- 31 Mart 2007
- 4.676
- 5.209
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
- #1.801
soriyiimi abla?
susuyo, ve o sustukca ben cileden cikiyorumkötükedihüsoeşin ne diyo pekiiii???
Benim kaynana da her gördüğünde oğluna sen zayıflamışsın deyip imalı gözlerle bana abkıyordu. Ben de bir gün evet anne, onun önünden yemekleri alıp ben yiyorum, oğlunu aç bırakıyorum dedim. Seat'ın önünde dedim kadın ne diyeceğini bilemedi, yok kızım olur mu öyle şey falan diye lafı geveledi
abla neriman turuncu cocuklarini seviyo gene benimiki onu bile yapmiyo. sadece benim esimi sever cunku esim istemeden olmus ve aldirmaya gitmis tam aldiracakken vazgecmis onun icin esim onun gozunde daha bebek. buda beni cileden cikariyo
soriyiimi abla?
evet canim aynen. kayganam genellikle aksamlari arar ve ne yemek yedigini sorar esime ama aynen boyle soruyo bak. oglum ne yedin, ne yemek yapildi, karnin doydumu, doymadiysa soyle tekrar yapilsin,beni ogluna hizmetci diye aldi
sedat seni aldattımı abla evleliğiniz boyunca?
yanlış anlama merak ettim ....
senin gibi bi kadına bunuda yptımı diye sordum kırdıysam kusuruma bakma:ecrin_bebek:
evet seviyor ama canlarınıda çıkarıyor neriman turuncu aslında hepsinin gözünde birer bebek onların ama kabul edeimiyorlar aslında bizlerin elinde olduklarını
bana mı sorcan canım
başka arkadaşımıza mı
bir kere bu hatayı bana yaptı öyle bir cevap verdim ki ağladı benimkinede dedim aslında gıkı bile çıkmadı çıkamaz zaten :mymeka:
ne dedin abla soyle bende soyleyim
Hatta benim ki, benim evimde misafir varken ki misafirde Sedat'ın abi gibi sevdiği biri, onun önünde kaynanam oğlum beni severdi, seninle evlendiğinden beri beni aramıyor bile, seni çatır çatır boşatacağım, iki maaş alıyorunuz ne yapıyorsunuz paraları, eşyan olmasın, benim de eşyam yok seninde olmasın, aç mezarı yok ama genç mezarı çok dedi.Ve o abimiz bunları Sedat'a anlattı. Ben orada Sedat'tan anne evime gelme, o benim eşim, bunları söylemeye hakkın yok demesini beklerdim. Sedat annemle konuştum, böyle yapacaksan bir daha gelme dedim diyor. Bu tarzda söylediğine inanmıyorum, çünkü annesine inadına daha çok geldi, aradı.
Sedat çok farklı bir insandır. Bekarken bir sürü ilişkisi olmuş, herşeyi yaşamış, evlenince artık onun için tek ben vardım. Hatta biliyorum ki bundan sonra da başkası olmayacak. Ölene jadar sen benim kadınımsın, ben ölene kadar diye evlendim seninle diyor. Zaten Foça çok küçük bir yer ve beni tanıyan çok fazla, benim aracalığımlada onu tanıyan çok fazla ama o çoğunu tanımıyor. Sedat dışarıda adım attı mı bana haberi gelirdi, o söylemesede nerede olduğunu ben bilirdim. Ama bu konuda eminim, asla aldatmadı
aferin ona kiz masallah nazar degmesin adama.yok benim kaynana öyle değildir oğlum ne güzel yemek yapıyo yede kilo al der ...
ama ben ona içten içe çok kızıyorum daha bunla ilk görüşmemizdi ben hamileydim o zamn onu ilk defa 7 aylık hamileyken gördüm .. çok kasılmam vardı ay ölecem artık canım çok yanıyo bi an önce doğsada kurtulsam dedim bana ne ddei biliyomusunuz ne o taşıyacan tabi babanın evinden mi getirdin dedi bende oğluna sor bakalım babamın evindenmi getirmişim dedim..
esat duyunca küplere bindi ben eşimi size maskara olsun diyemi yolladım adam gibi davrancaksınız ona eğer bikere daha kırarsanız sizi silerim hamile kadının canını sıkmaya hakkınız yok babasını evinden getirmedi benim imalatım için rahatladımı dedi anasına :lepi: ay çok mutlu olmuştum onn mors olan suratını görünce
Bok yesin dedim :icecream:
evet seviyor ama canlarınıda çıkarıyor neriman turuncu aslında hepsinin gözünde birer bebek onların ama kabul edeimiyorlar aslında bizlerin elinde olduklarını
bana mı sorcan canım
başka arkadaşımıza mı
bir kere bu hatayı bana yaptı öyle bir cevap verdim ki ağladı benimkinede dedim aslında gıkı bile çıkmadı çıkamaz zaten :mymeka:
edanaz ablaya sorcaktım..
ama istersen sanada sorarımolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
sağol abla sorum seni incittiyse özür diliyorum sendenŞeniz
yok benim kaynana öyle değildir oğlum ne güzel yemek yapıyo yede kilo al der ...
ama ben ona içten içe çok kızıyorum daha bunla ilk görüşmemizdi ben hamileydim o zamn onu ilk defa 7 aylık hamileyken gördüm .. çok kasılmam vardı ay ölecem artık canım çok yanıyo bi an önce doğsada kurtulsam dedim bana ne ddei biliyomusunuz ne o taşıyacan tabi babanın evinden mi getirdin dedi bende oğluna sor bakalım babamın evindenmi getirmişim dedim..
esat duyunca küplere bindi ben eşimi size maskara olsun diyemi yolladım adam gibi davrancaksınız ona eğer bikere daha kırarsanız sizi silerim hamile kadının canını sıkmaya hakkınız yok babasını evinden getirmedi benim imalatım için rahatladımı dedi anasına :lepi: ay çok mutlu olmuştum onn mors olan suratını görünce
aferin ona kiz masallah nazar degmesin adama.
:1ninca:
aferin ona kiz masallah nazar degmesin adama.
:1ninca:
edanaz ablaya sorcaktım..
ama istersen sanada sorarımolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
ay böyle pat die gircem sohbetin içine ama valla sana da eşine de bravovereliniortak
burayı eceyi takip ederken buldum onuda söleyim desırnaşık şey
yok bana asla laf söyletmez bikerede görümcem abisine söylemem için bişey demişti bana bende sordum esata esatta kızdı buna sonra görümcem bana bağırmazmı insan içinde abime ne söylüyon diye ee salak sen sor dedin zaten o zamanda güzel fırça çekmişti kıza düğün zamanı zorla özür diletti benden cümle alemin içindekaydirigubbakcemile3
hak etti ama ne yapayım
tamam canım sonradan gördüm zaten
cevap vereyim 23 yıllık evliyiz biz hiç böyle birşey yaşamadım allaht yaşatmasın zaten evden işe gider zaten vaktinde de gelir