- 26 Mart 2009
- 3.651
- 657
- 40
vavvvvvvvvvvvvvvvvv
tebrik ederimmmm
ben sabitim neyse düne göre 200 gr vermişim düne göreee
teşekkür ederim canım senin de düne göre 200 gr vermiş olmana sevindim en azından artıda değilsin bu hafta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vavvvvvvvvvvvvvvvvv
tebrik ederimmmm
GÜNÜN MANŞETİ
TEBRİKLER BLACKANDWHITE!
gitmadim gidemedim .:26::26:Harikasın aebenim tebrik ediyorum canım
Git git bugün yasine evde napıcaksın git tabiki
akrebim başınız sagolsun canım yakının kimse mekanı cennet olsun inşallah .Bende de bu hafta 200 gr gitti..Geçen hafta 65 dim bu hafta 64,8..
Gerçi dün ve evvelsi gün yollarda geçti..Antebe gittik geldik cenaze vardı..Yol şişkinliği, yemek düzensizliği diyelim birazda..
Ben artı çıkarım diye korkmuştum hani..
Tünaydınlar..
Geçen hafta : 64.3
Bugün : 63.7
Bu hafta hedefim 500 gr vermekti ancak ben 100 gr da üstüne çıktım ve 600 gr verdim.
Veeee 63 lü kilolara inmiş bulunuyorum..
Neler yaptım?
- Aynı şekilde beslenmeye devam ettim.
- Kaçamak sıfır
- Her gün tartıldım, hedefim her gün 100 gr vermekti. (bu alt hedef tabii) Eğer bu olmadıysa ceza olarak, rutin bisikletimi iki katına çıkarttım. Yani 20 dk. yerine 40 dk. yaptım. (günün iki ayrı zaman diliminde)
- Verdiğim 600 gr.ın yarısını 6 günde verdim. Bunun üzerine de dün açlık diyetine girdim. Sabah hafif, bütün gün sıfır, 18:00 de yoğurt müsli, akşam da açlık bulantısı yaşayınca mısır krakeri ile zeytin atıştırdım ayak üstü. Bu da bir günde 300 gr kaybetmemi sağladı.
vavvvvvvvvvvvvvvvvv
tebrik ederimmmm
Bende de bu hafta 200 gr gitti..Geçen hafta 65 dim bu hafta 64,8..
Gerçi dün ve evvelsi gün yollarda geçti..Antebe gittik geldik cenaze vardı..Yol şişkinliği, yemek düzensizliği diyelim birazda..
Ben artı çıkarım diye korkmuştum hani..
Ay aebenim yaaa iki topiğe de aynı detayda mesaj yazıyorsun üşenmiyorsun.
Ben okumaktan bile sıkılıyorum..
leydicim canım seni tebrik ederim. çok istikrarlı gidiyorsun maşalahSelam kızlar
Bildirim için geç kaldım ama yazmazsam eğer çatlarım.
Geçen hafta bu hafta için kendime +300 hedefi koymuştum. Veeeeeeeeeee sonuççççççççç
Geçen haftaki kilom : 76.5
Bu haftaki kilom : 76.8
Fark : + 300
Bugün sabah tartıda bu sonucu görünce önce şok oldum, sonra mutluluktan havalara uçtum
En son 12 Ocakta doktora gittiğimde kilom 76 ydı.
12 Ocak 2013 : 76
18 Ocak 2013 : 76.2
25 Ocak 2013 : 76.5
01 Şubat 2013 : 76.8
Bir daha ki doktor randevum 11 Şubat'ta. İnşallah bu ay sadece bir kilo almış olarak doktora gitmek istiyorum.
leydicim canım seni tebrik ederim. çok istikrarlı gidiyorsun maşalah
hamilelik öncesi kaçtın bilmiyorum ama dogum sonrası kilo vermek için fazla ugraşmıycaksın . çünki verecek çok kilon olmayacak
rabbım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Tebrikler!Selam kızlar
Bildirim için geç kaldım ama yazmazsam eğer çatlarım.
Geçen hafta bu hafta için kendime +300 hedefi koymuştum. Veeeeeeeeeee sonuççççççççç
Geçen haftaki kilom : 76.5
Bu haftaki kilom : 76.8
Fark : + 300
Bugün sabah tartıda bu sonucu görünce önce şok oldum, sonra mutluluktan havalara uçtum
En son 12 Ocakta doktora gittiğimde kilom 76 ydı.
12 Ocak 2013 : 76
18 Ocak 2013 : 76.2
25 Ocak 2013 : 76.5
01 Şubat 2013 : 76.8
Bir daha ki doktor randevum 11 Şubat'ta. İnşallah bu ay sadece bir kilo almış olarak doktora gitmek istiyorum.
niye üşeneyimki hepsi kopyala yapıştır .birde o linkdekilerin ilgilenecegi şeyleri ekle yada çıkar yaptımmı tamamdır
önceki günki mönümü akşamcı tapigine yazarım demiştim .onun için orayada yazdım .yani söz var işin ucunda yoksa yaptıgım bişi deyildir .
birde mönü yani ,her togiye ayrı şey yedim diyede yazamanya
Tebrikler!
İstediğini yakalamışsın.. Dilerim hep böyle devam eder..
Son cümleden koptum yine..
Hakikaten de sırf havası farklı olsun diye her topiğe başka mönü yazarmışsın..
Sen bana bakma aebenim.. Sana ne iyi gelecekse onu yaparsın.
Bende genel bir sıkılma hali var bu aralar.. Sana takılmayacam da kime takılacam..
Bak yine Cumartesi geldi. Hem aylık sıralama listesi yapacam, hem aynı zamana denk gelen bir karne var.. Hem bu hafta etap bildirimlerinde çok yazmam gereken şey var..
Ve bende böyle kocaman bir sıkıntı hali..
:26:biliyorum yaşın henüz uygun deyil ama seni emeklimi etsek aceba :44:Tebrikler!
İstediğini yakalamışsın.. Dilerim hep böyle devam eder..
Son cümleden koptum yine..
Hakikaten de sırf havası farklı olsun diye her topiğe başka mönü yazarmışsın..
Sen bana bakma aebenim.. Sana ne iyi gelecekse onu yaparsın.
Bende genel bir sıkılma hali var bu aralar.. Sana takılmayacam da kime takılacam..
Bak yine Cumartesi geldi. Hem aylık sıralama listesi yapacam, hem aynı zamana denk gelen bir karne var.. Hem bu hafta etap bildirimlerinde çok yazmam gereken şey var..
Ve bende böyle kocaman bir sıkıntı hali..
:26:biliyorum yaşın henüz uygun deyil ama seni emeklimi etsek aceba :44:
Amin canım çok teşekkürler.
63 kiloyla başladım, aslında çok aldım. Normali 13 kiloymuş ama ben şimdilerde 14 e yaklaştım. Geçen iki ay, ayda 4 kilo ile iki ayda 8 kilo aldım. Yani haftalık bir kilo. Ondan sonra aklım başıma geldi ve dur dedim kendime. Son bir aydırda allaha şükür çok az aldım. İnşallah doğuma fazla kilom olmadan gideceğim.
Aebenim ikimiz de üst sınırda aynı kiloyu zorlamışız.. Elden gel!
Üstelik ben hamile olmadan o kiloya çıktığım için benimki daha da büyük bir başarı. Alkış lütfen.
en azından dur demişsin ne güzel
sen yazındace bende düşündüm ,3 hamilegiim oldu aceba ne kadar kilo almıştım . eh baya düşünemem lazım ,benim hamilelikler miladtan önce oldugu için .
en son oglanınkini hatırlıyorum 86 la doguma gitmiştim . ve eve geldigimde 80 kiloydum o anki aynaya baktıgım halimi unutmuyorum ama resmen yuvarlak bir topgibi görünüyordum eh boy güdük olunca .ondan önceki kzımıdada çok şişmiştim yine kilom 85 civarlarına çıkmıştı sanırım ama dogumdan bir hafta sonra 68 kiloya kadar düşmüştüm .boyuna wc ye su boşaltımı oluyordu
3 dogumdan sonrada 70 .75 arsına demir atıyordum hep hey gidi günler o zamanda net olsaymış keşke . neyse en azından bugün mutlu oldugum kilolardayım (azdaha var tabi)
sebeb olanlardan ALLAH RAZI OLSUN .
Aebenim ikimiz de üst sınırda aynı kiloyu zorlamışız.. Elden gel!
Üstelik ben hamile olmadan o kiloya çıktığım için benimki daha da büyük bir başarı. Alkış lütfen.
selam kızlar ben bugün öğleye kadar uyumuşum..çok tembellik ettim,gün bitti neredeyse hemen kahvaltımı yaptım..Az sonra da yeşilçayımı yaparım
Ayıptır!
Tembellik yapacağına, gel de bana yardımcı ol.. Listelerin içinde nefessiz kaldım..