Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Berilcim startin kac kilo takip edemedim senide ?Selammmmm
Dun bogazimi tuttum bilesiniz.kendimi hafif hissediyorum.kimse grlmesede cafecim Ben seni tozlu raflara kaldirmiyacam sen üzülme EMI.
78 le ringlere ciktim abenim.Berilcim startin kac kilo takip edemedim senide ?
Kararli olduguna gore is bitmis demektir :)
Kendine haksizlik etme canim h epimiz ayni yollardan geciyoruz .78 le ringlere ciktim abenim.
Insallah biter gerci Ben tatiller ve yilbasi vs. Gunlere hazir isi bitirir giderim.dönüsüm hep öküz modunda mutfak kankiligine döner
Canim Ben 8 e ugradim ordan bir cevap olmadi mesajima o nedenle sessiz kaldim.ama ugrarim yineGünaydın iyi pazarlarrr fıstıklarr Berilcimm fırtına gibi bir dönüş yaptın ne iyi yaptın cafeyi açmakla cumadan bu yana uğrayacağım bir türlü uğrayamadımhayırlı uğurlu olsun kuzum 4, takıma girmişsin 8, takımdan da desteğini esirgemezsen sevinirim Aebencim tüm takımların amacı ortak zaman olsa da hepsini gezebilsemm
Güzel bir pazar olsun hepimiz için inş
Selam meltem, hosgeldin .
abenim havada erken karariyor benim gözlerde buzdolabini görünce karariyor ne etsek kiBu sabah baskulden bende memnun degilim berilcim . Hafta sonu duzensiz yedim . Gunduz ac durup aksam dayandim buda kilo aldiriyor bana
Mumkunse buzdolabindan uzak dur . Kendine yemek disinda meskuliyetler bul :). Sut beni cok tutuyor , aksam acikinca sut icsen faydadi olurmuki ?abenim havada erken karariyor benim gözlerde buzdolabini görünce karariyor ne etsek ki
Canim Ben 8 e ugradim ordan bir cevap olmadi mesajima o nedenle sessiz kaldim.ama ugrarim yine
Slm
Bugun biraz garibim.sabah ki tarti beni mutlu etmedi belki ondandir.ama ben veremesemde almayacam.annem inat edeceksende kendin icin cikarin icin inatlas derdi.inatciyim göbüsteki yag Katlarim duyun
Bu sabah baskulden bende memnun degilim berilcim . Hafta sonu duzensiz yedim . Gunduz ac durup aksam dayandim buda kilo aldiriyor bana
abenim havada erken karariyor benim gözlerde buzdolabini görünce karariyor ne etsek ki
Mumkunse buzdolabindan uzak dur . Kendine yemek disinda meskuliyetler bul :). Sut beni cok tutuyor , aksam acikinca sut icsen faydadi olurmuki ?
Hihhhhhhh ses gelecek bir yer buldum.14. takim iki kisiler lütfen arada ugrayin yeni bir Talep varsa yönlendirirnTünaydın güzel bir hafta olsun hepimiz içinn
ben alıştım artık bazen ses geliyor bazen gelmiyor ebrilcim tşkler kuzum Moni dönene dek ara ara uğrayabilirsek iyi olur
Slm şampiyon hoşgeldinn
şekerler neden hergün tartılıyorusnuzki kaldırın tartılarıı gün içinde bile farklılık gösterebiliyor günlük tartılmak motivasyonunuzu düşürmezmi
o kararma belirtisini hissettiğin an 20 mekik çek sonra ışık hızıyla dönersin kuzum
süt ertesi gün şişlik yapabiliyor bende ama ayran favorim geceleri mışıl mışıl da uyutuyor
Hihhhhhhh ses gelecek bir yer buldum.14. takim iki kisiler lütfen arada ugrayin yeni bir Talep varsa yönlendirirn
Teşekkür ederim kaptanTünaydın güzel bir hafta olsun hepimiz içinn
ben alıştım artık bazen ses geliyor bazen gelmiyor ebrilcim tşkler kuzum Moni dönene dek ara ara uğrayabilirsek iyi olur
Slm şampiyon hoşgeldinn
şekerler neden hergün tartılıyorusnuzki kaldırın tartılarıı gün içinde bile farklılık gösterebiliyor günlük tartılmak motivasyonunuzu düşürmezmi
o kararma belirtisini hissettiğin an 20 mekik çek sonra ışık hızıyla dönersin kuzum
süt ertesi gün şişlik yapabiliyor bende ama ayran favorim geceleri mışıl mışıl da uyutuyor
Hoşbulduk canım.ne yaptınSelam meltem, hosgeldin .
Teşekkür ederim kaptan