Cadı kazanı..

hos bulduk tr lellı son gelısmelerdenhaberın varmı esım 2 dun once kayın valıdeme saydı da saydı kız napsın artık dedı. bana dedı sen bısey soleme gelınce alıcam karsıma konuscam dedı sana bukadar laf solemelerı olmaz dedı cahıl bunlar ama denıycem anlatcam dedı.. sımdı esım arkamda sabrımın sonucu hos zaten arkamdaydı ama bu ev meselesını bılıyorsun sımdı ıstedıgım yerde ıstedıgım eve tasınacagım bırazdan kayın valıdem ve eltımın yanına gıdıcem mecburıyetten artık evı tasıyacagımıda duyunca catlarlar...

Anlasın tabiki bacım inş benimkide anlar anlıyorum diyo ama icraat yok benimkinde
Susmak bazen iyi oluyor haksızda olsan seni haklı çıkarıyor sustuğun için nötr oluyorsun yoksa susmadımmı özellikle benim ağzımın ayarı yok o an söylemek istemediklerimi de söylüyorum ortalık iyice karışıyor Rabbim sabredenin yanındadır..
Sevindim senin adına bakalım eşin gelince nolucak..

Başım ağrıdı orda herkes bişi diyo
Ama bende denicem bayadır aklımdaydı..
bi sıkıştırim bakim ne yumurtluyo benimkii ama çakar yaa hemen
Bir defa okey oynuyormuşş facede biri gelmiş masada karşısına bi bayan nicki avatarıymış benimkine sizi tanıyorummu ne öle bişe demiş hemen beni arıyo tellde bak oyun oynama işletme beni diyoo
Benimki paranoya haberim bile yok ben annemde oturuyorum telf ediyo bana aa dedim yuhhh ben bişe yapmadım bee dedim
O kızlarında hesabını vericen akşam diye bi sürü bağırdım..
Acaba yapar mı kii
O benim nasıl deli olduğumu biliyo neleri yapabilcemi ben ona dedim bak böyle bişe yaparsın duyarım hissederim görürüm artık işeyemessin çünki kesecem dedimkaydirigubbakcemile3
Sen delisin diyo manyakmısın nesin diyo...
Korksun benden...

Bir defa okey oynuyormuşş facede biri gelmiş masada karşısına bi bayan nicki avatarıymış benimkine sizi tanıyorummu ne öle bişe demiş hemen beni arıyo tellde bak oyun oynama işletme beni diyoo
Benimki paranoya haberim bile yok ben annemde oturuyorum telf ediyo bana aa dedim yuhhh ben bişe yapmadım bee dedim
Acaba yapar mı kii
O benim nasıl deli olduğumu biliyo neleri yapabilcemi ben ona dedim bak böyle bişe yaparsın duyarım hissederim görürüm artık işeyemessin çünki kesecem dedimkaydirigubbakcemile3
Korksun benden...

Adamın canına tak edecek atacak kendini bir yerlerden... Sende canlı yayında KK daki fıstıklara selm deyip el sallarsın,,, Kız uğraşma adamla, mor çatı sığınma evine kaçacak adam kaydirigubbakcemile3

Acaba yapar mı kii
Korksun benden...

adam kendi kendini ele vermis garibim:roflol:

Zaten panikliyoo yani sıkıştırim az üstüne felan gidiyim bak söyle aldattınmı beni uleynnn felan diye töbe haşa dicek
Bak benim eşim iş yaptığı ortağı bekar işte işe kız eleman aruyordu herbişeden haberim tabi aradığından felan gözüm üstünde adam sabah gidiyo akşam geliyo tabiki bilemem yanında değilim akşama kadar napıyo..
işte 2 kız gelmiş görüşmeye kocaeliden..
Eşim akşam bana anlatıyor..(şöyle düşünüyorum tabi bu adam anlatmasa ne haberim olcak ruhum duymaz dimi benim koca yalansız kızzz dobradır açık sözlüü)
işte bugün 2 kız geldi x(ortağı) işde yemek yiyelim orda konuşalım demiş
bunlar 2 kız 2 erkek dürüm yemişler bi yerde (anlatıyo o arada tabi gözümden ateş çıkıyo benim)
kızlardaki cesaretede bak 2 kız kalkın gelin kocaeliden tanımadığınız 2 herifin arabasına binin kaşarlar
eeeeeee dedim ben hiç ses etmiyorum (benim eşim bayan istemiyordu ama başından beri)
Salağa uydum dedi(x e)
bi de kızlara dürüm yedirdi salak dedi ben hiç konuşmadım o konuştu zaten onları işe alırsan ben çıkarım demiş eşim...

Yaaa düşününce yani bu adam bunu bana anlatmasa anlatmaya bilirdi nerdne haberim olcakki dimi ama
ki bu konularda çok hasas olduğumu bilir..
ama saklamıyor anlattı bende ondan güveniyorum
benim eşim 2 iş yapıyor hemde esnaf..
birde yanına gitmiştim akşam bi müşterisi(kız) el salladı buna iyi akşamlar dedi ben biraz uzakdaydım kız beni tanımıyo tabiki Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh eve gidene kadar
o kız sana nie el salladı
kim
neci
nekadar sıklıkda geliyo alışveriş yapıyor
bekar mı
kimle oturuyor
el niye sallıyor
eve gidene kadar adam öldü dirildi..
Geçen kıza demiş ki senin yüzünden hanım beni yicekti demiş.... kızda niye söylemedin kardeşim gibidir deseydin ya demiş mahçup oldum bak şimdi demiş kız nişanlanmışş..
Ben çok hassım bu konuda yanımda nereye baktığına bile dikkat eder gözü kaysın hele oyarım içine bade koyarım..

Son düzenleme:
adam kendi kendini ele vermis garibim:roflol:

kız öle bişe olsa varya ben yanlış anlıcam diye napcanı şaşırıyo panik oluyor helede üstüne gidip sıkıştırim trip yapim ya adam oğlumun üstüne yemin etmeye başlıyo sus sus kessss! oğlumu anma yeminlerine diyorummkaydirigubbakcemile3

kız öle bişe olsa varya ben yanlış anlıcam diye napcanı şaşırıyo panik oluyor helede üstüne gidip sıkıştırim trip yapim ya adam oğlumun üstüne yemin etmeye başlıyo sus sus kessss! oğlumu anma yeminlerine diyorummkaydirigubbakcemile3

adam korkudan wc ye giderken bile sana soracak.... Evden kaçacak adam karı baskısı yüzünden

Korksun benden
O bilir ben o konularda fenayım ama tek taraflı değil mesela bende mağzaya giricem öle erkek bolsa girmem yada sadece eleman erkekse sevmem bu eşimin bana uyarması yada onluk onla alakalı değil ben sevmiyorum o hatta sanki yicekler seni yerler sanki felan diye takılır ben sevmiyorum güvenir o kunularda ama ben işte az parfüm sıksın saçını yapsın topsakal felan bırakıyor hemen başlarım dır dır a
ama ben parfümü boca ederim o ayrı..
saçımı başımı yaparım kıss benim ki öle pek parfüm fln sıkmaz ben dolapdan ne versem giyer
arada şunu giysem diye tuttursada idare ediyoruz gecen parfüm kokuyordu gömleği çıkarmış atmış kirliye oo parfümde mi sıkılmışş nerde esti dedim adam parfümü arabanın yan gözünde taşıyo eve bie getirmiyo sıkmasın alla allaaaaa

Benim kocaa yaşlandı emme ihtiyar kurdum ookaydirigubbakcemile3
saçlarına aklar düştü bolca (ırsi bunlarda)
baya bi kır saçlı ağarttın saçlarımı diyoo

Durun gülün az daha gecen akşam ben annemdeydim aradım bunu gece 12 de geliyor genelde
nerdesin gelmiyomusun felan dedim işde bişi istiyomusun dedi..
sonra baktım kıvranıyoo hee dedim söyle ben dedi çıktım iki tek atıcam 1.5 da gelsem olurmuuu neeeeeeeeeeeeeeeeeee
dedim 1.5 damı hemen geliyosun dedim çabukkkkkkkkkk beni eve bırak sonra ne b.k yersen ye (arada izin veriyorum)
taxi çağrır giderim dedim..
Beyim adamların yanına gitmiş masaya oturmuşş karıdna izin aldınmı diye takılmışlar benim ki laz oğlu ya karıda bana ne karışır havalarında...
ordan kalktımı geldimi beni alamaya eve bıraktımı.. saat 1 adamlar dalga geçmiş benimkiyle arabada söyleniyo adım kılıbığa çıktı senin yüzünden masadan kaldırdın beni de elaleme rezil hüsva ettin de içki masasından adam kaldırılırmıda dedim tamam bırak bizi şimdi gidebilirsin...kaydirigubbakcemile3
Çekilebilirsin dedim azad ettim yürüüüü söylene söylene gitti iyi dalga geçmişler sabah hala adım kılıbığa çıktı diye dolanıyordu

adam korkudan wc ye giderken bile sana soracak.... Evden kaçacak adam karı baskısı yüzünden

Kız dışarda yüceltiyom kocamı ben kıss deme öle dışarda havalanır evde alıyorum havasını fısssssssssssssssssgamyoncuiremsu

X