- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.318
Canım ben ara öğün kullanmadım ve her gün akşamı iple çektim et yemek için...Süpersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben ara öğün kullanmadım ve her gün akşamı iple çektim et yemek için...Süpersin
Doydunmu yoksa tattinmiCanım ben ara öğün kullanmadım ve her gün akşamı iple çektim et yemek için...
Ekmek yok canım hiç.doydum canım.Doydunmu yoksa tattinmi
0 ekmek sanirim
Tabi meyveyi sabah- öğle arası yiyorum.yoğurdu öğle haşlanmış sebze ileMeyve yogurt yedinmi
Açlık hissettiğimde 1-2 kavrulmamış badem yiyorum canımAclik hissettiginde kahve nasil
oooo maşallahın var kuzummmm ben seni bulayım en iyisi motivem düşünce
iyi geceler tatlı rüyalar cafe sakinleri iyi pazarlar dilerimm şimdi ben yatarım sen gelirsin Berilcim
Anladım canım.ben menülerimi düzene sokana kadar mezun oldum diyebilirim. hiç düzenli yazamadım ama sabah maydanozlu limona öğle haşlanmış sebzeli yoğurda ve akşam etle salata yemeğe çok dikkat ettim.
Tesekkur ederim canım rüzgar gibi mi oldu...
Sweet cayi yapiyom ins uyurum
ikimizde gelelim canım kimin motivasyonu düşerse artık her zaman böyle olmuyor bende uyumuştum spordan sonra uyku güzel oluyor
Meltemcim kahvaltin yok sanirim .Ekmek yok canım hiç.doydum canım.
Tabi meyveyi sabah- öğle arası yiyorum.yoğurdu öğle haşlanmış sebze ile
Açlık hissettiğimde 1-2 kavrulmamış badem yiyorum
canım
Berilim alisveris yarin canim . Yarin ve sonraki gun niyetli olucam rabbim kabul ederse .Sweet sen nereye Yok oluyon bakalimmmm
Birde yarin 10 muharrem sanirsam asureleri goturekmi
Abenim bugun icin alis veris yapin özellikle bakliyat ve gunu duayla gecirin diyor bir Internet sitesi sen ne dersin, yada dogrusu nedir
Berilim alisveris yarin canim . Yarin ve sonraki gun niyetli olucam rabbim kabul ederse .
Dur sana asura gunuyle ilgili yapicaklari yazayim
Insallah Kabul görür niyetin abenim.Berilim alisveris yarin canim . Yarin ve sonraki gun niyetli olucam rabbim kabul ederse .
Dur sana asura gunuyle ilgili yapicaklari yazayim
Bilemiyom Canim dun cayi ictim ama ev koktu kiz sanirim birazda sert yapmisim.neyse sonuc caydsnmi yoksa esimin zorla icirdigi ilactanmi uyudum.Akşam burdaydım berilcim kızma kediotu çayı işe yaramadımı bitanem uyuyabildinmi
Bugün alışveriş yapılması iyi olurmuş bende öyle biliyorum cnmm
Aşure yemek cısss baktın çok canın çekti erken saatlerde 2 yem. kaşığını geçmemeye çalış bitanemm
Hersey olurmu bu alis veriste acaba cok hosmus bu be yawwwwwMuharremin 9-10 yada 10-11 gunleri uruclu olmak ..
Asura gunu eve alisveris yapmak ( tum sene bu bereketle gecer insallah )
Bol bol istigfar edilecek.
Gusul abdesti alinacak .
Bir hasta ziyaret adilecek .
En az 10 kisiye selam verilecek
Baska dualarida var netden bulabilirsin .
Elimizden geldigi kadar yapalim
İnsallah :)