Cadı kazanı..

adam seni iyi taniyo bacim. adami iyi korkutmussun allah iyligini versin :roflol:

Huyumu iyi bilir..
Ben sinirliysem sayıyorsam susar o susunca ben daha bi sinir oluyorum o ayrı ama o doğru olanı yapıyor tabiki bi taraf susmalı
arada eserr geçer oo havasını yerim onun onun havasıyla çakmağımın gazı bile dolmaz

Amannnnnn şöle bi konulara baktımda millet evlencem evde kaldım diye bi tarafını yırtıyor bizde kocaları boşamaya çalışıyoruz
Bakın kız nüfusu çokmuşş erkek azmış istatislikler böyle diyor
Her erkeğe 3 kız düşüyormuşş Babamda hakımı kim yiyorsa haram olsun diyorkaydirigubbakcemile3
amaaaaaaa sevgilim çok iyi
amaaaaaaaa annesi çok tatlı çok seviyorum
uleyn sen hele evlen o sevgili koca olsun annesi hele kaynana olsun ozaman görürüsün sen
çok tatlıymışş hep bal zatennn ama tatlı dişlerimi çürütüyor ben almimmmm

senin koca light mi giiii

kiz gelin sen hazir yufkayla mi yapyon boregi elin yokmu senin acsana yufkalari.

Son düzenleme:
Kızlar varya çok fena kaynatmışsınız.... Akasia bak yavrum te lelliden örnek al, sıkı tutmuş işi, adam hem seviyor hem korkuyor, Osmanlı terbiyesi vermiş adama, helal olsun tr lelli alnından öpmek lazım kız seni

günaydin kizlar bende yeni kalktim..son günlerde cok uyuyorum..bu hamileligim bana cok agir geldi..diyerlerinde nekadar hareketliymisim...

Kızlar mutfak da işlerim vardı anca gelebildim, gerçi birazdan gideceğim de bir bakayım ne var ne yok diye dedim...

Evdeyim de bilgisayar başında olmayacağım. Evi süpürüp sileceğm, dün akşam halılarım geldi temizlikden onları sereyim, ev biraz düzene girsin, erken bitirirsem işimi çarşıya gitmem lazım, ikametgah kaydı yaptırmadım, onu halledeceğim, üşenirsem yarın giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…