- 31 Mart 2007
- 4.676
- 5.209
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
- #1.981
Dün akşam bide aradım pc den çıkınca
Hemen telf sarıldım napıyorsun dedim ?
Hiçç tv bakıyordum gelicem topralanıyorum bi tarafdan dedi facedemisin dedim?
Yoo çıktım dedi hee iyi uslu dur dedim gelirkende milka 3 tat al..
Dişçi seni sustutmak için o kadar çok iğne yapmış olmasın, pek faydası olmamış sana anam. Anca ağzında üç tane iğne deliği açılmış bence, kimbilir dişçiye neler yaptın, çok merak ettim, anlat da biraz bak baklavacığımın morali nozuk azıcık onu da toparlayalaım
Tabiki bozmayın moralleri
Gittim doktoruma baktım 2 hastası var bekledim aldı beni çağırdı Dedim koşşşşş
Girdim odaya anamm koltuk bana bakıyo ben koltuğa
Oturdum dedim dolgu yaptırcam dişimi eski dolgumu yapan doktorum zaten önceki dolgumu biraz düzelttii kenarlarını tıraşladı
Sonra iğne olayııı..
Batırdı şöleeeeee dudağıma doğru damak biraz tatsızdır acıcak dedi kaldım ölece zaten anam ne iğneydi oo vurdu yolladı bekle dedi çağırcam bekledim 15 dk çağırdı hava verdi hissediomusun dedi dedim evet Niye oyuşmamış ki dedi (bana soruyo) bi dene daha kaktı
oymaya başladı dız dız dızzzzzz ağzımada bi hortum soktu ölcem sandım hortumu gezdirio boğazıma kadar dayadı kusacaktım azdaha sıfatına doğru..
Sonracıma "üfff yaaaa çok derin" dedi.. (bende tık yok)
Nasıl becerdin köpek dişini bu kadar çürütmeyi mağra kadar dedi (bende tık yok)
Helal valla başarı dedi (bana birisi helal olsun dedi pekiyi gibi bişe galiba sevindirik oldum)
Oydu oydu bişiler soktu bişiler çıkardı (lazerli dolgu yapıyo)
sokuyo çıkarıyoo
sonra bişi verdi ağzıma ısır dedi
aç diyo ısır diyo aç diyo ne derse yaptım gıkımı çıkarmadım valla..
1 saat kadar soktu çıkardı bişiler..
Sonra elime ayna verdi kendi elindeki kücük aynayı dişime tutu bak izle dedi (öğretmenin azarladığı güçcük cocuk gibi kafamı salladım izledim)
2 tane daha çürük var görüyomusun? dedi hıhı dedim...
Onalarada bakalım bi ara dedi
Suçlu sanki adam öldürmüş katil hırsız modunda başımı eğdim önüme tamam dedim
120 Kağıdıda baydımm bi güzel çıktımmm..
Hala sağ tarafımı hissetmiyorum ısırıyorum ısırıyorum tık yok..
Ben en son dişçiye gidip dolgu yaptırdığımda kendi kendimi boğuyordum, hatta o gün 10 kasım dı, sevinmiştim, atamla aynı gün öleceğim, ona edilen duaların bir kısmı da belki bana gelir, hatta belki yanına bile gömerler beni diye düşünmştüm... Olmadı kısmet değilmiş, nice 10 kasımlar var önümde artık ne yapayım
ne ayi doktormus o öyle...töbe töbe..Az daha dişlerime hakaret etseydi yapacaktım bişiler
İçimden sövdüm ama koca parmaklarını ağzıma soktu ağzımı ikiye ayırıyordu valla oo parmakların kopa inş diye içimden söylendim adam elinden gelse elini bileğine kadar sokacak ağzıma
bazilari nediye doktor oluyorlarsa anlamiyorum..sanki bakkaldan aliyorlar diplomalarini..ya kızlar benim bir de aşılama maceralarım va ki evlere şenlik.... En küçüğünü anlatayım size, aşılama yapınca 15 dk yat burada sonra kalkabilirsin dediler. O sırada öğle tatili oldu, herkes yemeğe gitti, ben kaldım orada yalnız, koltuğu da öylebir ayarladılar ki, işkence pozisyonu, başım aşağıda, ayaklarım yukarıda, uğraıyorum uğraıyorum kalkamıyorum, kalkmam için ancakters takla atmam lazım. Kara kara ne yapacağım derken annem geldi de kurtardı beni, yoksa öğle tatili bitene kadar bekleyecektim.
ya kızlar benim bir de aşılama maceralarım va ki evlere şenlik.... En küçüğünü anlatayım size, aşılama yapınca 15 dk yat burada sonra kalkabilirsin dediler. O sırada öğle tatili oldu, herkes yemeğe gitti, ben kaldım orada yalnız, koltuğu da öylebir ayarladılar ki, işkence pozisyonu, başım aşağıda, ayaklarım yukarıda, uğraıyorum uğraıyorum kalkamıyorum, kalkmam için ancakters takla atmam lazım. Kara kara ne yapacağım derken annem geldi de kurtardı beni, yoksa öğle tatili bitene kadar bekleyecektim.