- 1 Mart 2010
- 44.659
- 113.565
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
- #1.941
Kızlar eşimi test ettim çok mutsuzum diye bir konu açılmış f..... zede arkadaş hadi gelin takılalım...
hos bulduk tr lellı son gelısmelerdenhaberın varmı esım 2 dun once kayın valıdeme saydı da saydı kız napsın artık dedı. bana dedı sen bısey soleme gelınce alıcam karsıma konuscam dedı sana bukadar laf solemelerı olmaz dedı cahıl bunlar ama denıycem anlatcam dedı.. sımdı esım arkamda sabrımın sonucu hos zaten arkamdaydı ama bu ev meselesını bılıyorsun sımdı ıstedıgım yerde ıstedıgım eve tasınacagım bırazdan kayın valıdem ve eltımın yanına gıdıcem mecburıyetten artık evı tasıyacagımıda duyunca catlarlar...
Başım ağrıdı orda herkes bişi diyo
Ama bende denicem bayadır aklımdaydı..
bi sıkıştırim bakim ne yumurtluyo benimkii ama çakar yaa hemen
Bir defa okey oynuyormuşş facede biri gelmiş masada karşısına bi bayan nicki avatarıymış benimkine sizi tanıyorummu ne öle bişe demiş hemen beni arıyo tellde bak oyun oynama işletme beni diyoo
Benimki paranoya haberim bile yok ben annemde oturuyorum telf ediyo bana aa dedim yuhhh ben bişe yapmadım bee dedim
O kızlarında hesabını vericen akşam diye bi sürü bağırdım..
Acaba yapar mı kii
O benim nasıl deli olduğumu biliyo neleri yapabilcemi ben ona dedim bak böyle bişe yaparsın duyarım hissederim görürüm artık işeyemessin çünki kesecem dedimkaydirigubbakcemile3
Sen delisin diyo manyakmısın nesin diyo...
Korksun benden...
Başım ağrıdı orda herkes bişi diyo
Ama bende denicem bayadır aklımdaydı..
bi sıkıştırim bakim ne yumurtluyo benimkii ama çakar yaa hemen
Bir defa okey oynuyormuşş facede biri gelmiş masada karşısına bi bayan nicki avatarıymış benimkine sizi tanıyorummu ne öle bişe demiş hemen beni arıyo tellde bak oyun oynama işletme beni diyoo
Benimki paranoya haberim bile yok ben annemde oturuyorum telf ediyo bana aa dedim yuhhh ben bişe yapmadım bee dedim
O kızlarında hesabını vericen akşam diye bi sürü bağırdım..
Acaba yapar mı kii
O benim nasıl deli olduğumu biliyo neleri yapabilcemi ben ona dedim bak böyle bişe yaparsın duyarım hissederim görürüm artık işeyemessin çünki kesecem dedimkaydirigubbakcemile3
Sen delisin diyo manyakmısın nesin diyo...
Korksun benden...
adam kendi kendini ele vermis garibim:roflol:
kız öle bişe olsa varya ben yanlış anlıcam diye napcanı şaşırıyo panik oluyor helede üstüne gidip sıkıştırim trip yapim ya adam oğlumun üstüne yemin etmeye başlıyo sus sus kessss! oğlumu anma yeminlerine diyorummkaydirigubbakcemile3
adam korkudan wc ye giderken bile sana soracak.... Evden kaçacak adam karı baskısı yüzünden