Cadı kazanı..

Mesala orda öğrendiğim bir tarif
1.__sinameki bitkisini demliyosun 1 bardak suya süzüp suyunun içine 1 Ampul bemix(vitamin) bir kaşıkda badem yağı katıyorsun haftada 1 saçına sürüp 2 saat bekletip yııkıyorsun

2.__ sarımsağı ezip saçıma sürüp streçliyorum 2 saate böyle bekletiyorum (saçı gürleştiriyor yeni saç çıkarıyor)

3.__ aktarlarda 8 yağ karışımı var Mecitefendi saç bakım yağı bunuda sürüp 2-3 saat bekletiyorum..

fön. maşa . düzleştiriciyi bıraktım düğün vs olmazsa kullanmıyorum yeni saçlarım çıktı önlerimde
ve uzattıı
o BÖLÜMDE 3 AYDA 10 CM UZATANLAR VARMIŞ BU KÜRLERLE TAKİP EDİYORUM..

Bende yapayım bunları şimdi zaten saçımı boyayacağım, biraz daha uzasın da motorla giderken asfaltı yakayım.... Siz ne beter şeylersiniz ya, sözde dışarı çıkacakdım bugün sizi bırakıp çıkamadım... Tr lelli sen var ya sen, gökkuşağı gibisin kız, enerji dolduruyorsun insanın içini... Ama çok acıktım, biraz müsade... Ha bu rada akşama bir arkadaşım katılacak aramıza, çok eski arkdaşım, 25 yıllık... Yardımlarınıza ihtiyacı var kızlar. Msn de onunla yzışıyorduk da size fazla yetişemedim. Hep beraber ona da yardım ederiz değil mi kızlar?

şimdi birde karanfili suda bekletip suyu saçına sıkıyormuşsun saçların dökülmesini engelleiyormuş
onuda denicem bide sızma zeytin yağını ısıtıp saç uçlarıma sürüyorum bekletip yıkıyorum buda uçlardaki kırıları temizliyormuş yeniliyormuşş
Ne bulsam deniyorum ama uzattı saçımı saçım uzamıştı herkes fark etmişti
Eşim Allah sana akıl versin diyo ne bulsan sıvıyosun kafana

saol cnm

ben hepicini yapıyorum birde kil maskesi aldım yüzümede onu sıvıyorumm
Hem kafam dağılıyo hemde uğraş işte saçımı sarımsaklıyorum mesela ev batıyo banyo batıyoo her yer yağ oluyo kirleniyo al iş canım sıkılıyor ya hadii bakalım temizle banyoyu evi hobaaaaa
Can sıkıntımda geçiyo
Komşum kızıyo ama yine yağlamış saçlarını bitlencen kız diyo bide streçle sarıyorum bulaşmasın diye
oğlum annem uzaylı olmuş diyoookaydirigubbakcemile3

Bende yapayım bunları şimdi zaten saçımı boyayacağım, biraz daha uzasın da motorla giderken asfaltı yakayım.... Siz ne beter şeylersiniz ya, sözde dışarı çıkacakdım bugün sizi bırakıp çıkamadım... Tr lelli sen var ya sen, gökkuşağı gibisin kız, enerji dolduruyorsun insanın içini... Ama çok acıktım, biraz müsade... Ha bu rada akşama bir arkadaşım katılacak aramıza, çok eski arkdaşım, 25 yıllık... Yardımlarınıza ihtiyacı var kızlar. Msn de onunla yzışıyorduk da size fazla yetişemedim. Hep beraber ona da yardım ederiz değil mi kızlar?

Tabiki canımmm yardımımız dokunabilecekse elimizden ne gelirse..
Senin arkadaşın şahsen benimde arkadaşım ben sefiom sizi yaaaaa:kedi:

ben hepicini yapıyorum birde kil maskesi aldım yüzümede onu sıvıyorumm
Hem kafam dağılıyo hemde uğraş işte saçımı sarımsaklıyorum mesela ev batıyo banyo batıyoo her yer yağ oluyo kirleniyo al iş canım sıkılıyor ya hadii bakalım temizle banyoyu evi hobaaaaa
Can sıkıntımda geçiyo
Komşum kızıyo ama yine yağlamış saçlarını bitlencen kız diyo bide streçle sarıyorum bulaşmasın diye
oğlum annem uzaylı olmuş diyoookaydirigubbakcemile3

offf hiçbirine vaktım yok
sabah 7 akşam 7 mesai:KK43:((( haşatı çıkan ben

offf hiçbirine vaktım yok
sabah 7 akşam 7 mesai:KK43:((( haşatı çıkan ben

Yok sen sarımsak olayına felan hiç bulaşma zaten ozaman çıkmıyo saçtan kokusu 3 gün ama hani mesela duşa girceksin sinamekiyi yap 2 saat kalsın saçında saçına yedir o suyu topuz yap öyle evinin işini yemeğini yap sonra bıcı bıcını yap kokusu felanda yok onun

ayıpsın kuzum yetmesmiyiz
Biz her biyeri hallederiz naptın yemek yedin mi

Kızlar şimdi saçmı boyamaya başlıyorum, yoğun kızılşın olacağım. Tr lelli bu arada bacım bir kısmetler çıktı bana sorma.... ıçimdeki sadist duygular canlanıyor, hepsini süründürmek istiyorum..

Takı gelcek benim akşama işlerimi yaptım akşam işim takıyla kızz kokoşlar ne takılar takıyorlar gülmekden ölüyorum yaparken anam broşlar kafam kadar kolyelerrr ığkkkk ne zevksizler ya

Abowwwwwwww Edanaz bee kuzum hani belki mutluluk uzağında değildir ikinci bahar olayı belki Rabbim sınadı şimdi mutlu etmek istiyor senii..

Yok be hiç işim olmaz, bence hiçbiri değmez, ben kendim gözüme kestirip seçmeliyim, dur on dakikada saçımı boyayım beklerken analtırım

Canım birisi konu açmış cenebaz kitlemiş konuyu konu tekrarı diye konu başlığı:
KAYNANAMI SEVıYORUM ÇÜNKı KOCAMI O DOĞURDU..
Ayyyyy bi sinir oldum yazmış işde nekadar kötüde olsa ben eşimi doğurduğu için seviyorum diye
Bende durumuyum yazdım hemen doğurdu diye kaderinidemi o doğurcak dedim çocuk dediğin 35 yaşında adamlar dedim kundaklasında pişpişlesin dedim herkes zaten saydırmaya başladı kitlendi konukaydirigubbakcemile3

Geldim kızlar, ayrıca o arkadaş kaynanaını o kadar çok seviyorsa gidip ona söylesin bize ne, hatta isterse bizimkileri de verebiliriz...

Kızlar eşimi test ettim çok mutsuzum diye bir konu açılmış f..... zede arkadaş hadi gelin takılalım...

hos bulduk tr lellı son gelısmelerdenhaberın varmı esım 2 dun once kayın valıdeme saydı da saydı kız napsın artık dedı. bana dedı sen bısey soleme gelınce alıcam karsıma konuscam dedı sana bukadar laf solemelerı olmaz dedı cahıl bunlar ama denıycem anlatcam dedı.. sımdı esım arkamda sabrımın sonucu hos zaten arkamdaydı ama bu ev meselesını bılıyorsun sımdı ıstedıgım yerde ıstedıgım eve tasınacagım bırazdan kayın valıdem ve eltımın yanına gıdıcem mecburıyetten artık evı tasıyacagımıda duyunca catlarlar...

X