- 31 Mart 2007
- 4.676
- 5.209
- Konu Sahibi BenmasMavi
- #1.921
Mesala orda öğrendiğim bir tarif
1.__sinameki bitkisini demliyosun 1 bardak suya süzüp suyunun içine 1 Ampul bemix(vitamin) bir kaşıkda badem yağı katıyorsun haftada 1 saçına sürüp 2 saat bekletip yııkıyorsun
2.__ sarımsağı ezip saçıma sürüp streçliyorum 2 saate böyle bekletiyorum (saçı gürleştiriyor yeni saç çıkarıyor)
3.__ aktarlarda 8 yağ karışımı var Mecitefendi saç bakım yağı bunuda sürüp 2-3 saat bekletiyorum..
fön. maşa . düzleştiriciyi bıraktım düğün vs olmazsa kullanmıyorum yeni saçlarım çıktı önlerimde
ve uzattıı
o BÖLÜMDE 3 AYDA 10 CM UZATANLAR VARMIŞ BU KÜRLERLE TAKİP EDİYORUM..
Bende yapayım bunları şimdi zaten saçımı boyayacağım, biraz daha uzasın da motorla giderken asfaltı yakayım.... Siz ne beter şeylersiniz ya, sözde dışarı çıkacakdım bugün sizi bırakıp çıkamadım... Tr lelli sen var ya sen, gökkuşağı gibisin kız, enerji dolduruyorsun insanın içini... Ama çok acıktım, biraz müsade... Ha bu rada akşama bir arkadaşım katılacak aramıza, çok eski arkdaşım, 25 yıllık... Yardımlarınıza ihtiyacı var kızlar. Msn de onunla yzışıyorduk da size fazla yetişemedim. Hep beraber ona da yardım ederiz değil mi kızlar?