- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
Yiyecek alisverisi berilim . Ama aklin kiyafeteme gitti kizzz hahayyy vallah o konuyu bilmiyorum . Mutfak alisverisi diye biliyorum :)Hersey olurmu bu alis veriste acaba cok hosmus bu be yawwwww
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yiyecek alisverisi berilim . Ama aklin kiyafeteme gitti kizzz hahayyy vallah o konuyu bilmiyorum . Mutfak alisverisi diye biliyorum :)Hersey olurmu bu alis veriste acaba cok hosmus bu be yawwwww
Muharremin 9-10 yada 10-11 gunleri uruclu olmak ..
Asura gunu eve alisveris yapmak ( tum sene bu bereketle gecer insallah )
Bol bol istigfar edilecek.
Gusul abdesti alinacak .
Bir hasta ziyaret adilecek .
En az 10 kisiye selam verilecek
Baska dualarida var netden bulabilirsin .
Elimizden geldigi kadar yapalim
İnsallah :)
Insallah Kabul görür niyetin abenim.
Yazacaklarini bekliyorum
Bilemiyom Canim dun cayi ictim ama ev koktu kiz sanirim birazda sert yapmisim.neyse sonuc caydsnmi yoksa esimin zorla icirdigi ilactanmi uyudum.
Oyle berbat bir suratim oluyorki uykusuzluktan fondotenler aydinlaticilar vs......olmasa kararan suratim Kanlanan gözlerim ölü Balik gibi bakan gözlerimle felaket seksi oluyorum.
Hihiiiii ay ne desem kiiiiYiyecek alisverisi berilim . Ama aklin kiyafeteme gitti kizzz hahayyy vallah o konuyu bilmiyorum . Mutfak alisverisi diye biliyorum :)
Bende kapali bir kavanozda sakliyom ben buyuk kupaya bir ck ekledim
Tşkler aebencimmm
Bitanem pişmeden felaket kokuyor önceden uyarmıştım fakat pişince kokusunun kalmadığını söyledi annem ben içmediğim için bilemeyeceğim fakat annem uyuduğuna göre sen hayli hayli uyursun poşetin ağzını sürekli kapalı tut yada kavanoza koy cnmm 1 tatlı kaşığı yeterli 1 fincan için fazla koymana gerek yok
Bende kapali bir kavanozda sakliyom ben buyuk kupaya bir ck ekledim
İyi pazarlar cafe sakinleri
aynen öyle meltemcim ışık hızıyla mezun oldun
inş faydası olmuştur bitanemmm
haklısın kuzum gelelimm spor sonrası insan vazifesini yerine getirmenin mutluluğuyla mışıl mışıl uyuyor tatlım iyi yapmışsın
İyi pazarlar canımm evet kesinlikle öyle bugün spora yükleneceğim başarabilirsem bakalım
teşekkür ederim tatlımm
Kolay gelsin bitanemmm
Yok canım kahvaltı var.Meltemcim kahvaltin yok sanirim .
Menun
Sabah limon maydonoz .
Ara meyve
Oyleyin haslanmis sebze yogurt .
Aksam et salata
Acikirsan birkac kuru yemis dogrumudur ?
Cok sıki bir menu :)
Bunlarin disina ciktinmi hic ?
Abenimmmmm sen kacirdinmi ben metabolik balansa basladim bugun.Beril kendini iyce sıkacak bahaneker arama ! Ne depresyonuymus hih ...
Ne detoksu yapiyorsun ?
Dunden sonra benimde detoksa ihtiyac olacak sanirim
Dun bizde disarda yedik dogum gunumdu , birde gece pasta olayi var tabi .. Bugunde nasil olsa niyetliyim diye pastayida yedim . Gece sahura kakmiycam diye .. Baya arti ciktim iyi olmadi . İzinliyim gerci 3 hafta ama ben kilo vermis olarak donmeyi dusunmustum ..Abenimmmmm sen kacirdinmi ben metabolik balansa basladim bugun.
Ya bilmiyom pek bir trelelliyim bugun.simdi kanaltürkte ASK doktoru Mehmet var Onu severim belki biraz havam degisir.kiz dur bir bakiyim ben nasilim 3 gündür disardaydik.diyette olanlar icin hafta sonu olmamali.cumadan Sonra pzt si geri
baslamali
Hı gaz ... Bendekide gaz dir gaz :..Abenim tarti babayi gördunmu diyooooo
Amannnn aman kimse duymasin.gazdir o gazdir
Nice yillaraDun bizde disarda yedik dogum gunumdu , birde gece pasta olayi var tabi .. Bugunde nasil olsa niyetliyim diye pastayida yedim . Gece sahura kakmiycam diye .. Baya arti ciktim iyi olmadi . İzinliyim gerci 3 hafta ama ben kilo vermis olarak donmeyi dusunmustum ..
Carsambayida atlatayim bende bir plan yapicam kendime :)
Kesinnnnn kesinnnnnHı gaz ... Bendekide gaz dir gaz :..