Cadı kazanı..

ay böyle pat die gircem sohbetin içine ama valla sana da eşine de bravovereliniortak

burayı eceyi takip ederken buldum onuda söleyim desırnaşık şey

Takıl bize kaynatalım. Bazen böyle dertleşiriz bazende gülmekten kriz geçiririz... Çok güzel ortamımız, hepimiz kardeş olduk, sende katıl bize

kızlar ben oğluşumla aşıya gidip geliyorum biyere ayrılmayın beni bekleyin hepinizi seviyorum..

sağol canım hoşgeldin aramıza:dance:

Takıl bize kaynatalım. Bazen böyle dertleşiriz bazende gülmekten kriz geçiririz... Çok güzel ortamımız, hepimiz kardeş olduk, sende katıl bize

hoşbulduk saolun kızlar.kısaca bahsedeyim bari kendimden demi:)30 yaşındayım 1,5 senelik evliyim bebeğim yok çalışmalara başlamadık başlayamadık daha doğrusu.antidepresan içiyorum.bırakmak üzereyim .yaza başlıcaz ALLAH'ın izniyle çalışmalara.ev hanımıyım.ankara'dan ist a gelin geldim.çok sıkıntı çektim başlarda ama alıştım şimdi.

hoşbulduk saolun kızlar.kısaca bahsedeyim bari kendimden demi:)30 yaşındayım 1,5 senelik evliyim bebeğim yok çalışmalara başlamadık başlayamadık daha doğrusu.antidepresan içiyorum.bırakmak üzereyim .yaza başlıcaz ALLAH'ın izniyle çalışmalara.ev hanımıyım.ankara'dan ist a gelin geldim.çok sıkıntı çektim başlarda ama alıştım şimdi.

hos geldin canim.

hoşbulduk saolun kızlar.kısaca bahsedeyim bari kendimden demi:)30 yaşındayım 1,5 senelik evliyim bebeğim yok çalışmalara başlamadık başlayamadık daha doğrusu.antidepresan içiyorum.bırakmak üzereyim .yaza başlıcaz ALLAH'ın izniyle çalışmalara.ev hanımıyım.ankara'dan ist a gelin geldim.çok sıkıntı çektim başlarda ama alıştım şimdi.[/QUOTE

İnsan herşeye alışıyor değil mi zamanla

X