Cadı kazanı..

Yok geldiğim yerden uhtardan nakil aldım, oradan kaydımı almam gerekiyor ya... Bakalım gidebilirsem tabi, o kadar uzun zamandır doğru düzgün yemek yapmamışım ki hep uydruk şeylerle geçiştirdim. Şimdi mutfakta olmaktan çok zevk aldım, ama o kadar uzun süre kalmışım ki mutfakta yorulmuşum. Sigara molası verdim ve oturduğum yerde kaldım.

hayır tatlıcım artık otomatik herşey sisteme kayıt yaptırman lazım önce faturalardan birini alıp nüfus müdürlüğünde kayıt yaptır muhtarlar sistemden otomatik görecek onu nakil kalktı artık

hayır elektirk su doğalgazı açtırdığına dair abonelik belgelerin olması lazım onlarla nüfus müdürlüğüne gidiyosun tatlım bi de kimliğin olucak yanında

Elektrik su evsahibinin üstünde, üstüne almana gerek yok dedi. Ama doğalgazı açtırmak için kendi üstüme aldım, demek ki o yeterli olacak. Sen nasılsın? Moralin nasıl? Birşeye ihtiyacın var mı? Konuşmak ister misin?

Çıtırlar napıyosunuz bakimmm
Ayhh dişçiden geldim bi ton sövdümm..
Yaa 3 tanede morfin vurulmazki altı üstü bir dolgu be kardeşim...
Az kafa yaptı bende bu meretler neyseki dolgumu yaptırdım dızırr dızırr dızırrr Nasıl becerdin köpek dişini çürütmeyi helal olsun sana dedi mağra gibi maşallah dedi bide aferin aldım ohhhhhhhhkaydirigubbakcemile3
Ben kocayı saldım sabah kahvaltısızz
Dedim uykum kaçmasın hadii hayatımm sen az bi yol al..
11 e kadar uyudum ohh bebişler gibi..
Edanazcım temizlik derdinde..
Akasia kızz adama bide elimle mi açıcam böreği yufkayıı olduuuuu hiç uğraşamam kıss o anlamaz zaten okadar lezzetli şeylerden çok yemek seçiyo ağzının tadını bilseeee ohuuuuuuuuu
Çıkın ortaya fururum sizi topuğunuzdan

kizlar dr.geldim simdi..neden bütün beni bulur böyle seyler anlamiyorumki...dr.bosuna gittim...sadece kalp atislarini dinledik...ultrasyon görüntüsü yapmadilar...zaten 10 euyo ödedik...birde 25 euro ayriyetten ödemem gerekiyormus ultrasyon icin...saglik sigortam oldugu halde...bebeyimin göreceyim diye nekadar sevinmistik....
birdaha doktora gitmiyorum doguma kadar..yeter bukadar sacmaladiklari..bi adamakilli doktor bulamadim..:mymeka:

Dün akşam bide aradım pc den çıkınca
Hemen telf sarıldım napıyorsun dedim ?
Hiçç tv bakıyordum gelicem topralanıyorum bi tarafdan dedi facedemisin dedim?
Yoo çıktım dedi hee iyi uslu dur dedim gelirkende milka 3 tat al..

Kızlar hayırdır bugün dr günü mü?
Bende dr a gideyim de anam benim ağrıyan yerim yok, ne dr ına gitsem ki...

Dişçi seni sustutmak için o kadar çok iğne yapmış olmasın, pek faydası olmamış sana anam. Anca ağzında üç tane iğne deliği açılmış bence, kimbilir dişçiye neler yaptın, çok merak ettim, anlat da biraz bak baklavacığımın morali nozuk azıcık onu da toparlayalaım

Tabiki bozmayın moralleri
Gittim doktoruma baktım 2 hastası var bekledim aldı beni çağırdı Dedim koşşşşş
Girdim odaya anamm koltuk bana bakıyo ben koltuğa
Oturdum dedim dolgu yaptırcam dişimi eski dolgumu yapan doktorum zaten önceki dolgumu biraz düzelttii kenarlarını tıraşladı
Sonra iğne olayııı..
Batırdı şöleeeeee dudağıma doğru damak biraz tatsızdır acıcak dedi kaldım ölece zaten anam ne iğneydi oo vurdu yolladı bekle dedi çağırcam bekledim 15 dk çağırdı hava verdi hissediomusun dedi dedim evet Niye oyuşmamış ki dedi (bana soruyo) bi dene daha kaktı
oymaya başladı dız dız dızzzzzz ağzımada bi hortum soktu ölcem sandım hortumu gezdirio boğazıma kadar dayadı kusacaktım azdaha sıfatına doğru..
Sonracıma "üfff yaaaa çok derin" dedi.. (bende tık yok)

Nasıl becerdin köpek dişini bu kadar çürütmeyi mağra kadar dedi (bende tık yok)

Helal valla başarı dedi (bana birisi helal olsun dedi pekiyi gibi bişe galiba sevindirik oldum)
Oydu oydu bişiler soktu bişiler çıkardı (lazerli dolgu yapıyo)
sokuyo çıkarıyoo
sonra bişi verdi ağzıma ısır dedi
aç diyo ısır diyo aç diyo ne derse yaptım gıkımı çıkarmadım valla..
1 saat kadar soktu çıkardı bişiler..
Sonra elime ayna verdi kendi elindeki kücük aynayı dişime tutu bak izle dedi (öğretmenin azarladığı güçcük cocuk gibi kafamı salladım izledim)
2 tane daha çürük var görüyomusun? dedi hıhı dedim...
Onalarada bakalım bi ara dedi
Suçlu sanki adam öldürmüş katil hırsız modunda başımı eğdim önüme tamam dedim
120 Kağıdıda baydımm bi güzel çıktımmm..
Hala sağ tarafımı hissetmiyorum ısırıyorum ısırıyorum tık yok..

Az daha dişlerime hakaret etseydi yapacaktım bişiler
ıçimden sövdüm ama koca parmaklarını ağzıma soktu ağzımı ikiye ayırıyordu valla oo parmakların kopa inş diye içimden söylendim adam elinden gelse elini bileğine kadar sokacak ağzıma

Ben en son dişçiye gidip dolgu yaptırdığımda kendi kendimi boğuyordum, hatta o gün 10 kasım dı, sevinmiştim, atamla aynı gün öleceğim, ona edilen duaların bir kısmı da belki bana gelir, hatta belki yanına bile gömerler beni diye düşünmştüm... Olmadı kısmet değilmiş, nice 10 kasımlar var önümde artık ne yapayım

Baklavacık bosma moralini be kuzummmm
Bak 120 lira baydım geldim cüzdanımdaki son kuruşuma kadar verdim hem okadar acı çektim üstünede para verdim..
Bebeğin sağlıklı olsunda gerisi teferruat..

Aslında bacım iğneleri hissetmiyim diye yaptı anlıyorumda o demese acımıcak, iğne yaptığını anlamıcam, habure bişiler sokuyo göremiyorum ki ne sokuyoo
o söyleyince psikolojik olarak acı hissine kapılıyorum tükür tükür me yut yutkunma
ebeninn...kaydirigubbakcemile3

ne ayi doktormus o öyle...töbe töbe..

ya kızlar benim bir de aşılama maceralarım va ki evlere şenlik.... En küçüğünü anlatayım size, aşılama yapınca 15 dk yat burada sonra kalkabilirsin dediler. O sırada öğle tatili oldu, herkes yemeğe gitti, ben kaldım orada yalnız, koltuğu da öylebir ayarladılar ki, işkence pozisyonu, başım aşağıda, ayaklarım yukarıda, uğraıyorum uğraıyorum kalkamıyorum, kalkmam için ancakters takla atmam lazım. Kara kara ne yapacağım derken annem geldi de kurtardı beni, yoksa öğle tatili bitene kadar bekleyecektim.

bazilari nediye doktor oluyorlarsa anlamiyorum..sanki bakkaldan aliyorlar diplomalarini..

Komik ama baklavacım, bir kere de iş yrinde rahatsızlandım, serum taktılar bana, serumu tedikçe wc ihtiyacım oldu benim, ama serum daha bitmedi, Kalktım wc ye gittim ben, dr hemşireler beni arıyorlar, çıktım wc den sen neredesin dediler e dedim ne yapayım, not mu yazacaktım size, biraz daha beklesem zaten izleri takip edip beni bulurdunuz dedim. Çok güldük....

Aşılama böylemi oluyor demek hiç bilmiyordum bunu şimdi gözümün önüne geldide bir an ..

Buna benzer bende yaşadım hemaroit vardı bende lazerle yaktırmıştım izmirdeyken pozisyon acayip ama utanmasıda çabası komple adamın karşındasın işte hemde parmakla muayene düşünsene birde coz diye yanıyon kokular çıkıyor ardından dikiyor ayyy ne gündü o zaman sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…