ya herkes boyutunu sonradan kucuk buluyor..oyuzden ııyı karar vermek gerek sanırım...mesela 300 en fazla dıorum..ama sen sımdı daha buyuk olabılırdı dıyorsun..ama söle bişe yok mu...buyuk olanların daha fazla sarkma riski yokmu..yanı kucuk olması avantaj olabılır dımı ? buyuklgune doktor mu karar vermıstı senın protezlerın ?
Tabikide buyuk olunca sarkma daha fazla olur ama olmuskende bi tik daha buyuk olabilirdi
Vucut yapina gore meme dokuna gore deri esnekligine gore dr karar veriyor
Sana olabilecek en buyuk cc yi soyluyor sonra senin ne istedigini soruyor
Bnm ameliyattan once olcumlerimi yapti emzirmis olmamlami alakali bilmiyorum ama deri dokun 350cc ye kadar protezi kaldirir sen nasil bi gogus istiyosun dogal dolgun bi gogusmu buyuk seksi bi gogusmu dedi ve ekledi bnm onerim 320 cc die
Sonra yanindaki bayan asistani hocam bnce 250 nin ustu cok buyuk olur belin incr minyonsun pamela gibi bi gogus istemezsin dimi dedi
O oyle deyince aman o kadr buyuk istemem ozmn 250ile 300 arasi protezleri deneyin dogalliktan uzaklasmayalim dedim
Veee ameliyat esnasinda dr 300 cc takmis bi gordumki ne pamelasi bildigin portakal buyuklugunde bi gogus
Yani 350de taksa dogal dolgun bi gogus olcakmis zaten o kadinin bana garezi neydi 250de israr edip kafami karistirdi bilmiyorum
Yada ben o kadar okudum forumlari fotolari gordum neden o kadini dinleyip 300 un ustune cikmayin dedim hic bilmiyorum
Sunu biliyormki aklim 350 de kaldi ama bunada sukur😄😄