettim nihayet düşünüyorumda eskiden biz yoğurt yemiyormuşuz yine evde yoğurt yapardım fakat market yoğurdundan mayalardım.Hakikaten lezzeti enfes şimdi.Yaşasın Karatay Sultanım diyorum
Topligtcım da sen de küçük bir deney yapabilirsiniz bir şişeye yarı süt yarı kola koyun iki gün bekletin ve 2 gün sonunda şişenin içindeki değişimi görün inanın tiksinirsiniz
Çay olarak hep demlik poşeti kullanıyordum.. Sonra bir arkadaşım -bekar yaşayan bir erkek- kısa bir süe önce aradığında sordu hangi çayı kullandığımı, söyledim ben de..
Başına gelen olayı anlattı.. Akşam çay içmiş.. Kupanın yarısında çay varken lavaboya koymuş.. Geçmiş bir kaç gün.. bulaşıklar bekliyo.. Hafta sonu temizliğe girişmiş, bardağı dökerken bir de bakmış ki içindeki çay boza kıvamlı ve neredeyse siyah bir sıvıya dönüşmüş.. Renklensin diye kim bilir neler eklemişler..
Böylelikle yılların alışkanlığına veda ederek, yaprak çaya geçtim ben de..