Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Swett canım sımdıden günaydın
Bekledımde gelmedın
Üyeyı nasıl kaptım görmedınnnn
Ben yine uyuyamadim 2 ye grliyordu yattigimda 5.30 da buraya kendimi zor attim. Cayida bitirdimmm ohhhh canima degsin gelseydiniz icerdiniz
Sweet hanim hala uyuyor kesin.bu cayda demlene demlene acidi.
Bakalim kacinci demlige yetisecek
Kelin mwlhemislm bayanlarr bende geldim
arada diyetten kopmalarım oluyor bu sürelerde benide fırçalasanıza
Hosbuldum canim TSK ederim :)Selam cafe arkideslerim ...
Yahu bu bildirimler her izledigim konudan neden gelmiyorki ?
Kac gundur buranin bildirimi yok !
Hoş firsatta yoktuya ...
Burayi yeni kesfeden arkdaslar hosgeldiniz :)
Kahveleri sen yaparsan oluyyyy
Burayi ilk defa görüyorum ben yarışmada cafemiz demi vardi :)
slm bayanlarr bende geldim
arada diyetten kopmalarım oluyor bu sürelerde benide fırçalasanıza
Selam cafe arkideslerim ...
Hoş firsatta yoktuya ...
Hosbuldum canim evet baya iyi olur herhalde canm bilhassa hafta sonlari cok sıkıci oluyor evde yapacak is olmuyor yatmaktan TV izlemedekten gina geliyor buraya giriyorum ama herkesin kendine gore planları olduğundan ben tek tabanca takiliyorum hasretlik hafta sonlari daha bi zor geliyor
İstediğin kahve olsun kuzummm derhalll artık akşam kahvesi oldu gerçii
Hoşgeldin Mervişimmm aslında biraz daha kalabalıklaşsa süper olacak
Hoşgeldin busecimmm kaptan diyetten koparsa yarışmacılar ne yapsınnn istediğin fırça olsun kuzumm gel sen berilin süper yöntemleri var
Slm aebenim misafirleirni atlattın sanırım kuzum hadi geçmiş olsun
Bu bildirim olayını ben de çözebilmiş değilim henüz bazısından geliyor bazısından gelmiyor
Veeee akşam kahvelerimiz hadi buyrun hepsi şekersiz
Hosbuldum canim evet baya iyi olur herhalde canm bilhassa hafta sonlari cok sıkıci oluyor evde yapacak is olmuyor yatmaktan TV izlemedekten gina geliyor buraya giriyorum ama herkesin kendine gore planları olduğundan ben tek tabanca takiliyorum hasretlik hafta sonlari daha bi zor geliyor
Öyle canim sabir yazik onunda cani sıkılıyor ne disari cikabiliyoruz evin içinde kapali kaldi ben en azından okula gelip gidiyorum o iyice eve kapandi sabir bakalim tatlik elbet sayili gün cabuk gecer
Evet bitanem kalabalıklaşsa hakikaten güzel olacak her takıma gitme şansımız olamıyor burada kaynaşsak süper olur ama bakalım inş
Son senen hamişim sabret bu sene de seney inş paşamızla birlikte eniştemin yanın da olacaksın neyse ki babaannen var ya o da olmasaydı
hoş bulduk bende yeni keşfedenlerdenimSelam cafe arkideslerim ...
Hoş firsatta yoktuya ...
ahahah yoksa sendemi burda bırbırımızı fırçalayalım o vakit...Kelin mwlhemi
Olsa once kendi basina busecim hahay ...
Berilim bu haftaki kilon icin tebrik ettimmu ben seni amannnn ne cok tebrik edecegim seyin var hahayyyyy. :)
hoş buldum tatlım valla dedigin dogruda kızlara diyorum beni fırçalayın heralde çekiniyolar ozaman ben berilden ilk fırçamı alayım efem dün gofret yedimde
Hoşgeldin busecimmm kaptan diyetten koparsa yarışmacılar ne yapsınnn istediğin fırça olsun kuzumm gel sen berilin süper yöntemleri var
Bu bildirim olayını ben de çözebilmiş değilim henüz bazısından geliyor bazısından gelmiyor
ay oyle oldu be yaKelin mwlhemi
Olsa once kendi basina busecim hahay ...
Berilim bu haftaki kilon icin tebrik ettimmu ben seni amannnn ne cok tebrik edecegim seyin var hahayyyyy. :)
kuzum kimseler duymadan bir de nargile yaksakmi disarda
hoş bulduk bende yeni keşfedenlerdenim
ahahah yoksa sendemi burda bırbırımızı fırçalayalım o vakit...
hoş buldum tatlım valla dedigin dogruda kızlara diyorum beni fırçalayın heralde çekiniyolar ozaman ben berilden ilk fırçamı alayım efem dün gofret yedimde
ay oyle oldu be ya
kuzum kimseler duymadan bir de nargile yaksakmi disarda
size anlatacaklarim var ya
bir kahve kesmez beni
hiiiiist aramizda
Yok sabahta dikkatimi cekti sabrediyom kaptanina sikayete götürecek beni sonunda
oooo berilim duydunmu gofret yemişşş kaptan olarak seni ifşa etmezse şanslızın busecimm
yok kuzum ben sigarayı bıraktım nargile ondan daha zararlı sen anlat biz dinlerizzz