Bravo beril! Bir ay önden gidiyorsun..
Çok kararsızım laydlinecım.. Güya yarışmaya dönmek; benim öncesinde 1 mart, sonrasında da 1 haziran hedeflerime ulaşamama cezam..
Ne yalan söyleyeyim.. hiç doğru bir düşünce olmamakla beraber hislerimi yazayım:
Özellikle şu son olaylar, 3-5 hak bilmezin yazdıkları kalan son kırıntıyı da temizledi içinmde.. Onların terbiyesizliklerini herkese mal etmemek adına hala raporla falan uğraşıyorum, içimden geldiği için değil..
Dedim ya kararsızım.. Duygusal bakamıyorum artık. Ne ekerlerse onu biçerler.
İyice bozuldu ortam. Saatlerini ayırıyorsun, ne sorsalar cevap veriyorsun. Sonra adamın canı sıkılıyor gidiyor, takım kapatıyor, yok gidiyor oh yaşasın kuralsızlık falan diye abidik gubidik mesajlar yazıyor. O noktada bir kal geliyor insana.. ben bu insana neden bunca zaman ayırdım bunca süre..? Cevabı yok. E tabii bunu 5 yıldır yapıyor olmanın getirdiği bir birikim de var..
Karışık..
Doğru söze ne denir?
Eski ortamlar ne güzeldi aebenim.. Özlem var herhalde içimde.. İyi ki o günlerde buradaymışız. Ne kadar çok aktif, birbirine destek olan insan vardı. Şimdi biri soru soruyor, kimseden cevap çıkmıyor.
3-5 kişi bana saldırıyor.. kimseden tık yok. Bir beril atıyor ortaya kendini ki bu yeni yarışmacı. Laydline da aynı şekilde destek olmuştu. Destek yanlış oldu aslında, doğruyu ortaya koymuştu diyeyim.
Neyse.. bak yine konu oraya gitti.
Sen bana bakma aebenim..
Şu son olay biraz duygularımı karıştırdı.. Geçer, geçmez zaman gösterir artık..
Ne güzel olmuş berilcim ya!
Ben de inanıyorum başaracağına, hedefine ulaşacağına..