- 25 Şubat 2011
- 5.524
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Püsküütümmm nerdesin şekerim bak sana kahve yaptım hiç ilgilenmiyosun artık benle küstüm hıh
Tubişimmmmm nerdesin şekerim bak sana kahve yaptım hiç ilgilenmiyosun artık benle küstüm hıh
Herkese benden sade kahve Uykumuz açılsın dimiii Bu arada dün yağmurda mahsur kaldım sel seli götürdü resmen servisten indim durakta 20 dk bekledim yok dinmiyooo sırılsıklamdımm Eve gittim elektrikler kesik 7 kat merdiven çıktım yine trambolinimi 30 dk yaptım, bide öğlen 15 dk yürüyüş yaptım bir de üstüne ab tronic arkasından 9lu çay, diyete de dikkat ettimmmm dayanamadım sabah da tartıldım tartıda 400 gram gitmiş
Ayrıca Cafe Lİght'ın en çok konuşanı kimmiş bakınız:
Eki Görüntüle 538300
Bu gidişle benim de mesajlarım azalır, söylemedi demeyin.
Teessüflerimi ve teneffüslerimi sunuyorum.
O kadar yoğun bir günden sonra bu azim!
100 kişiden 99 u "Çok yoruldum bugün" der ve pinekleme moduna geçerdi. Ben de dahil.
Yürekten bravo!!!
Püsküütümmm sana 1 saat yürüş cezası veriyorum içimden geldiTubişimmmmm nerdesin şekerim bak sana kahve yaptım hiç ilgilenmiyosun artık benle küstüm hıh
günaydın canımmm :119:
olsunn ben birinci olcamm bayramdan sonra görürsün :52.Ayrıca Cafe Lİght'ın en çok konuşanı kimmiş bakınız:
Eki Görüntüle 538300
teşekkürler canım valla dün mahvoldum bide yağmurda ıslandım ona rağmen yapmalıyımmm haftasonu çok kalori aldım en azından onları eritmem gerekiyor dedimm tam gaz devamm az önce şu elbiseyi aldım internetten nasılO kadar yoğun bir günden sonra bu azim!
100 kişiden 99 u "Çok yoruldum bugün" der ve pinekleme moduna geçerdi. Ben de dahil.
Yürekten bravo!!!
ben senden üstlerdeyimmmeh benimkide fena sayilmaz mis
Herkese benden sade kahve Uykumuz açılsın dimiii Bu arada dün yağmurda mahsur kaldım sel seli götürdü resmen servisten indim durakta 20 dk bekledim yok dinmiyooo sırılsıklamdımm Eve gittim elektrikler kesik 7 kat merdiven çıktım yine trambolinimi 30 dk yaptım, bide öğlen 15 dk yürüyüş yaptım bir de üstüne ab tronic arkasından 9lu çay, diyete de dikkat ettimmmm dayanamadım sabah da tartıldım tartıda 400 gram gitmiş
bende senin kilolarına gelebilecek miyim acabaaaBende pazardan bu yana sabah namaz sonrası çıkıp serin havada 40 dk koşu ile karışık yürüyorum su gibi geliyorum duşumu alıp kremlenip çıkıyorum evden gün içinde de 50 dk yürüyüş
etti 90 dk ehh yediklerimede dikkat ediyorum
Sabah tartıldım 200 gr da benden gitmiş ama incelme daha fazla görüntüde herkesler söylüyor çünkü kıyafetlerim de daha güzel oluyor bu arada ölçü almayı unuttum
Bayramda da aynı tempoda devam edicem cuma günü kilo bildirimi olmasada asla bırakmak yok ipin ucunu yoksa toparlanmıyor birdaha..
Bayram dönüşü süper olucak süper:118:
Bende pazardan bu yana sabah namaz sonrası çıkıp serin havada 40 dk koşu ile karışık yürüyorum su gibi geliyorum duşumu alıp kremlenip çıkıyorum evden gün içinde de 50 dk yürüyüş
etti 90 dk ehh yediklerimede dikkat ediyorum
Sabah tartıldım 200 gr da benden gitmiş ama incelme daha fazla görüntüde herkesler söylüyor çünkü kıyafetlerim de daha güzel oluyor bu arada ölçü almayı unuttum
Bayramda da aynı tempoda devam edicem cuma günü kilo bildirimi olmasada asla bırakmak yok ipin ucunu yoksa toparlanmıyor birdaha..
Bayram dönüşü süper olucak süper:118:
ayyy açım yaaaaaa yapılır mı bu yemeğe 1 saat varkennnananeecim, palamut pilaki tarifini yayımladım.
Şimdiden afiyet olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/zeytinyaglilar/567736-palamut-pilaki-denenmis-fotografli.html
bende senin kilolarına gelebilecek miyim acabaaa
ipin ucu kaçmasın diye hemen topladım ama haftasonu tatlı komasına girecektim pardon şeker komasına
üstünde paralansinPüsküütümmm sana 1 saat yürüş cezası veriyorum içimden geldi
günaydın canımmm :119:
olsunn ben birinci olcamm bayramdan sonra görürsün :52.
teşekkürler canım valla dün mahvoldum bide yağmurda ıslandım ona rağmen yapmalıyımmm haftasonu çok kalori aldım en azından onları eritmem gerekiyor dedimm tam gaz devamm az önce şu elbiseyi aldım internetten nasıl
Eki Görüntüle 538309
dün bitane elbise geldi 40 beden ve oldu ama bikaç kilo verirsem daha iyi olacak gibii
ben senden üstlerdeyimmm
hayatta yemezdim tabii sonra yağım kilom fazla çıkar rezil olurum bi iradene sahip olamadın demez mi adamm Püsküütüm yukarda aldığım elbisenin fotosunu yayınladım bakmadın o manken gibi incecik olmazsam ahdım olsunKesinlikle geleceksin.
O gün geldiğinde ben de seni ayakta alkışlıyor olacağım.
Sendeki azme hayran olmamak mümkün değil.
Diyetisyenin izin vermeseydi bi'lokma yemezdin, eminim.
aaa ne güzel olmuş buuAyrıca Cafe Lİght'ın en çok konuşanı kimmiş bakınız:
Eki Görüntüle 538300
O kadar yoğun bir günden sonra bu azim!
Yürekten bravo!!!