Merhaba arkadaşlar, sabah geldim ama modemde bir sorun var ve yazmam mümkün olmadı daha doğrusu yazdımda yollayamadım şimdi yeni modem alıp geldim de sabah kopyalamıştım onları bırakıyım bu gün yazılanlara da bakarım ilk fırsatta...
Ben perisanim saat 3 ten beri zor ayaktayim basim donuyo iliklerim cekiliyo sanki yarim saat once yemek yedim ama yine durum ayni cok halsizim bi daha mi asla tovbe.yarın kilo vermis olmam umrumda bile degil su an.
Ay canım yaa senin değerlerin de farklılık var tahminimce aşırı düşme olabilir veya vücudun tepkisi bazı kan değerlerin de ani değişme hemen doktora gitmelisin...
Günaydın kızlar..
Yırtık da lulut gibi mi söyleniyor merak ettim.. Dudaklar yaşlı ve dişşiz ninelerin dudakları gibi buruşur ve uyyyğğğğ uyyyğğğ diye sesler çıkar..
Kızlara geçmiş olsun kallisim..
Havalar sakat. Bir de ikidir griple başlayan oradan da kulak yollarına yerleşen iltihap duyuyorum.. Dikkatli olmak lazım..
Ahahahahaa
aynı aynııı işte o saçma salak sesi çıkarıyor bir de mutlaka yerinden üşenmeden kalkıp önüme gelip bitmek tükenmek bilmeyen bir kavgaya giriyor benimle... Yırtığın zaten her tepisi aşırı derecede farklılık gösteriyor yüzlerce ses tonu ve stili çıkarabiliyor, yanımızda olmadığı anda bile yani bahçede filan ne demek istediğini anlayabiliyoruz..
-suyu bitmiş
-kedi gördü
-mahallede ki diğer arkadaşları geldi
-ahh işte baba geldi
-sevmediği bir tip geçiyor
-kapıyı açın diyor
-canı sıkıldı
bir de bunlara karşımız da olup yaptığımız analizleri hiç eklemiyim
bazen gülmekten gözlerimizden yaşlar geliyor...
Yahu bunlar insanın hayat kaynağı Püsküütüm, 3 gündür ablası telefona bunu havuç yerken sesini kaydetmiş anla anlayabilirsen o ne ses yarabbim kütür kütür...
ayran detoksnu sonlandırmış bulunmaktayım
başlarken ki kg 75
bitişdeki kg gene 75
ölçülerimde de bi değişklk yok
gram veremedim bide yaşadığın şişkinlik stres panikde cabası
yapacak arkadaşlarıma duyrulur hiç denemesinler
Ben tekrar yapıcam deguşum bu ikazını dinlemiycem çünkü çok sevdim, bir kaç gün geçsin tekrarlıycam. fakat bundan sonuç aldınmı derseniz hayır pek sayılmaz daha doğrusu anlayamadım....
Ben son haftalarda aşırı şekilde yoruldum zaten koşturmaktan bir de bu şehir ufak derli toplu bu yüzden her işini yürüyerek hallediyorsun ama benim ki biraz aşırı kaçtı ayak ağrılarından duramaz hale geldim son günlerde, tüm bu koşturmaya stresli zamanlarımda meydana çıkan menstruasyon düzensizliği ve gecikmesini de eklersek fena haldeyim, ayaklarım ve bacaklarım tarif edemiyeceğim kadar ödemli dünden beri meydana çıktı bu ama zaman zaman yaşıyorum bu sorunu... şimdi tartıldığımda sonuçta hiç değişiklik olmamasını buna bağlıyorum, aslında kilo verdim ama farkedemiyorum...
ama sonuçta bu ayran şeysinden memnunum ben
tadi çok hafif geldi bana sevdiğim salatalık tadı... nane - dereotu ( akrebim duymasın
)... hafif ve doyurucu... deniyeceğim, deniyeceğim tekrar...
yi akşamlar .
kalişim sultanım . sende durumlar nasıl ,kedimiz nasıl :26:
kadisim baklagile bir baharat katıyordukya gazı olmasın diye .aklıma gelmedi bunadım sanırım .
Ne olur hatırla derkennn deguşumun kimyon yazdığını gördüm
Aebenim kediş iyi çok şükür... dün oğlumu ziyarete gittim ama her zaman ki yerin de görmeyince doktorla konuşamadan bir sandalyeye çöktüm tansiyonum oynadı kalbim çarpmaktan yerinden fırlayacaktı diyebilirim ama veterinerimizin biri hemen fırlayıp alt kattan oğlumu kaptığı gibi yanıma getirdi
meğer enfeksiyon kapmasın diye tek başına tutuyorlarmış ... neyse, ben yerimden fırlayana kadar masaya bıraktılar kolunda serumu
zayıf zayıf bir ses çıkarıyor yatar pozisyonda, yanına gidip azıcık izledim ve leoooo oğlumm dediğim anda nasıl yerinden fırlaşıyı vardı anlatamam, buğulu gözleriyle beni görmeye çabaladı ve üzerine eğildiğimde her zaman yaptığı gibi çenesini çeneme sürtmeye uğraştı ama çenesi ameliyatlı olduğu için engelledik... nasıl mırr mırrr sesleri çıkartmaya çalışıyor anlatamam, gözlerim doldu, oğlum sensiz yatamıyorum, uyuyamıyorum dedim
çünkü o her gece benim koynumda uyurdu, kulağımın yanında omuzumda dayalı bir şekilde uykuya dalardık
.. tüm bu duygu selime karşılık çok iyi olduğunu söyleyebilirim, Allahıma bin şükür ve veterinerlerime can kurban
ellerinden gelenin fazlasını yaptılar... tek sorunumuz çenesinde ki kırıklar çoklu ve ufak olduğu için basit gibi görünen ameliyat başarısız geçti tekrardan belki olacak belki olmayacak bu önümüzde ki bir kaç günkü durumuna bağlı... belki tekrar ameliyat olup platin takılacak ama yine başarısız olma riskini göze alamayabilirim dedi doktor, çok riskli çünkü kırıklar çok ufak ve çoklu dedi, kemiklerin iyileşme ve kaynama durumu gösterecek bakalım ileriki günleri... yavrumun çenesi şu an tam ortadan çökük durumda
ama en azından hareket yeteneğini kısıtlayacak kalıcı bir hasarı olmadı daha ne isterim, o da nazarlığı olsun
Az once acile gittim ama bakmadilar poliklinige gitmem lazimmis.hala gecmedi bende ya.zaten vardi bu bende ayran asi da artmasina bahane oldu sanirim.bi de bu ay hizli verdim kilolari o da sarsti sanirim beni
Kadisim acile gidiyorsun bakmama durumu nasıl olabilir nasıl bir hastaneye gittin de bakmadan geri yollayabiliyorlar seni lütfen yapmayın bu tür şeyleri kabul etmeyin başın da ağrısa bakacak miden de bulansa bakacak...
aynı durum benim başıma geldi aslında gecenin bir yarısı büyük kızım sancılandı tam bir yıl olmuş
aldık hemen en yakın hastane olan acıbademe gittik acil doktoru beyefendi uykudan kalktı ve çocuğun sancısını durumunu anlattık idrar yolların da iltihaplanma var dedi ve kesinlikle muayene etmedi sadece karşıdan bakıp bunu söyleyip geri gitti ben orda diğer görevlilerle konuşup durumu anlamaya çabaladım ama sonuç olarak gösterilen gerekçe, sağlık bakanlığından gelen yeni bir karar ile acil doktoru sadece kalp krizi ve beyin kanaması gibi ölümcül vakalara bakıyormuş... çocuk cidden acil olmasa diye çıktık hastaneden mecburen çünkü dil dökecek hakkımı arayacak ortam yoktu ve de vaktim yoktu.... bir özel hastane daha bulup onun aciline gittik hemen ciddi şekilde acil vakası gibi muayenesi yapıldı çok kısa sürede tetkikleri yapıldı ve bir doktor çağrıldı, sonuç olarak kızımın yumurtalıkların da buluna bir kist kendi etrafın da dönerek patlamış ve sıvısı karın zarından emilerek başka yerlere geçmiş, bir kaç saatlik izlenimden sonra acil ameliyata alındı ve kist temizlendi.... yani tüm bunları anlattı uzun uzadıya ama bizim istediğimiz yerde hatta doktorda muayene ve tedaviyi seçme hakkımız var seni nasıl gönderirler de yarın polikliniğe git derler...
Arkadaş ne kadar şipşak bi'insanım ben yahu! Evinin fotosunu çek, hemen tamam.. Kendini çek, hemen tamam.. Bunun altında nasıl bir psikoloji yatıyor merak etmedim değil..
İşlem tamam efem.. Huzurlarınızda 10 dakika önce çekilmiş fotoğraflarım..
Püsküütüm süper ötesi gözüküyorsun çok fit bir görüntü çıkmış ortaya tebrik ederim
haydi sorbe yemeye
yaa o nalet şeyi yedim ben de geçen hafta ama limonlusunu görmedim portakallı ve ahududulu yidim
Bir de bir ricam var foto çekmeye bana da gelirmisin lütfennnnn
o kadar çok fotorafı çekilip internete eklenecek ürünüm var ki yetişemiyorum