Geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldin:) kendine gelde paylaş ayrıntıları bizlerle. Ya kızlar herkes burun ameliyatı oluyor . Benim burnum güzeldir aslında kemer falan yok muntazamdır ama herkes barbi bebek gibi burunlarla dolaşınca insanı baştan çıkartıyorlar yahu ucu hafif kalkık tontik bir burun nasıl olurdu acaba diye düşünmeye başladım yani daha önce hiç düşünmediğim şeyi aklıma sokuyosunuz zorla bak.:)
Geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldin:) kendine gelde paylaş ayrıntıları bizlerle. Ya kızlar herkes burun ameliyatı oluyor . Benim burnum güzeldir aslında kemer falan yok muntazamdır ama herkes barbi bebek gibi burunlarla dolaşınca insanı baştan çıkartıyorlar yahu ucu hafif kalkık tontik bir burun nasıl olurdu acaba diye düşünmeye başladım yani daha önce hiç düşünmediğim şeyi aklıma sokuyosunuz zorla bak.:)
Yaza girerken yaptırmayı düşünüyodum aslında. Ana şöle bi durumla karşılaştım temmuz oruç ayı oruç tutucam . Yağ enjeksiyonu yada hyluronik asir dolgu maddeleri vücudun bağışıklık sisteminin düşük olduğu dönemlerde ameliyat sonraki iyileşme sürecinde ve sıkı diet zamanlarında önermiyorlar. Vücut bu maddeleri hücre yenilemek için falan kullanıyormuş kusa sürede eriyormuş.İşte,bir başladınmı devamıda geliyor böyleDudak dolgun ne oldu yavrum senin
Yaza girerken yaptırmayı düşünüyodum aslında. Ana şöle bi durumla karşılaştım temmuz oruç ayı oruç tutucam . Yağ enjeksiyonu yada hyluronik asir dolgu maddeleri vücudun bağışıklık sisteminin düşük olduğu dönemlerde ameliyat sonraki iyileşme sürecinde ve sıkı diet zamanlarında önermiyorlar. Vücut bu maddeleri hücre yenilemek için falan kullanıyormuş kusa sürede eriyormuş.senin fikrin nedir bu konuda ramazandan sonra mı yaptırsam acaba diyorum. Oda sıkı diet grubunda gibi sanki yemek yemediğiö zaman dilimi içinde eriyip gitmesin diyorum. Ne diyosun canım napsam acaba?
Canım yaptırırsam ağustosta yaptırucam tatile ramazandan sonra çıkıcam. Doktorum ihtiyacın yok ama ille istiyosan bi tüp sana yeter dedi . Kendi dudaklarımın resmini eklicem bi bakar mısın napsam ? Azcık üst dudak kalksın istiyorum şöle seksi seksi:) bu arada eşimden gizli yaptırıcam ondanda tedirginim ilk gün şişerde anlar mı diye?
Kızlar ben geldim çok yazamayacağım göğsüm kasıyor gözlerimmçok morardı ama herşey yolunda gibi
O kadar uzun bir cvp yazmıştım konuya ama ne oldu anlamadım silindi
Neyse ben çok iyiyiö 275 cc kas altı koydu doktorum bugün kendim yatıp kalabiliyorum yemeğimi kendim yiyebiliyorum tek sorun gözlerim çok morardı ve şişti onun haricinde iyiyim daha detaylı anlatacağım sormak istediğiniz birşey varsa cvp veririm.
O kadar uzun bir cvp yazmıştım konuya ama ne oldu anlamadım silindi
Neyse ben çok iyiyiö 275 cc kas altı koydu doktorum bugün kendim yatıp kalabiliyorum yemeğimi kendim yiyebiliyorum tek sorun gözlerim çok morardı ve şişti onun haricinde iyiyim daha detaylı anlatacağım sormak istediğiniz birşey varsa cvp veririm.
Yarin bi bakmissin bitmis ohh bee demissin sonra bizi burdan haberdar etmissin..
Ne guzel ne sanslisin ki hayaline cok yaklastin Allahin izniyle sorunsuz kolay bi ameliyat gecirmen dilegiyle canim..
Icini ferah tut.
Bu arada sanki ben olacakmisim gibi karnim agridi :)
geçmiş olsun cadillacumarım herşey yolundadır gerçi arzumdan aldık güzel haberlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?