Cafe Light / Cuma Zayıflama Yarışması

kizlar alisveristen yeni geldim pek gezdim ya diyet yok malesef kac gundur.ptesi itibariyle siki bir diyet beni bekler artik pek kalamayacam ama opuyorum hepinizi.

selam kızlar nedendir bilmiyorum ama sabah cumaya göre +600gr daydım..Hiç kaçamak yapmadığım halde ne oldu böyle bilmiyorum ama bugün 2-3 fincan yeşil çay içeceğim bakalım inşallah ödem falandır da gider

kızlar bugünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
domates
salatalık
biber
şekersiz çay

ara
1 şekersiz sade nescafe
1 orta boy ayva

öğle
yoğurt
salata

akşam
ton balıklı koca bir tabak salata

gün boyunca 2 fincan yeşil çay,3lt su

hayırlı haftalar olsun inşallah .. yine bol gezmeli bir hafta sonundan sonra merhaba
regl oldum dün hemen şişmişim yavs ama ölçülerim yerinde onla teselli oluyorum . cumaya inşallah regl şişkinligi geçer . 62 li rakam görmeye kendime hedef koydum . şu anki kiloma göre baya zor görünsede regl şişligi pöf diye gider ver görürüm inşallah . buna inanıyorum ve yapıcam tek engelim yarın için bir yere söz vermiş olmam . yoksa haftaya sıkı başladım .

mönün güzel hatta az bile eminem günlük şişliklere bakma sen 600 gr sın benim nekadar artıda oldugu bilemezsin bile ama biliyoruzki sebebi var, şişlik geldigi gibi iner üzülme

Son düzenleme:
Ben de 200 gr artıdayım. Gel bu hafta kilo alma hedefi koyalım kendimize..
aebenim lütfen 62 li kilolara in de ben de senin sayende motive olayım.. Çok fenayım kafa olarak bu hafta.. :18:

kizlar alisveristen yeni geldim pek gezdim ya diyet yok malesef kac gundur.ptesi itibariyle siki bir diyet beni bekler artik pek kalamayacam ama opuyorum hepinizi.

Ben de 200 gr artıdayım. Gel bu hafta kilo alma hedefi koyalım kendimize..

aebenim lütfen 62 li kilolara in de ben de senin sayende motive olayım.. Çok fenayım kafa olarak bu hafta.. :18:

noooooo luyo size yavs . kilo artışı olan benim size ne oluyii..şu hatunlara bakın gramdan bahsediyorlar kilo artışı nasıl olur biliyormusunuz bendeki gibi 64 .5 kiloyum yani cumaya göre 1.4
ama ben alışkınım pazartesileri böyle çıkmaya .cumaya foss olur .
şindi 200gr 600 grllık şişliklerlemi geliyorsnuz bana yavv
yarın birde ev gezömam var ama hiçç moralimi bozmuyorum çünki cumaya kilo vermiş olucammmmm. buna inanıyorum ..
püskütüm bak sen şu an benden zayıfsın yani beni yine solladın cumayada benden aşagı olmak var

hafta sonunu unut püskütüm her nasıl geçtiyse hafta dedigim nedir bak göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor ..

bu hafta ne yapalım biliyormusun püsküütüm ,uygunsan sabah yürüyüşlerine başlayalım hava bu hafta çok güzel olcakmış aslında bugün çıkacaktım ben ama öyleden sonra komşumu çagırıcam pilates yeter dedim . innan sabah yürüyüşü kadar insanı diyete motive den bişi daha yok hadi bugümde geç sayılmaz işllerim nasıl bilmiyorum ama al lulut paşayıda yanına yürü biraz . bugün geç ti diyorsan yarın başla . hadi hadi
şu an telepati gücü olarak sana tüm enerjimi gönderiyorum . alırsan haber ver.:)

Son düzenleme:

Ne! 1.4 kilo artıda mısın? E iyi o zaman benim 200 önemini yitirdi..

Bu güzel motivasyon yazısı için de teşekkürler.. Kadisin telkin yöntemi devreye sokulmuş.. Tamam ben de kilo verecem Cumaya, anlaştık!

Yürüyüşe gelince..... sıkı dur.

Bugün lulutumla 08:50 de çıktık. 10:45 de döndük.. Maşallah oğluma. Ameliyatın sorunlarını yavaş yavaş atıyor.. Onu eskisine yakın yürürken görmek de beni çok mutlu etti bugün..

ooo oo yürüyüşde yapılmış , lulutumada hemde uzuncaa. dahada motivem yok diyor yav

evet bende onu diyorumya gramların önemi yok diye tabi böyle rahat konuşmamaın biraz sebebide regl şişkinligi olması

cumaya kilo verilecegine sözde alındıgına göre ben kaçar
he bu arada demek bu haftada günlük tartılınıyor yahu ben bu sık tartılma konusunda size uyayım derken ,sizide kendimemi çevirdim ne :26:

Aynen öyle oldu.. Ben sana uydum tartılma konusunda.. Ne güzel huzurum yerindeydi. Bak 200 gr aldım diye moral nasıl sıfıra indi gördün mü?
Oysa tartılmasan haberim yok..

Şaka bir yana bu iş bir an önce bitsin diyorsam böyle gidecek, her gün görecem ne durumda olduğumu ki önlem alacam.
Başka türlü yılan hikayesine döner.. O zaman da e olur biliyoruz zaten.

iyi akşamlar .

aslında günlük tartılmanın artısıda var eksiside :44:
haftalık tartılınca beklenti haftalık oluyor . 500 gr versende verdim diyorsun. fakat günlük tartılınca daha çok beklenti haline giriliyor haftada 500 kesmiyor başarısız olmuşsun gibi hissediyor insan .
birde hergün kilonu görmek bir önceki gün ne yedin nasıl etki yaptı bunuda gösterip diyetde yol gösterici olabiliyor .. tabi artı çıkınca moral bozukluguda yapabiliyor aynı zamanda eksi çıkıncada daha bir motive olunabiliyor . yani hangisi daha iyi bilemedim
ben hegün tartılmayı seçtim çünki fazla beklemeden yaptıgımın sonuç verip vermedigi görmek isterim çok mu aceleciyim ne

gelelim bu güne dedigim gibi haftaya çok sıkı başladım . böylede devam ettirmeyi düşünüyordum ama yarın işim zor en azından fazla kaçırmak istemiyorum .

mesajın bundan sonrasını püsküütüm sen okuma . akşamcılar linkinde yazarım ordan oku

sabah
1 kş yulafla 1 kase yogurt.
az yumurta .

öğlen .
tavuk tavada yagsız .
yeşilik. içi kırmızı turp.
salatalık .

akşam .
1 yeşil elma .
yeşil salata

1 saat pilates , yaparken göbüşde yaglandı
20 dk yürüyüş .
yatana kadarda bol su içilecek efem .

Haklısın aebenim.. Çok yerinde tespitler yapmışsın.
Ben de kendi adıma şöyle düşündüm.. Bir önceki hafta 100 gr la hedefimi kaçırınca başladım günlük tartıya.. O zaman da tartılıyor olsaydım her koşulda o 100 gr verirdim çünkü..
E madem dedim artık yüzdün yüzdün kıyıya geldin.. (deyimin orijinali kuyruğa gelmek. Yemin verdim kullanmıyorum bu şekilde)
Ne diyordum.. Hah kıyı göründü madem.. Çok az bir kilom kaldı büyük hedefim olan 60 kiloya. O nedenle her gün tartı daha disipline eder beni diye bu yola girmiş bulundum.. Bakalım nasıl olacak.

Az önce akşamcılar topiğinde okumuştum..

Ben de ne degisti neden komutlarima hakim olamiyorum bilmiyorum sikildim mi acaba?yarin tartilacagim ama hep almisim gibi aklimda bu.

Ben de ne degisti neden komutlarima hakim olamiyorum bilmiyorum sikildim mi acaba?yarin tartilacagim ama hep almisim gibi aklimda bu.

bu mesajı sana hiç yakıştıramadım kadişim sen adanayı yemiş üstüne kilo vermiş hatunsun
lütfen kendine gel benim tanıdıgım kadis bu deyil

ne çabuk sıkıldın yahu bizim canımız yok 4.5. senedir bir kaç aylık aralar dışında sürekli diyet içindeyim .:26:

heni senin hedefin vardı yaza hedefinde olacaktın .. bu mesajını okumadım kabul ediyorum .

misafirlerin gitmedimi?

bu arada günaydınlar efem . yürümeye çıkacaktım ama eşim geç çıktı pilates saatide yakın .
bu arada cici alınan şişligin 1 kilosu gitmiştir efem . bugünüde çok fazla hasarolmadan atlatırsam cumaya gelsin 62li kilolar

püsküütüm biliyorum sen liste vs uygulamazsın . ama bu hafta için benim düşündügüm ve ucundan kıyısından uyguladıgım bir liste var . en azından perşembe acil durum pilanı için belki denersin, birebir yapmak zorundada deyilsin ana fikrine uysan oda sonuc verir . perşembe yaptıgın gibi aç kalmazsın en azından .
linki vereyim bir oku. eski 5. takımda cukulata vardı belki bilirsin onun listesi
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/321688-haftada-35-kg-diyetisyen-listesi.html

Elden gel! :13:

Gel beraber sıkılalım..

İç ses: Aebenim de olmasa halı gibi serilecem yani..

bu dönemler hepmizde oluyor. birkaç hafta önce bendede aynı olmuştu. önemli olan çabuk toparlanmak . senin önceki hafta verdigin güzel kilo bana gaz oldu püsküütüm
beni kendime getirdi . o yüzden burdayız dimi birbirimize gaz vermek için .
insanın içi açılması için bu gün dışarı bakmak yeterli aslında ,miss gibi bir hava var :119::119::119::119:

Ne güzel haber! Giden 1 kilonun hatrına bugünü hasarsız geçir lütfen aebenim..
Baktım listeye, bakarken bile daraldım.

İşte bu hafta da senin verdiğin kilo bana gaz olacak aebenim..
İki hafta kilo verince normal herhalde benim duraklamaya girmem.. 1.4 kilo benim sınırlarımın çok üzerinde bir kayıptı çünkü..
Bir de bu hafta günlerdir kabızlık sorunum var.. Karnımın şişliği artık rahatsızlık vermeye başladı.
Hala 200 gr artıdayım. Hiç değişiklik yok doğal olarak..

artının sebebi belli oldu, kabızlık .
biliyorumki çözüm yolarına başvurdun bunun için ,dimi?.
bu sorun haloldugunda biliyorsunki kilo vermiş olcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…