inşallah canım inşallaahhh... ameliyattan sonra senin gibi ' mutluyum ' yazmak bana da nasip olur inşallah..
inşallahh canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım inşallaahhh... ameliyattan sonra senin gibi ' mutluyum ' yazmak bana da nasip olur inşallah..
Son ÜÜÜÜÜÜÜÜÇÇÇÇÇÇÇÇÇ....3
3
3
3
3
........
Evettttttttttttttttttttt
canımmm heycanla ben de güzel haberlerini bekleyeceğim benim de ayın 7 sine hayrısı ve sağlıkla sorunsuz bir ameliyat geçirirmenn dileğimle benim hiç meme dokum yok diyebilirim bakalım nasıl olcak bende böyle okudukça heyecanlanıyrum :)
Son 1 günüm yarın ameliyat oluyorum ama içim kıpır kıpır korkuyorum
Ben nasıl atlatacağım bu süreci ne olur dua edin bana çok ihtiyacım olacak buna.:18:
hiç korkma canım dualarımız seninle olacak
biran önce ameliyatını ol ve sende memeliler kervanına katıl
inan herşey göz açıp kapayıncaya kadar geçecek
cadillac sende benim gibi aynı anda hem burun hem meme ameliyatını aradan çıkarmışsın....:)tekrar geçmiş olsun ben şuan ne hissettiğini anlıyorum 1,5ay oldu nerdeyse beni ameliyatım 2'si 1 arada zor bir süreç ama 15gün içinde çook rahatlayacaksın)...ilk hafta çok zor olacak hem burundan nefes alamayacaksın hemde göğüsteki gerginlikten dolayı yeterince nefes alamayacaksın hele ki yemek yemek işkence ama hepsi geçecek...)tatlım merakla bekliyorum seni...)
Hasan Fındık buğün yine Doktorum programındaydı..Onu izlerken Cadillac arkadaşımıza mesaj atiyim dedim..Hani belki uyuyordur rahatsız etmiyim dedim..Ve şok...Arkadaşımız gayet iyi oldugunu,akşam kendisinin yataktan tek başına kalkabildigini,bugünde çok iyi hissettigini,gögsünde dren ve sıkı bandaj olmadıgını sadece sporcu sütyeni oldugunu..Burnunda tampon omadıgı için rahat nefes aldıgını söyleyince şok oldum..MAŞALLAH BAREKALLAH Arkadaşımız oldukça iyi görünüyor,hatta ameliyattan sonra memişlerim var diye ağlamış Hep mutluluk gözyaşları olsun o güzel yüzünde arkadaşım Bu sürecin hep böyle iyi gitsin,sana biran önce toparlan bile demeyecegim.Hasan beyin o sihirli elleri sana o kadar iyi gelmişki şimdiden toparlanmışsın bile Maşallah canım benim