- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
Herkese günaydın!
Gerçi sen en büyük kilo verişini sıfır kaçamak yaptığın haftasonunun denk geldiği hafta vermiştin di mi? Bakalım Cumartesi bünyenin şifresini iyice anlamış oluruz..
Ohhhh 38 beden elbise de güle güle giyilsin, kıskananlar çatlasın!
Aebenim seni üzmek en son yapacağım işlerden biri olur herhalde.. Ama ne yapayım çok özledim senin kilo verme mesajlarını.. İnsan kendisi verince elbette keyifli oluyor ama arkadaşları veremezse bu keyif yarım kalıyor.. Hep diyorum ya; istiyorum ki burada paylaşım yapan bütün arkadaşlarımın yüzü tartı gününde gülsün.. Ama küçük ama büyük adımlar olsun fark etmez elbette.. yeter ki aynı yolda yürüyelim.. Budur yani..
Cuma günü seni kutlamak istiyorum..
Kaçamakların erken saatte ve az olması yanısıra hareketli hafta sonu olması nedeniyle zarar göreceğini düşünmüyorum..günaydınnnnnnn
ne güzel muhabbetler dönmüş,ne deişik tarifler verilmiş,ne güzel fotolar paylaşılmış..
gel gelelim bana...malum haftasonu:26::26bahanemde hazır) kaçamaklarım oldu ama daha önceki haftalara bakarak daha az ve erken saatlerdeydi.bu 2 gün havada çokk güzel olduğu için bol bol gezi ve spor yapma imkanımda oldu.bu yürüyüşler sayesinde yediklerimi yakmışımdır diye temenni ediyor ve bol sporlu yeni bir haftaya başlıyorum..
bu arada dün kendime yazlık bir elbise aldım.satıcı bayan yardımcı olmak için beden buluyum size dedi veeeee 38 giyiyorsunuz dimi dedi allahım allahım o nasıl güzel bir kelimeydi öyle.üstüm 38 ama altım 40 dedimvelhasıl 38 beden aldım üstü harika ama altı az totoya oturdu.olsun anacım zaten zayıflıyorum önümüzdeki ay giyerim
Gerçi sen en büyük kilo verişini sıfır kaçamak yaptığın haftasonunun denk geldiği hafta vermiştin di mi? Bakalım Cumartesi bünyenin şifresini iyice anlamış oluruz..
Ohhhh 38 beden elbise de güle güle giyilsin, kıskananlar çatlasın!
Teşekkür ederim Mevcancım..avatarına ve imzana bayıldım bayıldım...ha bu arada günaydın....
allahım allahım gözümüz gönlümüz açıldı,topiğimize neşe doldu.şu güzelliklere bak ya..
çok geçmiş olsun,bel ağrısı çok lanet bi şey ben halen toparlanamadım canım,allah yardımcımız olsun..bu arada doktor tavsiyesi ile en son yatağımızı değiştirmekte çare bulduk.biraz rahatladım ama sıkıntılar devam ediyor.tekrar geçmiş olsun..
E be şekerim ben de tablet aldık diyince tamam dedim daha seyyar takılır, bizi mesajsız bırakmaz.. Sen boş vakitlerinde (rutin dışında) mesaj yazma işine çalış. Dokunmatik işi başta zor geliyor da sonra alışıyor insan..günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
hazır eşimde yokken hafta sonum iyi geçti diyet açısından bu hafta kendimden ümitliyim bakalım . malum hafta sonu kilo artışı olmayınca kilo vermek kolay olAcak inşallah ..
mesajlarınızı akşamları okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor tabletten yazmak çok gıcık yanlış bir dokunuşla puf oluyor en yisi sadece okumak
pilates başlamadan 15 dk var mesajlara bir deha bakayım cevap yazmak istediklerim var.
bu arada pilatesi bayadır yapamıyorum ama yürüyüşler ful bugünde yürümek istemedim pilates yapayım dedim .
Evet hatırladım o listeyi eskilerden.. Yahu bana liste demeyin, gaz yapıyor öyle kuralların içine girince.. Doğduğum günden beri asiyim ben, zincire vurmayın..bunlardan daha güzel bii varmı ya ?
yine güzel bir tespit olmuş püskütüm . daha ayrıntıya girersek dr. verdigi liste vardı hafta sonu ona göz attım . hani yiyecek degişimleri varya . yedigin şeyleri gün boyu yiyecegın gıdalarla yer degiştiriyorsun .
eminem hala iyileşmedinmi . sen nerdesin ailenin yanındamı döndünmü . diyete devammı . malum ben biraz koptum topikden çok takip edemedim .
mumum ncelikle geçmiş olsun canım ailecek hasta omuşsunuz şükür atlatmışsınız .. diyetede başlamışsın negüzel ..
okul içinde ayrıca tebrik ederim canım, malum okumanın yaşı yok ben gibi 38 zinde liseye gitikden sonra sizler haydi haydi başarırsınız
ay ne mutlu etti beni mesajın deguşim . canım sen ankaradamıydın? ne hoş olur dimi karşılaşmak . bir gün inşallah . resimlerimi istemiştin ama bir türlü fırsat olmadı .inşallah yakında fırsatım olur
dün bu mesajımı okuyunca içim burkuldu dedim bak arkadaşımı bile umutsuzlaştırmışım kilolarım konusunda üzüldüm açıkçası . bazan dank ediyor işte
bu hafta senin için kilo vericem püsküütüm
ne güzel bir haber hayırlı olur inşallah mevcanım
akrabim ve mevcanım kilolarınızı yeni okudum tebrikler kızlar .
akrebim özelikle seni tebrik etmek istiyorum 3 haftadır kilo vermen devam ediyor inşallah böyle devam eder bacım
ben kaçtı pilates başladı bile
Aebenim seni üzmek en son yapacağım işlerden biri olur herhalde.. Ama ne yapayım çok özledim senin kilo verme mesajlarını.. İnsan kendisi verince elbette keyifli oluyor ama arkadaşları veremezse bu keyif yarım kalıyor.. Hep diyorum ya; istiyorum ki burada paylaşım yapan bütün arkadaşlarımın yüzü tartı gününde gülsün.. Ama küçük ama büyük adımlar olsun fark etmez elbette.. yeter ki aynı yolda yürüyelim.. Budur yani..
Cuma günü seni kutlamak istiyorum..