- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
hoşgeldim fanç....Merhabaaa! Burası pek aktif bakıyorum.
Ben aranıza yeni katıldım. Şöyle bir bakınayım dedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldim fanç....Merhabaaa! Burası pek aktif bakıyorum.
Akşam akşam kimseler yok gibi. Eee anlat bakalım senin diyet serüvenin nasıl? Kaç ile başladın? Şimdi ne alemdesin?hoşgeldim fanç....
Yeni üye gibi Islem yapiliyor diye hatirliyorum
bende öyle hatırlıyorum ... çok eskiler yeni üye olarak alınıyor diye hatırlıyorum ... çok uzun süre olmuş nasıl böleceksin
Merhabaaa! Burası pek aktif bakıyorum.
Hosgeldin burasi bizim sakli bahcemizMerhabaaa! Burası pek aktif bakıyorum.
Sweet cok tsk hakkini helal et ne olur
hoşgeldin fancyyy
Anladım zaten 1 Kasım'dan itibaren tam tempo buralardayım arkadaşlar. Şimdilik çıkıyorum dün hiç uyuyamadığım için uyku bastı. Hepinizi öpüyorumHosgeldin burasi bizim sakli bahcemiz
Biz hep burdayiz cayimiz hep demliAnladım zaten 1 Kasım'dan itibaren tam tempo buralardayım arkadaşlar. Şimdilik çıkıyorum dün hiç uyuyamadığım için uyku bastı. Hepinizi öpüyorum
uyyy bu soruyu ya nasıl cevap verilir bilemedim şimdiAkşam akşam kimseler yok gibi. Eee anlat bakalım senin diyet serüvenin nasıl? Kaç ile başladın? Şimdi ne alemdesin?
Anladım zaten 1 Kasım'dan itibaren tam tempo buralardayım arkadaşlar. Şimdilik çıkıyorum dün hiç uyuyamadığım için uyku bastı. Hepinizi öpüyorum
swet avatar altındaki 6. takım yazısını nasıl koydunuz oraya . pro üyemi olmak lazım onu koymak için ?
Görüşürüz cnmmm iyi uykularr
swet avatar altındaki 6. takım yazısını nasıl koydunuz oraya . pro üyemi olmak lazım onu koymak için ?
Yok canım sağlık sorunu çıkmaz inşallah hatta iyileştim diyebilirim.hamur işleri yediğimde mide yanması yaşıyodum şimdi son 10 kilo vereli hiçbir şey kalmadı...Slm şekerler
Slm berilcimmmm iyiyiz kuzum tşkler sen nasılsınnn en nefret ettiğim şey alıntalar cevap yazmışken gitmesi
İyiyiz meltemcim tşkler sen nasılsın bu zorlamanın herhangi bir sağlık sorununa yol açmasındna korkuyorum açıkçası bitanemm biraz temponu düşür istersen
Evet canım çok hoş olmuş güle güle kullan
Hayır aebenim damlaya açıklamıştım ama görmedi sanırım dün sevgili Kazen benim profil resminden esinlenerek böyle bir hoşluk yapmış ben de tüm takımlara yapılacakmı diye sordum evet dedi yakın zamanda tüm takımlarda olacak anlayacağın bence çok hoş oldu
aaaaa tam ben geldim sen gidiyorsun ya uffİyi geceler cafe sakinleri yarın grşrz nasipse tartı yüzümüzü güldürsün hepimizin tatlı rüyalar
Yok canım sağlık sorunu çıkmaz inşallah hatta iyileştim diyebilirim.hamur işleri yediğimde mide yanması yaşıyodum şimdi son 10 kilo vereli hiçbir şey kalmadı...
Evet canım çok hoş olmuş güle güle kullan
aaaaa tam ben geldim sen gidiyorsun ya uff
uyusunda zayiflasin ninni
tipis tipis gezinsin neniiiii
ay yok tam sapittim herkez uyuyor yaaaaaaaaaa
cocuklar uyuyor herif uyuyor kk uyuyor sehir uyuyor
kalkinnnnn yada beni de uyuytunnnnnn
aloooooooo beril ne yapiyon kuzum diyor ic sesim.
Gunaydinnnn
Hayirli cumalar olsun ama Sabah haberleri yine icimi karartti.rabbim hepimizi siniyor sabrinida verir insallah
Seni kıskanmamak elde değil bitanemm yürüyüş keyfiniz daim olsun cnmBulutumla sabah yürüyüşü nasıl iyi geliyo bünyeye..
Yağmurlu.. sarı bir sonbahar.. Yürürken çıtırdayan yapraklardan başka bir ses yok..
Sanki dünyada her şey yolunda.. sanki kötü hiçbir şey olmamış.. olmayacak da..