Günaydın kızlar..
Yarın biraz geç bildiririm kilomu şimdiden söyleyeyim.. Sabah işlerim var.. Buraya uğrayabilmem öğleni bulur..
Dün çok programsız bir gün geçirdim.. Öğlen yemeği saatlerinde sokaklardaydım.. Ay ne yesem ne yesem bakındım durdum.. Sonra gittim 2 liralık kestane aldım onu yedim. Üstüne de dil peyniri.
Çok manalı, mantıklı ve sağlıklı oldu.. Akşam da tam yemeğim ısınıyordu ki (kabak dolması) komşu geldi.. Pc de bir sorun varmış. Evine geçtim, ona baktık.. Ve böylece akşam yemeği saatim 20:30 a kaldı.. Öğlen oncacık şeyin üstüne o kadar aç kalmak mahvetti beni.. Arkadaş dağın başında yaşamak istiyorum ben.. Kapım, telefonum çalmasın. Düzenim bozulunca ver ellime revolver yolla dağa.. O kadar tepem atıyor yani.. Karnım öyle şişti ki gece yatamadım bir türlü.. Bir de vicdan azabı çektim. Dangalaklıklar yüzünden saçma sapan yedim ya kilo aldıysam diye.. Aynen degua gibi gece yarısında spor yaptım resmen.. 300 mekik!
Neyse.. sabah terazi 100 gr daha altını muştuladı.. Rahata erdim.
deguacım.. bu mandallı adımsayarı gömleğinin cebine falan da takabiliyor musun peki? Ya da ne bileyim bilekliğine iliştirebiliyor musun? Ay çok cahilim bu konuda, kusura bakma..
Mevcancım.. pratik bir adımsayar bulursan bana da haber et olur mu? Bir ümit toparlarsın diye bekledim ama tuhaf bir şekilde ağır atlatıyorsun.. Virüs kaptın demek ki.. Basit bir soğuk algınlığına benzemiyor bu durum. Acil şifalar olsun..
Mumuşum.. Sen yine dikkat etmeye başlayınca yine gider kilolar takır takır, üzülme..
Kadiscim.. Aebenim mesajı bulmakla iyi etmiş. Motive olmaya başlamışsın gibi geldi..
Eminecim annene geçmiş olsun canım.. Çok su içmesi gerekiyor bu tip sorunu olan insanların.. Bilemiyorum annen nasıl bu konuda? Doktorun da sana iyi haberler verir dilerim bugün..