Cadı kazanı..

yönetir canım onlar telefon denen birşey var

herkese günaydın parçalı bulutlu bi istanbul sabahından herkese sevgiler.....
bu sabah içimde sebebi olmayan bi mutlulukla uyandım kızlar....
hepinizi seviyorum...

Daha kaynanami gormedim ben ama msn'de ve telefonda cok konusuyoruz.. Artik ara verdim cunku rapor isteyecek nerdeyse.. Bir ara oyle alistirdikki bir aksam msn acmasak nerdeydiniz nereye gittiniz ne yediniz ne ictiniz diye sorular soruyor..

bide benimki beni korusa kollasa ah ah ne deseler ben yanlıs anlıyorum diyor

o konuda eşim benı her konuda desdekler bana laf söletmez buara nedene annesıne ve eilesınede laf söletmıyordu amoda anladı ailesının yaptıklarını zafer benım :))

Daha kaynanami gormedim ben ama msn'de ve telefonda cok konusuyoruz.. Artik ara verdim cunku rapor isteyecek nerdeyse.. Bir ara oyle alistirdikki bir aksam msn acmasak nerdeydiniz nereye gittiniz ne yediniz ne ictiniz diye sorular soruyor..

vayyy görmedin mi süper yaaaaa

o konuda eşim benı her konuda desdekler bana laf söletmez buara nedene annesıne ve eilesınede laf söletmıyordu amoda anladı ailesının yaptıklarını zafer benım :))

benimki bana laf söyletıyor mu söyletmıyormmu onlara karsı bılmıyorum
ama bana söyluyor
ben konuları açmasam bana da bişi dediği yok
ama ben bazen tahammul edemıyorum annen böle böle dedi diince kavga çıkıyor
annem öle demek ıstememıstır sen hep yanlıs anlıosun dıo

Benim ki ile aynı model.... Seninki gece siz yatarken kapıyı çalmadan odanıza girer mi oeki?

girmezmi ablacim,
abla sana bisey anlatayim. onun evinde oturdugumuzda disari cikacagimiz zaman odamin kapisina, dolabin kapagina bir kagit parcasi koyardim. ve eve geldigimde o kagit parcasini yerde bulurdum, yani odama girip dolabimi karistiriyordu.

bende şimidye kadar 2 defa gördüm eşim pek sevmez onları ayda bi arar :teytey::dance:

offf offf benım kaynana gunde 2-3 kere ılla arar oğlunu
o aramazsa kocam ılla arar bı arayayım napıolar der
çok şanslısın

vay cadalozzzzklava:

Kızlar ben adamı boşadım, başka şehre resmen kaçtım, ama adam beni bırakamıyor, bugün sabah gene aradı, seni çok özledim diyor, bir hafta içinde özledmi diye ağlamaya başalr. Anası bize bunları yaptı, adam ses çıkaramadı ama şimdi dizginler bende... Anası ile görüşmüyor, açtı ağzını yumdu gözünü hakkını da sütünü de helal etme dedi. Gerçi bunları boşandıktan sonra dedi ama olsun. Ne olacağı belli olmaz. Şimdi sen haklı imişsin, ben annemi kardeşimi hiç tanımamışım diyor. Hergün arıyor. Bn eşimi çok sevdim, ama çok kırdı beni, bazı şeyler boşanmamız sonrası düzelecekse bu da olabilir ama önce samimiyetine inandırmalı beni

bende şimidye kadar 2 defa gördüm eşim pek sevmez onları ayda bi arar :teytey::dance:

ne guzel iste gorupte ne yapicaksiniz

bu erkekler hep aynı desene
ne kadardır ayrısınız
ve kaç sene evli kaldınız merak ettim

yani abla samimiyetine inandigin zaman tekrar donermisin ona

Dönebilirim Nazlı'm ben onu çok sevdim, elimde bile onun için yaptırdığım dövme var, çocukdan filan vazgeçmiştik artık, sadece beraber yaşlanıp mutlu olmak istiyorduk

Eşin aslında son pşmanlıklarını dile getiriyor bence evlilikte görülmeyen şeyleri boşanınca zaten görmeye başlıyorlar sonrada kadının kıymeti daha çok anlaşılıyor.
Eğer tekrar barışma durumunuz varsa çok iyi düşün geri dönüşü zor olur sonra.
Burada hep okuyoruzya tekrar evlenenler anlatıyor eşim yine değişmedi diye iyi düşünmek lazım aslında.

sana katiliyorum abla. insan 7 sinde neyse 70 inde odur dereler. simdi edanazin kiymetini anladi. su an uzaklar birbirlerine ondan adam hem ozluyo hemde piman. ama ayni evde olunca eski seyler kaldigi yerden devam eder...

Dönebilirim Nazlı'm ben onu çok sevdim, elimde bile onun için yaptırdığım dövme var, çocukdan filan vazgeçmiştik artık, sadece beraber yaşlanıp mutlu olmak istiyorduk

ben bundan 3 sene önce eşimden 2 ay ayrı kaldım
adliyeye gttım dılekce verdım
beraber imza attık imza atarken ellerı tıtredi ağlayacak gbi oldu
o gece aradı daha snrada ben aılemın yanındaydım aılemı karsıma aldım kocam benı ne yaptı ettı ıkna ettı
benım aılem sensın dedi.
düzeldi bu arada ama bak 3 sene geçti şimdi o güne tekrar donduk ve ben bazen bosa gecen o 3 seneme yanıyorum o cesareti bulmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…