- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
Bence kimyasalla temizlemek daha mantikli . Neden dersen 1 kere yaparsin en azindan sobrakilerde etkisi olmaz . Ama kirec her çay yapisinda etki eder.ben kolayina kaciyorum kimsali kullanip ne yalan hic arastirmamistim baharim . Birde bizim evde cay bir kahvaltida birde misafirle icilir genelde , zaten Ankara'in suyuda cok kirecli degil cok sık kimyasali kullanmama gerek olmuyor ...Pens dediğin göğüs kısmına gelen verevimsi dikişse, beden olarak çok büyük aebenim.. L dan S a indim ya söylemesi ayıp.. Gömlekler eskiden hafif oturuyordu, şimdi giyilecek gibi değil.. Ben en iyisi yeğel gibi bişey yapayım, bakayım kurtarabiliyo muyum.. Yazık ama bi'sürü gömlek..
Hah iyi oldu bu bilgi.. Tereyağının kokusuna bile dayanamıyorum çünkü..
Peki şöyle sorayım o zaman.. Kireci kimyasalla çözmek mi
daha az zararlı yoksa kireçlenmiş br çaydanlıkta su kaynatmaya devam etmek mi?
Sık yaptigin dogal usulleride yazayim biliyorsunuzdur bir cogunuz ama hatirlatma olsun ..
Kullandigim Limonlarin ve portakallarin kabuklarini bulasik makinasina koyarim parlatici bolumunede elma sirkesi ....
Kesme tahtamida sık sık limon ve karbonat dokerek temizlerim .. Buzdadolabinida karbonatli suyla silerim mesela ..
Kararmis kuvet kenarkari icinse
Kuf icin bir urun kesfettim yok boyle bisi ... 1 sıkıyorsun is bitti 5 dk sonra ...
Gomlekler gelince , daha once benimde badima geldi cok sevdigim 2 takimim vardi 46 ve 48 beden .. Saggolsun aldigim magaza daraltti ama en faxla 2 beden daraliyormus hala bol olunca tanidiklarima verdim ...
Gomlekletinde eger 2 beden buyukse bahar yandan daraltmada kurtarmaz .
Sana onerim nasil tarif edeyim himm, kol alti vede beden yan dikisleri beraber sekilde daraltman . Kollari bileklere kadar daraltmana gerek yok ama
Dirsek altina kadar kafi ..
2 bedense sadace bedenle olmaz kol altinida daraltmalisin .
Son düzenleme: