Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
CadiLLaC meme estetiği
- Konu Sahibi Cadillac
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldin:) kendine gelde paylaş ayrıntıları bizlerle. Ya kızlar herkes burun ameliyatı oluyor . Benim burnum güzeldir aslında kemer falan yok muntazamdır ama herkes barbi bebek gibi burunlarla dolaşınca insanı baştan çıkartıyorlar yahu ucu hafif kalkık tontik bir burun nasıl olurdu acaba diye düşünmeye başladım yani daha önce hiç düşünmediğim şeyi aklıma sokuyosunuz zorla bak.:)
Geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldin:) kendine gelde paylaş ayrıntıları bizlerle. Ya kızlar herkes burun ameliyatı oluyor . Benim burnum güzeldir aslında kemer falan yok muntazamdır ama herkes barbi bebek gibi burunlarla dolaşınca insanı baştan çıkartıyorlar yahu ucu hafif kalkık tontik bir burun nasıl olurdu acaba diye düşünmeye başladım yani daha önce hiç düşünmediğim şeyi aklıma sokuyosunuz zorla bak.:)
insan bir kere estetik olunca heryerine ufak dokunuşlar yaptırmak istiyor sanki azar azar dimi bağımlılık gibi bişi heralde
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldin:) kendine gelde paylaş ayrıntıları bizlerle. Ya kızlar herkes burun ameliyatı oluyor . Benim burnum güzeldir aslında kemer falan yok muntazamdır ama herkes barbi bebek gibi burunlarla dolaşınca insanı baştan çıkartıyorlar yahu ucu hafif kalkık tontik bir burun nasıl olurdu acaba diye düşünmeye başladım yani daha önce hiç düşünmediğim şeyi aklıma sokuyosunuz zorla bak.:)
İşte,bir başladınmı devamıda geliyor böyle Dudak dolgun ne oldu yavrum senin
Yaza girerken yaptırmayı düşünüyodum aslında. Ana şöle bi durumla karşılaştım temmuz oruç ayı oruç tutucam . Yağ enjeksiyonu yada hyluronik asir dolgu maddeleri vücudun bağışıklık sisteminin düşük olduğu dönemlerde ameliyat sonraki iyileşme sürecinde ve sıkı diet zamanlarında önermiyorlar. Vücut bu maddeleri hücre yenilemek için falan kullanıyormuş kusa sürede eriyormuş. senin fikrin nedir bu konuda ramazandan sonra mı yaptırsam acaba diyorum. Oda sıkı diet grubunda gibi sanki yemek yemediğiö zaman dilimi içinde eriyip gitmesin diyorum. Ne diyosun canım napsam acaba?İşte,bir başladınmı devamıda geliyor böyle Dudak dolgun ne oldu yavrum senin
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Yaza girerken yaptırmayı düşünüyodum aslında. Ana şöle bi durumla karşılaştım temmuz oruç ayı oruç tutucam . Yağ enjeksiyonu yada hyluronik asir dolgu maddeleri vücudun bağışıklık sisteminin düşük olduğu dönemlerde ameliyat sonraki iyileşme sürecinde ve sıkı diet zamanlarında önermiyorlar. Vücut bu maddeleri hücre yenilemek için falan kullanıyormuş kusa sürede eriyormuş. senin fikrin nedir bu konuda ramazandan sonra mı yaptırsam acaba diyorum. Oda sıkı diet grubunda gibi sanki yemek yemediğiö zaman dilimi içinde eriyip gitmesin diyorum. Ne diyosun canım napsam acaba?
Yağ enjeksiyonu zaten bri nevi ameliyat yani,ameliyat sonrası iyileşme dönemi gibi bir dönemde oluyor Hyalüronik asit ameliyatla birlikte yapılabiliyor.Bilemedim canım..Bu tür işlemlerden sonra metabolizması hızlı çalışan bir vücutta dolgu maddeleri fazla kalıcı olmuyor.Hızla eriyor bende oldugu gibi :)) Aslında bu senin metabolizmanın çalışma durumuna bağlı bir durum.Zaten çokta kalıcı bir işlem değil.Bir nevi paran bir süre sonra çöpe gidiyor gibi birşey.Sık sık tekrarlatmak gerekiyor.Sende bu sabır,bekleme süresi ve kabarık bir cüzdan varsa işlemlere başla.Ama tek seferde zaten iyi bir sonuç beklersen hayal kırıklıgı olur,ilk işlemden sonrada paran uçar gider zaten.O yüzden iyi düşün canım Birkaç kez tekrarlatırsan kalıcılıgı kalıcı oluyor ancak
Canım yaptırırsam ağustosta yaptırucam tatile ramazandan sonra çıkıcam. Doktorum ihtiyacın yok ama ille istiyosan bi tüp sana yeter dedi . Kendi dudaklarımın resmini eklicem bi bakar mısın napsam ? Azcık üst dudak kalksın istiyorum şöle seksi seksi:) bu arada eşimden gizli yaptırıcam ondanda tedirginim ilk gün şişerde anlar mı diye?
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Canım yaptırırsam ağustosta yaptırucam tatile ramazandan sonra çıkıcam. Doktorum ihtiyacın yok ama ille istiyosan bi tüp sana yeter dedi . Kendi dudaklarımın resmini eklicem bi bakar mısın napsam ? Azcık üst dudak kalksın istiyorum şöle seksi seksi:) bu arada eşimden gizli yaptırıcam ondanda tedirginim ilk gün şişerde anlar mı diye?
Albümdeki fotoya yorumumu yaptım Arkadaşımızın konusunu karıştırmayalım,sohbet topiginden devam edebiliriz
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...ak-isteyen-bayanlarin-geyik-sohbeti-yeri.html
- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.212
- 773
Kızlar ben geldim çok yazamayacağım göğsüm kasıyor gözlerimmçok morardı ama herşey yolunda gibi
Gecmis olsun, gule gule kullanin:)
O kadar uzun bir cvp yazmıştım konuya ama ne oldu anlamadım silindi
Neyse ben çok iyiyiö 275 cc kas altı koydu doktorum bugün kendim yatıp kalabiliyorum yemeğimi kendim yiyebiliyorum tek sorun gözlerim çok morardı ve şişti onun haricinde iyiyim daha detaylı anlatacağım sormak istediğiniz birşey varsa cvp veririm.
Neyse ben çok iyiyiö 275 cc kas altı koydu doktorum bugün kendim yatıp kalabiliyorum yemeğimi kendim yiyebiliyorum tek sorun gözlerim çok morardı ve şişti onun haricinde iyiyim daha detaylı anlatacağım sormak istediğiniz birşey varsa cvp veririm.
Son düzenleme:
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Canım,bazen çok uzun süre aynı sayfada kalınca otomatik olarak çıkış yapıyorsun ve yazdıgın yorum çıkmıyor..Bunu önlemek için siteye giriş yaparken kullanıcı adını ve parola yazdıgın yerin hemen yanında BENİ HATIRLA diye bir kutucuk var.Onu işaretle Böylece bu sorunun önüne geçmiş olursun,sevgiler :*
canım hadi geçmiş olsun ) en büyük sıkıtıyı atlttın darısı isteyenlerin başına gelişmelrden haerdar et bizi:9 benim de haziranın 7 sinde bakalım biraz korku var heyecanla birlikte :)
Bugün burnumdaki silikonlar çıktı ve. Ben daha yeni geldim eve :)) eee biraz gezmek lazım değilmi:) yazdımmı bilmiyorum ama eğer sadece göğüs büyütme olsaydım dün iş başı yapabilirdim çok şükür herşey yolunda kendimevimde olmadığım için sürekli girip yazamıyorum evime geçince daha detaylı yazacağım inşallah.
Yarin bi bakmissin bitmis ohh bee demissin sonra bizi burdan haberdar etmissin..
Ne guzel ne sanslisin ki hayaline cok yaklastin Allahin izniyle sorunsuz kolay bi ameliyat gecirmen dilegiyle canim..
Icini ferah tut.
Bu arada sanki ben olacakmisim gibi karnim agridi :)
İyi dileklerin için çok çok tşkler
geçmiş olsun cadillacumarım herşey yolundadır gerçi arzumdan aldık güzel haberlerini
Tşkler çok iyiyim şükürler olsun