Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamm
Nasilsiniz net yok gelemedim
Sabah birsurü yazdim
Puff ucmuss
Günaydin
Evet arkadaşlar doğru söylüyorsunuz 59-60 dan sonra sapıttım ben.hedefime ulaşmak için her hafta kendimi biraz daha zorluyorum.aslında 1-2 hafta dinlenip devam etsem daha iyi olurdu ama korktum salmaktan o yüzden devam ediyorum.zaten diyetisyenim 56 ya kadar inersin demişti.şuan onu yaşıyorum galiba.
Mrb nasılsınız arkadaşlar
Cayla pek aram Olmasada senin elinden icerim swetim mucuks :)
Kizlar ben listeden birkac haftaligina cikiyorum izinliyem yane sebebide gezme tozma isleri . Diyete adepte olamiyorum daha dogrusu hergun bir yerdeyim diyet yapamiyorum . Takimiminn ortalamasinida etkilemek istemiyorum :)
Swet canim sen hala karatay hocaya sadikmisin yoksam aldatiyormusun hihi ..
ben buralardan kaybolmak .. swetim ben 7 senedir burdayım canım . sence gidebilirmiyimm
tamam izinli olmana izin veririz ama ortalıktan kaybolmayacaksın inş aebencim gez toz ama yine gel
ben ömür boyu sadık kalacağım Canan Hocama asla aldatamamm arada minik kaçamaklar yapmıyor değilim tabiii ama dengeleyerek ve sporumu hergün düzenli yapıyorum
ben buralardan kaybolmak .. swetim ben 7 senedir burdayım canım . sence gidebilirmiyimm
ayyyy ağzım sulandı resmennn...ne iyi oldu burası ya...yeni keşf ettim daha imkan oldukca çay kahvenizi içerim artık tontişlerim benim...
Hoşgeldin kuzum ne demek derhalll
berilim ben gezmelerden kilo veremeyip yüzüm kızarıp takıma faydam olmadıgından, sadece listedeki aeben yazısını 3 haftalıgına çıkarıyorum canımabenim ben kardesimin kahvesini icerken abenim gurbanim oyyy nolacak halim diye neset ertasin sarkisini senin icin katlediyorken nere gidiyon ya benide götür ya sende gitme
damlam sen takıl bana daha nereleri kesfedeceksin uyyyy...ayyyy ağzım sulandı resmennn...ne iyi oldu burası ya...yeni keşf ettim daha imkan oldukca çay kahvenizi içerim artık tontişlerim benim...
ayyyy ağzım sulandı resmennn...ne iyi oldu burası ya...yeni keşf ettim daha imkan oldukca çay kahvenizi içerim artık tontişlerim benim...
bende öyle hatırlıyorum ... çok eskiler yeni üye olarak alınıyor diye hatırlıyorum ... çok uzun süre olmuş nasıl böleceksinYeni üye gibi Islem yapiliyor diye hatirliyorum