- 26 Mart 2009
- 3.651
- 657
- 40
bencede yürüyüş arkası pilates süper oluyor fakat bugün bir an pilates yaparken orda uyuyasım geldi ne tatlı bir uyku geliyor bazı haretlerde:18:işim olmada cidden bırkacaktim kendimi 10 dk uykuya, ama rutin günüm beni bekler diyerekden vazgeçtim
bazan eski ajandaları okuyorum sayfa sayfa.bazan not düşmüşüm şu tarirde şunu yaptım şu sonuç oldu diye .ya deyilse insan gerçekden öncekiş hafta ne yöntem uyguladı unutuyor :44:helede benim gibi ömrü diyet içinde geçmiş biri için önüne ışık tutuyor ...yukardaki yazdıgın kırmızladıgım çümle gerçekden önemli .insan iç sesini dinlemeli. o asla yanılmaz ....
vur diyince öldürmüşmüsün ne eminem püskütümünde degi gibi hiç karbon yok . bu tür mönülerden sonra genelde baya iştah açılması olur demedi deme .
akşam için şunu yerim diye planlamışsın fakat öylenin yok ,akşamında az .doyacakmısın?
ben ögün atladıgımda hep kilo alıyorum bunun en iyi örnegide hafta sonları . tüm gün aç olunca akşam saldırıyorum allah ne verdiyse
çok fazla kilon yokmuş onuda verirsin merak etme .. 2008 bende o yıl girmiştim k.k ya halada buralardayım
kabızlık için neler yaptın ?
aeben ablacığım haklısın ara öğün yapacak zamanımda yoktu öğrencim vardı bu yüzden planlarım o yöndeydi ama çok acıktım öğrencime de kendime de bir çay hazırladım ona kuru pastalar verdim kendim de bir tane tuzlu kuru pasta yedim dayanamayıp
akşam için de pırasanın içinde az miktarda pirinç var o yeterli gelmezse de akşam 3-4 fındık ve benzeri ara öğün seçerim olmaz mı?