CadiLLaC meme estetiği

Maaşallah canım benim
Detayları merakla bekliyorum

caddilac arzum senın memeucu ile oldugunu söyledı..bende bu yontemı dusunmeye basladım..bana yardım edersen sevınırım..bekar oldugum ıcın rısklerınden korkuyorum ama arzum böle bir durumun olmadıgını soyledı..suanda ne durumdasın merak edıyorum ?

Şuan birşey söylemem için çok erken ama çok tuhafki sol göğsüme saçım değse meme ucum hissediyor çok hassas oldu eskisinden daha iyi diyebilirim :) sağda şuan bir his yok. Ama dediğim gibi çok erken daha 4 gün oldu ameliyat olalı ama gelişmeleri yazacağım

tesekkur ederm canım..pekı izlerın ne durumda ?

canım nasılsın ne yapıyosun haber ver merakta bırakma ameliyat günü yaklaşanlara moral olllll:)

canım nasılsın ne yapıyosun haber ver merakta bırakma ameliyat günü yaklaşanlara moral olllll:)

İyiyim çok şükür bugün iş başı yaptım.
Kollarımın biraz daha zamana ihtiyacı var ufak tefek ağrılarım oluyor
Ama genel olarak iyi hissediyorum şuan sporcu sütyenim var
Ve göğüslerim önden gidiyor.
Bu duygu tarif edilemez

Senin ameliyatın ne zamandı ??

Sevgili Cadillac çok geçmiş olsun canım.1 haftada iş başı yapman çok güzel.bende devlet hsatanesinede muayene oldum.doktorum 12 haziranda Ameliiyatt olacağım.2 sezerayan yapmama rağmen bende korkuyorum.nasıl olur,iyi olurmu ,pişman olurmuyum vs.
sen iki ameliyat birden olmuşsun.umarım çok çabuk normale dönersin.bende amleiyat sonu işe başlamak istiyorum.çarşamba olsam pzt başlayabilirmiyim acaba?işte yapacağım hiç birşey yoksadece oturacağım..
bana doktor 300cc olur ama 225,250,275 deneyeceğini söyledi.ama ben en az 275 olsun isiyorum nasıl duruyor?275cc küçükmü olur?gögüs altı 75 cm ,üstü 83 cm.

Rutin hayata dönmek kişiden kişiye değişiyor sizi yanıltmak istemem.
Ama ben sadece göğüs olsaydım 4.gün iş başı yapabilirdim.
Yüzümdeki şişliklerden dolayı biraz geç başladım işe.
Ben bekar olduğum için 275 cc bana yeterli büyüklükte geldi. İleride süt dolacağını düşünerek kararında oldu.
Ama eğer evli ve çocuklarını doğurmuş biri olsaydım daha büyük isterdim açıkcası ( 300-350-375 gibi )
Bu arada benim boyum 1.60 kilomda 45-50 arası değişiyor. Fikir yürütebilirsiniz.

Son düzenleme:

:) MANŞALLAH canım bnm 7 haziranda Allah nasip ederse bandajlar falan ne zaman çıktı görünüm nasıl tatlım yani daha önce varmıydı meme dokun ?

:) MANŞALLAH canım bnm 7 haziranda Allah nasip ederse bandajlar falan ne zaman çıktı görünüm nasıl tatlım yani daha önce varmıydı meme dokun ?

Bandaj yoktu bende , sadece kesi yerimde vardı görünüm şuan için iyi resim ekledim oradan bakabilirsin

Bu arada meme dokum vardı ama çok az mesela 70 a cup olan desteksiz bir sütyeni dolduramazdım

Gecmis olsun cnm ameliyatini olmussun toparlamissin bile
Bende gecen ay meme buyutme ameliyati oldum ama burunu aradan cikarmadigima pismanim sen ne guzel ikisini atlatmissin
Sence burun ameliyatimi gogusmu daha zordu burnunun simdiki halinden memnunmusun fotolarin varsa gorebilirmiyim

İkisi bir arada çok zorladı beni pişmanım açıkcası zaten göğüsler yeterince baskı yapıyor birde burundan nefes alamayınca tahmin edersin.
Burnumda bir değişiklik yok benim ucu felan aynı sadece ufak bir kemik vardı nefes almamı engelleyen onu düzelttirdim.Estetik denmez bile.
Görünüm aynı zaten burnum küçük ve çok şirin gerek duymadım.
İkisini bir arada yaptırmaman iyi olmuş nefes sıkıntısı çekeceğimi bilseydim eğer aynı anda yaptırmazdım

Anladim cnm gule gule kullan memisleride burnunuda😍
Ben ilk 2 gun gogus yaptigima bile pisman olmustum gerginlikten gece yatamamaktan ama tabi simdi iyiki olmus diyorum

300 cc kas zari altina damla takildi cnm 35 gun oldu
Baya yumusadilar sekillendiler ama bnm aklimdan hep daha buyuk olsaydi keske die geciyo😏
Sen boyutundan memnunmusun fotolarda pek belli olmuyo

Baya yumusadilar sekillendiler ama bnm aklimdan hep daha buyuk olsaydi keske die geciyo

hayırlı olsun cicişlerın canım..sormak ıstedıgım bi kac soru var?
kime amelıyat oldun ?
kas zarı altında hissediliyormu protezler elleyınce kenarlardan falan?
onceden meme dokun varmıydı?
damlada sarkık bi göruntu varmı yoksa ustten dekolten varmı?
hengi kesi yerınden oldun ve izler ne durumda?
cok soru sordum bılıorum ama bende damla kaszarı altı 300 cc dusunuyorum..cok benzıyor oyuzden..:)

Cnm ben prof dr ethem gunerene ameliyat oldum ben dr umdan cok memnun kaldim
Daha once gogus dokum cok azdi tek avantajim daha once emzirdigim icin derim esnekti
Ben damla protezden kesinlikle cok memnunum yuksek profil kullanildigindan hic sarkik durmuyor 3. Haftadan beri balenli sutyen kullanmaya basladim dr umun kontrolunde ve ozellikle sutyenle dekolte cok guzel ust lop dolgun duruyo sanirim yuvarlagin avantajida sutyensizde ust lobun dolgun durmasi
Protezler ilk haftaya gore cok yumusadi sekillendi elimle protezi hissetmiyorum fakat tam olarak normal meme kivaminda degil, acikcasi cok yumusacik olmasinida istemem boyle iyi
Meme alti kesisiyle ameliyat oldum dikisler suan pembe ama su hali bile beni rahatsiz etmiyor
buarada bana diren takilmadi buda ameliat sonrasi kOnforumu arttirdi
Kafana takilan bi sorun olursa yanitlarim cnm hic sorun degil

Baya yumusadilar sekillendiler ama bnm aklimdan hep daha buyuk olsaydi keske die geciyo

Yukarıdan baktığım zaman memnun değilim ama aynadan baktığım zaman boyutu iyi diyorum.
Çok doğal duruyor bu çok güzel ama neden bilmiyorum çok mutluyum diyemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…