- 4 Eylül 2011
- 19.176
- 67.679
Totonun yer görmeyeceği günler gelecek. Anne desin konuşsun diye gözüne baktığın çocuğuna birazda baba de. Çocuğum sus biraz ne olur :))Allah aratmasin canim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Totonun yer görmeyeceği günler gelecek. Anne desin konuşsun diye gözüne baktığın çocuğuna birazda baba de. Çocuğum sus biraz ne olur :))Allah aratmasin canim :)
Ayyy ne güzel Rabbim o günleri göstersin inşallah ya canm bidir bidir konustugu paytak paytak yürüdüğünü inş gostersin rabbmTotonun yer görmeyeceği günler gelecek. Anne desin konuşsun diye gözüne baktığın çocuğuna birazda baba de. Çocuğum sus biraz ne olur :))
cok guzel heyecanlar tatlm gercekten rabbm saglikla gostersin ins :)Ayyy ne güzel Rabbim o günleri göstersin inşallah ya canm bidir bidir konustugu paytak paytak yürüdüğünü inş gostersin rabbm
Amin canim inşallah:)(cok guzel heyecanlar tatlm gercekten rabbm saglikla gostersin ins :)
Ben burdaym ben burdaym ama yatiyorm.simdik coook uykum geldi berilime yardim.edecektm sozde ama be gelene kadar o herseyi yapmis bitrmis :) e becerkli olmak boyle bisy kuzm :))Slm cafe dostları bugün misafir trafiğim yoğundu aebenim orkidelerini ve cam fanuslarını bir haya ettim ve hayalini bile kıskandım ben de çok severim çiçekleri sadece menekşe bir türlü yetişmiyor
yst 6,takım kaptanıydın demek ne çok ortak yönümüz varmışş
berilim hayırdır misafirmi vardı sen de de selini yardıma çağırmışsın kuzumm
hamişimmm her anının tadını çıkar tatlımmm öptüm hepinizi iyi geceler
Meltem ve buse nerdesiniz bakimmmmm yoklama yapıcam bundan sonra
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin tatlım annelik duygusu çok gğzel bi duyguAyyy ne güzel Rabbim o günleri göstersin inşallah ya canm bidir bidir konustugu paytak paytak yürüdüğünü inş gostersin rabbm
ben burdayımSlm cafe dostları bugün misafir trafiğim yoğundu aebenim orkidelerini ve cam fanuslarını bir haya ettim ve hayalini bile kıskandım ben de çok severim çiçekleri sadece menekşe bir türlü yetişmiyor
günaydın tatlımGünaydın cıtırlar
Yatakla kavga etmeye daha fazla dayanamayıp geldım
Bır caymı yapsam gelırmısımız ki.....
Sogudumu cayin berilim verde icek .Günaydın cıtırlar
Yatakla kavga etmeye daha fazla dayanamayıp geldım
Bır caymı yapsam gelırmısımız ki.....
1 haftadir sabahlari 1. Ks yagini iciyorum busecim :)kızlar sabahları çörekotu çigneyen varmı yararını gördünüzmü yanlış hatırlamıyosam sweetim senin mönünde görüyordum
nette araştırdım bide size sorayım dedim
Slm canım ben haftasonundan beri yogunum.ufaklığın ihtiyaçları gelen misafirler...dün akşam çat kapı misafir geldi onları ağırladık...eskiden çat kapı gelenler hoşumuza gidiyodu ama şimdi hayır çünkü çocuk var uyuyor falan... Arkadaş ortamlarımız bile değişti artık bekar ve çocuksuzlar bizi anlamıyor...Slm cafe dostları bugün misafir trafiğim yoğundu aebenim orkidelerini ve cam fanuslarını bir haya ettim ve hayalini bile kıskandım ben de çok severim çiçekleri sadece menekşe bir türlü yetişmiyor
Mrb canım bende şöyle biliyorum.çörekotu çiğnemeden yutulması gereknen bir şey.çiğnediğin zaman yararlı şeyleri ölüyormuş...kızlar sabahları çörekotu çigneyen varmı yararını gördünüzmü yanlış hatırlamıyosam sweetim senin mönünde görüyordum
nette araştırdım bide size sorayım dedim
bende çiğnenmesi gerek diye biliyorum. hatta özellikle öğüttürülebilirse daha iyi olur diyeMrb canım bende şöyle biliyorum.çörekotu çiğnemeden yutulması gereknen bir şey.çiğnediğin zaman yararlı şeyleri ölüyormuş...
Meltemcim benimMrb canım bende şöyle biliyorum.çörekotu çiğnemeden yutulması gereknen bir şey.çiğnediğin zaman yararlı şeyleri ölüyormuş...
Masalah fotosa nicini hatirliyorum ama bukadar kilo verdigini bilmiyordum Tebrik etmek lazim :)sizinle 2012 de 6. takımdaki bir takım arkadaşımın zayıflama macerasıyla ilgili paylaşmak istediklerim var.
12 ağustos 2011 /219. etap 6. takım
fatoş0808 (135/134/1.0/%0.74 ) yeni üye.hedef :80
2 ağustos 2013/ 320. etap 6. takım
fatos0808 (69.7/ / / %) Bildirim yapmadı.
kaçamakları oldu, sabit kaldığı oldu, 100 gr bil verdiği oldu.
izne ayrıldı, kaçamakta yaptı...
100 hafta sürdü ama ödülünü görüyoruz hep birlikte
Geçen özelden yazdım Tebrik ettim. Umarım korumuşturMasalah fotosa nicini hatirliyorum ama bukadar kilo verdigini bilmiyordum Tebrik etmek lazim :)