- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
100 kilo olan biri nasıl olur .evde misafirler artık yemek yapmaktan bıktım sorun tek yemekte degil yaptıgım her yemegi yemiyorlar ayrı ayrı yapmak zorunda kalıyorum
fadimem anlaşılan askerlerin teskere saydıgı gibi sende gün sayacaksın . mart çabuk gel diye .
fadimem canım benim ,birde şu durum var bazan biz kendimiz olaylardan daha çok etkilenmek için elimizden geeni yapıyoruz ..yani bak ben bunu bekliyordum işde öyle olacak bende sinir olacagım diye şartlıyoruz kendimizi .. evet zor . ne söylesem zor, şu an sabır etmen .:26:
birde düşün temelli kalsalardı . yazın bile nefas alamasan ne olacaktı şurda ne kaldı marta hani sen bazı şeyleri arkaya atıyordun ne oldu .amaaannnn demesini unuttunmu
at arkaya bazı şeyleri rabbım sana saglık sıhat versinde pişir ne olacak çeşit çeşit yemekler ..
gün gelecek bu yaşadıkların anı kalacak .keşke birazdaha sabırlı olsaymışım . bukadar ince düşünmeseymişim diyceksin . bu dünyada hiç birimiz kalıcı deyilir . bir nefasl
ik ömrümüz var .
.. en sıkıntıda oldugum anlarda hemen aklıma gelir . yaşasam 60 sene ,onunda garantisi yok belki yarın ölecegim . ee o zaman bu kadar kendimi sıkmak ,üzülmek niye .
kafana tokadan başka bişi takma şu 3 günlük dünyada .
kiloyuda takma. bak yakınların gidince tam gaz devam edeceksin. hafta dedigin ,ay dedigin nedir . biz burda olacagız canım her daim destek.
Son düzenleme: